Wat 8 jaar ondernemen mij heeft gebracht

Love Love Love

8 jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en dit was mijn nummer.

Wie had ooit kunnen weten dat het zó mooi zou worden. Na als onderwijsadviseur eerst een andere lijn gevolgd te hebben ging ik daarna mijn eigen trajecten doen.

Kind – puber – jong volwassene, mediteren, langzaam vond ik mijn weg op scholen. Ging het dieper en dieper en meer en meer over ontsluieren. Ik deed mijn 40 Dagen Liefde Voor Mezelf, maakte de keuze om helemaal totaal trouw te zijn aan alles wat er zich van binnen bevond en herinnerde me de Language of Light. Met alle gevolgen van dien.

Mijn droomleven? Ha! In alles wat we hebben meegemaakt is het bijna grappig het zo te noemen. Ik had daar zo’n ander beeld bij. Een echt Young Adult beeld, gevoed door alle Young Adult energie om me heen die ik volgde en las. Ik ontdekte dat ondernemen buiten de consensus echt heeeeel anders is dan erbinnen. En ontdekte daarmee weer meer over mezelf en mijn eigen measurement of success: geld heeft daar weinig mee te maken, vrijheid veel.

In elk geval een echt, puur, intens leven. Met een doorgaande ontdekking van wie ik werkelijk ben. Wie mijn klanten werkelijk zijn. Wat we hier doen en waarvoor.

Dat heeft me alles gebracht waarvan ik ooit gedroomd heb, dat wel. En meer, zo veel meer dan ik ooit had durven of kunnen dromen.

Ik kan mijn dankbaarheid niet in woorden uitdrukken, zo groot is het. De afgelopen jaren zijn één lange thuiskomst geweest. Met ongelofelijke ups en ongelofelijke downs. Met momenten van ik ben er klaar mee ik stop tot dit is het mooiste van mijn leven. Met waarom moet ik zo hard werken en sta ik er zo alleen voor tot wat ben ik toch een lucky lucky bastard met zo veel wonderschone mensen om me heen (bffever), de aller aller leukste klanten (want yes, dat zijn homegoing lifetimers!), die zo veel meer dan klanten zijn (I love you so much), het beste team EVER (you guys rock💎) en dan ook nog de mooiste liefste leukste kinderen en het gaafste huis en natuurlijk Aster.

Mijn leven is blessed. Zo voelt het. En het is mijn plan nog heel veel meer moois te ervaren en brengen 💎❤️