Hey lieve mensen, ik ga op reis. En niet zomaar een reis. Er begint vandaag een nieuw verhaal voor mij. Een nieuw begin – of liever gezegd, het begin van iets nieuws.

Gisteren ging de coach-site online, ik ben gestart met de Energetic Updates and Expansion, ik heb losse eindjes afgeknoopd en zaken afgesloten. Ik ben er klaar voor.

Voor het eerst in 10 jaar wil ik oprecht, echt, even loskomen. Hiervoor wilde ik dat nooit, mijn onderneming is wie ik ben. Alles vloeit altijd in en door en om elkaar heen. Zo vind ik het fijn.

Er bestaat al jaren geen weekeind voor mij, maar ook geen werkweek. Er bestaat al jaren geen wekker voor mij, maar ook geen werkloze avond. Ik doe – letterlijk – altijd wel iets. Even een mailtje, een appje, even via Facebook een reactie geven, of juist iets posten. En als ik ‘niets’ doe, doe ik ook iets: mijn innerlijke processen houden nooit op.

Zodra het stil is, ontvouwt zich meer.
I love it. Leven, op deze manier, I love it.

Altijd expansion, bewust ervan, het uitdrukken in fysical plane. In schrijven, ontwikkelen, gesprekken. Mijn leven is alles behalve saai. Tegelijk heb ik meer rust dan ooit voorheen. Meer ruimte, meer tijd, alle tijd, eigenlijk. Time Mastery – ik heb er dan ook met enorme vasthoudendheid aan… gewerkt 😉

En nu…
Nu is Peter in mijn leven. En tijdens The Wave of The Whales heb ik gevraagd of hij met me wilde trouwen. En hij zei ja. En nu heb ik ringen laten maken in Belgie bij Hein Vera, met daarin The WhaleStone verwerkt. En het werd water, golf, strand, licht, walvis. En nu gaan we naar Engeland, naar The Womb of the Goddess – en nog naar andere plekken. En we nemen de ringen mee, en we denken dat het daar gewoon… gebeurt. We zijn er zeker van, eigenlijk. Daar gebeurt het.

Na The Giant Arises, en het daarop volgende Foundation Day wist ik het: het grote genieten is begonnen. Ik wist dat wat zou gebeuren op 12-12-2021 onvermijdelijk was geworden. Niet meer te stoppen. En het gaf me enorme rust. Een soort van ‘mijn taak zit erop’ gevoel. Dankbaar, vol liefde en vol enorm hart voor wat er allemaal gebeurd was. Maar ook zooooo blij en opgelucht. Het is oprecht heel zwaar geweest. Serieus hard gewerkt, serieus alle zeilen bij, serieus tot het gaatje gegaan. Dat grote genieten, ik was klaar het te ontvangen. Maakte duidelijke keuzes daar naar toe. Ik was klaar voor de volgende stap. Are you ready for the next phase? zei mijn team. Ik kon alleen maar ‘ja’ zeggen. Ja, ja, ja. Ook als het grote gevolgen heeft, ook als het afscheid betekent? zeiden ze. Ja.

Vlak erna zag ik zomaar op straat iemand me tegemoet lopen, met een systeem, een hart, waarin Divine Male en Female helemaal één was. Totaal geïntegreerd. Een blijheid en licht waarvan ik niet anders kon doen dan breed lachen. Ik zag een systeem wat Whale Energy in zich droeg: ik zag ze zwemmen in een grote bol om zijn hart. En toen, toen pas, hoger, toen zag ik blauwe ogen die sprankelden van plezier, levenslust en vrolijkheid. En ik dacht nog: wat heerlijk, dit zomaar tegenkomen op straat. En ik liep door, blij, happy. 20 minuten later liepen we allebei de andere kant op, en kwamen we elkaar weer tegen. Ik moest lachen en zei, jaaa team, ik heb het gezien. En ik liep door. Ik dacht even later, misschien moet ik teruglopen. Ik twijfelde: maar het was zo snel, na alles. Voor ik mijn beslissing kon nemen stond Peter achter me. Omgedraaid, en mij achterna gelopen. Mijn hart joh. We stonden elkaar een beetje schaapachtig aan te lachen. En we gingen wat drinken, de volgende dag.

Alles erna is, inderdaad, het grote genieten. Een celebration of the Fysical Plane. Wisdom/Truth en Vulnerability, Presence en Sensuality, Creativity en Discovery, dat leven, uitdrukken in elk moment. Magisch. Echt. Liefdevol. Eerlijk. Op alle lagen, zonder ook maar iets uit de weg te gaan. Zo puur.

En dat is het nog steeds. Zo puur. Ik schud nog steeds mijn hoofd nog wel eens in verbazing – dat het zo gelopen is, dat dit nog in petto lag, dat het zo makkelijk is en ging en kan. Ease & Grace, indeed.

Ik ga naar Engeland. Met Peter. En ook al ‘werk’ ik niet – ik weet dat er heeeel veel gaat gebeuren, daar in The Womb of the Goddess. Je hoort er in juni alles over (behalve trouwens als je meedoet met de Energetic Updates and Expansion van 23 mei, want die gaat wel gewoon door, als enigste staat dat in mijn agenda deze maand).

Deze overgangsfase van wat was naar wat zal zijn – hier ligt nu mijn focus en aandacht en liefde en hart. De hele maand mei – helpen verhuizen en afscheid van onze gezinssituatie van het moment en zorgen dat er daar iets moois en veiligs en nieuws ontstaan is, mijn 51e verjaardag op de 10e, de reis naar Engeland, trouwen, ah joh. Het is veel. Ik duik erin. Tot straks, tot in juni
Alle liefs,
xx Marieke

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth