Totale verantwoordelijkheid voor mezelf. De verantwoordelijkheid voor de ander totaal los. Dat is wat The Giants Arises vooral betekent heeft, voor mij. Niet in theorie, niet alleen ‘weten’. En ook niet alleen soms, binnen bepaalde gebieden. Maar helemaal. Zijn.
.
Ik zie het overal terug. Hoor er veel klanten over. En al helemaal veel Giants. Het maakt dat het een heftige tijd is, met duidelijke keuzes en duidelijke grenzen en duidelijk gedrag, wat aan dat alles ondubbelzinnig uitdrukking geeft.
.
Clarity. To the max.
.
Misschien wel de meest eenzame tijd van mijn leven – en ik ben heel, heel eenzaam geweest dus dat zegt wat. Maar tegelijk is er geen weg terug – ook dat is voor elke Giant duidelijk.
.
Mijn reality geeft geen uitweg meer, geen flintertje om me achter te verstoppen, niks om me aan op te trekken, niemand die me draagt. Alle illusie van ‘need’ buiten mezelf haast genadeloos ontsluierd.
.
Being whole. Complete. All.
.
En elke keer die keuze: weet je het zeker? Ja. Elke keer weer voelen, maar mijn hart trekt maar naar één kant. Vooruit. Verder dan ooit tevoren. Een andere, nieuwere, diepere betekenis aan alles, wat ik hiervoor al eigen had gemaakt. More.
.
This experience of One-ness within. Hier op aarde.
.
The Giant has Risen, en na als het ware bont en blauw te zijn geraakt door alles wat zich daardoor aandiende, beurs van de klappen die je krijgt op allerlei manieren als je die verantwoordelijkheid niet meer overneemt, als ik echt laat zijn wat is, alle controle los, nu begin ik op te krabbelen.
.
Wat een rouw. Wat een verdriet. Wat een angst.
.
Wat een kracht. Wat een liefde. Wat een grootsheid.
.
Ik weet dat veel mensen door soortgelijke processen gaan. En The Giants al helemaal.
.
Weet dan dit:
.
Het gaat voorbij. Mijn team vergeleek het met een pelgrimstocht. De eerste dagen loop je blaren, valt het tegen, ben je moeier dan je dacht, is het zwaarder, kun je minder ver per dag en moet je wennen. Aan alles. Maar na een tijdje: kijk. Daar ga je. Steeds meer veerkracht in je stap, soepelheid, open ogen en genieten.
.
Steeds meer rechtop.
.
Keep going 💛

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World