Aw lieverds, ik ben er serieus zoo moe van. En tegelijk zooo blij! Ik ben het ebook aan het schrijven van The Giant Arises en ooo wat is het toch gaaaf alles terug te halen.
.
Ik switch tussen de Diamond Codes Facebook groep, mijn emails, persoonlijke berichtjes en wat al niet. En OMG. Wat is er veel gebeurd vorig jaar. En wat hebben we gave dingen meegemaakt
.
En ik zet het allemaal weer op een rijtje. Maak elke stap zichtbaar, leg de verbanden, maak het inzichtelijk ook. Zo heerlijk, dit.
.
Ik heb vandaag helemaal teruggescrolled in he Diamond Codes groep en dat is een echte aanrader (als je erin zit 🙂. Prachtige ervaringen, heerlijke foto’s, humor, frustratie en verdriet, het proces van het herinneren van The Language of Light, alles komt weer voorbij.
.
The Dolpins, The Army of Light, de muggen! Jesus, de Ents. Weet je nog…? The Womb of the Goddess. De laatste bijeenkomst met de Azez. Haast niet te bevatten, zo veel.
.
Wat een dankbare taak, dit. Ben er fysiek doodmoe van, pijn in mijn lijf van volle dagen achter de computer – gisteren tot 3 uur, nu weer tot 10. maar dat werken in golven ken ik wel, van mezelf, en het is goed zo. Dit moet eruit. Wil eruit. Nog even. Nog heel even.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World