Na een magisch mooie wandeling gisteren op de Grebbeberg, waar ik vanuit werkelijk totaal onverwachte en nooit-kunnen-bedenken hoek informatie, steun en hulp kreeg, en kracht en liefde kreeg, schrijf ik vandaag het ebook van The Giant Arises.
.
Ik zit in m’n zone…
.
Komende week komen de webinars, daarna is het ebook beschikbaar en daarna kun je gaan inschrijven als je wilt.
.
Er is geen limiet. Er is op dit moment een groep die hiernaar aan het toeleven is. En er is een nog veel, veel grotere groep, verspreid over de aarde, die meedoen. Maar hier, in Nederland, is het te doen: Hier doe je het en hier zet je het neer en aard je het en veranker je het en tap je in het grid om en door de aarde. Zodat het toegankelijk wordt, eerst voor de mensen die hier nu zijn en die het gaan overnemen. Dan voor iedereen. Humanity. For the love of Humanity.
.
Het zelfde grid als tijdens de sessie met Jolien weer zichtbaar werd [Lees hier dat verhaal: https://bit.ly/2OuAOoe] Het grid waar The Mother Tree directe toegang toe geeft.
.
En ja. Alzovast voor de mensen die erom zitten te springen: ik ben er vrij zeker van dat we erheen gaan. Mei, misschien? 😃 We gaan het zien.
.
Hoe dan ook, The Giant Arises
The Giant within you, your birthright
The immense power and beauty of it
You, Walking with Clarity upon this Earth
Speaking The Language of Light, coming straight from The Nameless Light
Your source
Your power
Your origin
Azez
And nothing will ever be the same again
.
Voor velen zijn tijdens The Diamond Codes al ‘scheurtjes’ in hun selfcreated confinement gekomen (en waarom je dat in hemelsnaam gecreëerd had, leg ik allemaal nog uit!) waaruit The Language of Light sijpelde, soms uit z’n voegen barstte. En waardoor het verder open kon gaan, waardoor je verder kon ontpoppen, ontvouwen, herinneren. Er zijn heel veel mensen die in een enorm ontpoppinsproces hebben gezeten, met alle druk, weerstand en pijn van dien.
.
Jouw groei is onstopbaar
.
The Azez en The Dragons zijn er helemaal klaar voor. Hebben maanden voorbereid, opgelijnd, uitgezet en samengewerkt. Duizenden zijn betrokken. Dit is ongekend, de schaal waarop dit gaat plaatsvinden. Maar ja, vanaf 12-12-2019 is alles eigenlijk ongekend. Want in het proces van Re-Merging Back into Oneness ben je nog nooit zover geweest. En zo binnen, zo buiten. Uiteindelijk gaat het allemaal om jou.
The Giant Arises – From Within

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World