Remembering the Plan

Love Love Love, Mijn waarheid en licht

Vorig jaar ergens pushte mijn team me naar een nieuwe opleiding: *Remembering the Plan*. Ik besloot een pilot te doen en de manier waarop deze pilot verliep gaf me alles wat ik nodig had om het verder vorm te geven en dieper uit te graven. Ook ik moest mijn plan herinneren.

Enorm dankbaar voor de input, kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid van Astrid Davidzon en Nina Zech vertelde ik eind 2021 enthousiast over mijn nieuwe jaartraject aan mensen om me heen. Kei blij was ik. Ik ging het doen! Een zogenaamd ‘High End’ traject voor entrepeneurs. Natuurlijk met The Freedom To Fly als basis en back-up en materiaal om te verdiepen en uit te diepen, maar tegelijk ook er los van. Voor hen, die al ondernemen, die al bezig zijn met hun eigen manier en eigen weg en eigen pad en dieweten dat ze méér komen doen.

Kijk, ik heb het allemaal zelf gedaan en ontdekt hoe dan, buiten de consensus, als Homegoing Lifetimer, als spiriteel mens, als Light Worker, als nu ja, als mezelf. Die ontdekkingsreis, en dan naar buiten. En het is gelukt. Ik kan ervan leven, heerlijk zelfs, met mijn kinderen. Geen krapte, geen druk, geen stress en geen knijpen. Maar ruimte, vrijheid, soepel kunnen bewegen op de golven van mijn eigen verlangens, mijn passies, mijn impulsen en mijn zijn. En die van mijn kids, ook. Ik kan gul zijn. Ruimhartig. Heerlijk vind ik het. Ik kan wel janken zo blij ben ik daarmee. Zeker als ik – bijna als in een andere wereld, een ander leven – terugdenk aan de tijd dat ik op de bank couponnen zat te knippen en moest uitrekenen of het duurder was om naar een bepaalde winkel te rijden qua benzine dan de winst die het opleverde om de coupon te kunnen gebruiken.

En dit alles alleen maar, echt enkel en alleen maar omdat die flow IN mij zich zo bevindt. Omdat ik heb gezocht en gevonden naar INNERLIJK vrij zijn, naar zelfliefde tot het gaatje, naar ontvangen.

Het is me gelukt. Ik wilde het. Money Mastery. Energy Mastery. Mastery of Fysical Plane Living. Ik ben dan net een pitbull: ik WIL het snappen, weten, kunnen. En ik ben geeky genoeg om dit te willen toepassen voor anderen, te willen ontdekken hoe ik mijn kunnen hierin kan inzetten om ‘het’ ook voor, met, anderen te doen. Ik weet het wel zeker, dat het kan – en dan wil ik het ook. Ik voel me wat dat betreft commited, ik WIL het. Mijn passie.

En zo kwam daar
REMEMBERING THE PLAN
1-Year Intensive Business Course for the Spiritual Entrepeneur

En voor ik er erg in had, bijna, waren er vier aanmeldingen. Ik krijg weer kippevel als ik eraan denk. Geen ‘reclame’. Geen druk. Geen trekken en duwen. Geen zenuwen of angst. Geen gedoe.

Gewoon, door alles wie ik ben en wat ik ben en daarin enthousiast, oprecht en vrij delen gebeurde het gewoon.

En dat is nu precies wat ik kan – wat ik weet dat kan – wat ik anderen ook wil helpen bereiken. Ik werk zelf natuurlijk al tientallen jaren aan zelfliefde, shit opruimen en ontvangen, ben er expert in, kan in detail en de kleinste nuance zien, voelen, weten en aanwijzen. Ontsluieren. Soms die pleister eraf rukken. Soms zachtjes en porrend prikken tot het zichtbaar wordt. Inmiddels totaal gelijkwaardig aanwezig met mijn team – oprechte presence, Walking with Clarity on Earth. Mijn Language of Light, ik weet niet eens meer of ik het zo moet noemen, het is inmiddels zoveel meer. Daar waar ik mijn aandacht op richt, mijn licht, mijn zien, ontstaat weten en doorzien. Het is zoveel meer dan een paar jaar geleden, zo vaak en zo groots geshift dat het eigenlijk niet meer te vergelijken is. Enorrrrrrrm handig, in werken met anderen, die óók helemaal totaal willen ZIJN. Die in helderheid op aarde willen lopen. Ik kan altijd weer een plaatje groter zien, een stapje verder gaan, expanding ever more.

Intens blij, dankbaar en gelukkig ben ik dat ik dit jaar samen met Simone, Corina, Ellen en Jolien op reis ben – in het herinneren van hun plan, een dieper, verder en grootser plan dan al ervaren en beleefd en geleefd.

Het begon goed: de eerste sessie bracht voor elk direct alles wat nodig was om op 19-01 The Wave of the Whales in Nederland binnen te halen. Man o man, wat een gave processen zijn er gevoerd. Wat een lef. Wat een dapperheid! Wat een machtig mooie krachtige, stoere en knallend lichte vrouwen. Zo diep durven gaan dat het allemaal zwart, uitzichtsloos en donker lijkt – om vervolgens in die diepte licht te brengen, genadeloos bijna, vastberaden om alles, maar dan ook alles, tot in hun tenen te doorleven. Neer te zetten.

De totale hele werkelijkheid van hun zijn omhelzen, vanaf de bodem op te bouwen, elke centimeter en elke milimeter.

Een Deep Dive in Human Experience om er triomfantelijk bovenuit te rijzen en vanuit overzicht en het grootse plaatje het leven te ervaren zoals ze altijd al bedacht hadden.

Divine. Goddess. God. All that is. Hemel op aarde.

En zo ben ik nu aan het schrijven: het Ebook. We zijn al begonnen, omdat ik nu eenmaal die vier aanmeldingen kreeg en ik dacht, hey, maar dan gaan we ook meteen aan de slag ook! Maar dan toch alsnog het ebook, en meteen het contract en de opleidingsgids voor dit jaar. En voor de volgende ronde, al zullen er vast wijzigingen in komen – deze vier mensen zijn slim, nemen geen blad voor de mond en helpen me finetunen en allesomvattend maken.

Ik dacht: ik praat je even bij 😁
Dit gaat onderdeel uitmaken van mijn aanbod op mijn nieuwe website, die Mirjam Schneijderberg aan het maken is. En ik kon effe niet wachten om hierover te schrijven – vanwege al die dankbaarheid en blijheid natuurlijk! 😍

#lovefreedomsafetypower
#rememberingtheplan
#spiritualentrepeneur
#thefreedomtofly

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth