Voor jou – moederdag

Love Love Love

Voor jou. Dochter van de moeder die geen moeder was. Voor jou die meteen in de basis al koos, voor een ultiem uitdagende start van jouw leven: ontkenning van jouw eigen basis. Ontkenning van jou. Van wie je werkelijk bent en wat je werkelijk voelt en denkt en beleeft.

Voor jou, die het helemaal zelf heeft moeten doen, moeten uitvinden, moeten helen, moeten loslaten, moeten vergeven, moeten ontstijgen en moeten afdalen.

Voor jou, voor wie een moeder hebben en moeder zijn kwam met worstelen en bevrijden, pijn en verdriet, wanhoop en uiteindelijk, misschien, het vinden van jezelf. Voor wie het woord moeder lading heeft, een weemoedige rouw, een gevoel van gemis geeft. Voor wie dit, alles, of een beetje geldt: weet dan dit.

Vandaag vier je jezelf. Kind of niet, geboren of niet, gestorven of niet. Je creëert, je bent, je leeft, je voelt, je denkt, je ademt en lacht en huilt en droomt. Je bent moeder van duizenden gedachten en miljoenen momenten. Eer jou. Doe recht aan jou. Hou van jou.

Jij magnificent wezen, kies vandaag voor de godin in jou. Jouw creatie kracht. Jouw levenskracht. Jouw lichtkracht. Laat dat jouw basis zijn. Het fundament van jouw bestaan. Bouw op jou. Vertrouw op jou. Wordt gedragen door jou. Gekoesterd door jou. Geliefd en beschermd en gevoed door jou. Voel jouw eigen waarheid en licht en ontstijg, al is het een dag, het drama van de moeder die geen moeder was. Zie hoe jij, jouw zelf, leeft en straalt en vloeit en stroomt en kies voor jou. Ja, jij kunt dit. Anders had je dit nooit zo gedaan. Ja jij kunt dit.


Kies ervoor zo veel van jezelf te houden dat je jezelf bevrijd. Free to fly. Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt. Lieve dochter, lieve moeder, lieve vrouw. Let’s walk with clarity upon this world.