Vandaag is het feest!

Love Love Love

FEEST JE MET ME MEE?
Vandaag is mijn verjaardag. En ik voel me zo blij, gelukkig en blessed omdat aanstaande dinsdag de laatste set codes komt: The Diamond Codes zijn er, hier, op aarde. Things will never be the same again. En ik voel aan alles dat dit het moment is, voor zo velen, om los te laten. Op te staan. Wakker te worden. En ik weet dat daarin The Freedom To Fly heel, heel helpend is.


Ik weet ook, dat er veel mensen zijn die nu, juist nu, bang zijn. Het zwaar hebben. Zich niet in staat voelen te shiften, het moeilijk vinden te kiezen, ookal schreeuwt alles in hen: Ja! Het valt niet mee. Oude patronen, al zo lang ingesleten. Oude programma’s, zo vaak gedraaid dat ze gewoonte zijn geworden zijn moeilijk te doorbreken. Moeilijk te vervangen door nieuwe, meer echte, lichte en liefdevollere waarheden.


En ik weet dat een van de sterkst tegenhoudende daarvan geld is. Geld en alles wat het met zich meebrengt: onzekerheid, frustratie, minderwaardigheid, het niet durven, jezelf niet gunnen, het niet mogen, niet goed genoeg zijn, niet ver genoeg zijn, juist verder hadden moeten zijn, mislukt zijn. Ha ja, een van de meest verlammende consensus imprints is de relatie met geld. Niks ervan is waar, natuurlijk.


Vandaag, 10 mei 2020, is bijzonder voor mij. Ik voel namelijk al weken aankomen dat ik dit ga doen: Vandaag haal ik voor jou een paar uur, een moment in space-time-reality, alle restricties die je jezelf oplegt wat betreft geld weg.


VANDAAG KUN JE DEELNEMEN AAN THE FREEDOM TO FLY EN JE KUNT ERVOOR BETALEN WAT JE KUNT, NIET WAT HET NORMAAL KOST (€777).


Eenmaal deelnemer blijf je dat. En naast alle tools om blijvend en doorgaand je shit op te ruimen, je meer en meer te herinneren van jouw zelfliefde en jezelf meer en meer toestaan te ontvangen, kun je deelnemen aan gratis Themawebinars, de besloten Facebookgroep en allerlei andere ondersteuning en hulp.


HOE WERKT HET?
Het is heel simpel. Jij bepaalt zelf welk bedrag je voor The Freedom To Fly – Zonder Persoonlijke Begeleiding kunt betalen en vult het Deelnameformulier in wat ik speciaal voor vandaag heb gemaakt. Ik ben vandaag de hele dag thuis en online om de inschrijvingen zo snel en goed mogelijk te verwerken. Ik kan me geen beter verjaardagsfeestje wensen! Ik ga vandaag regelmatig LIVE via mijn Persoonlijke Facebook Profiel en als je daar eerst meer wilt horen over Pay What You Can Day zou ik zeggen: schuif lekker aan! Je kunt er al jouw vragen stellen, ook in de comments onder al eerder gegeven LIVES op mijn tijdlijn.


MAG IK HET ECHT HELEMAAL ZELF BEPALEN?
Ja. Geen schuld, schaamte of oordeel. Je hoeft niks te verantwoorden. Je hoeft niks uit te leggen. En ik verwelkom je met open armen net als elke andere deelnemer. Een euro, tien euro, honderd of vijfhonderd, het is allemaal okay.


HOE DOE IK MEE?
De verjaardagsaktie is inmiddels verlopen✨

💎LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD💎