Dag 6

Als ik de Aarde&Balans-oefening doe lijkt het net of er een roze glitterwolk door me heen trekt van beneden naar boven. Ik voel me verrast. Het is zo licht ineens, na de donkerte van gisteren.

De oefening neemt een heel eigen wending en ik vind mezelf op een bergtop met weids uitzicht. Achter me staat een versie van mij die in plaats van boos juist groots en goud en licht is. Wauw. Dat is het enige wat ik kan denken, terwijl ik voel hoe ik mijn armen uitspreid en mijn gezicht naar het zonlicht wendt. Dat is nog eens wat anders. Gek genoeg is een stukje van mij zich ervan bewust dat het wel redelijk bizar is, dit.

En tegelijkertijd zo logisch.

Natuurlijk zijn er naast de boze en verdrietige stukken de heel erg mooie, blije, wijze stukken. Het lijkt erop dat vandaag de dag is dáár contact mee te maken.

Ik voel hoe de energie van de aarde aan de ene kant en die van de lucht aan de andere kant samenkomen in mijn hart. Ik voel me kalm, groots, helder, open. Volledig verbonden met mezelf en al wat is.

WAUW

Als ik langzaam terug kom en mijn ogen open doe voel ik de focus zich al aandienen: vandaag worden er dingen in gang gezet! Creëren!

En op de vraag wat ik nodig heb voel ik direct: verbinding. Sta goed in verbinding met al jouw talenten en eigenschappen en wijsheid. Okay!

Barstend van energie begin ik de dag.