De positie die je kiest

Love Love Love, Mijn waarheid en licht

Dit is nu belangrijk: jouw plan is zich aan het ontvouwen en je bent hier met jouw hele team. Je hoeft niks te creëren. Je hoeft niks voor elkaar te krijgen. Je hoeft niks te regelen. Te beïnvloeden. Onder controle te krijgen. Je hebt het al. Bent het al. Kunt het al. Alles, ben jij. Divine. Light. Powerful.

Wat je wel kunt doen met jouw ervaring hier op aarde is heeeeeel bewust jouw positie kiezen. Alles is een verhaal. Welke kies jij? Vanuit welke positie kies jij? Ben je het kind wat veiligheid wil en beschermd wil worden? Tegen de grote boze regering – of tegen het grote boze Corona virus – of tegen ongevaccineerden – of tegen mensen die jou veroordelen omdat je niet gevaccineerd bent?
Ben je de puber die boos is op al die domme mensen die het niet snappen – natuurlijk moet je je aan de regels houden, wat een eikels! Ze verpesten het voor iedereen! Of Wat een suffe schapen! Ze hebben niet door wat er gebeurt! Ze verpesten het voor iedereen!
Ben je de Young Adult die zegt, als we maar hard genoeg mediteren, met z’n allen, dan komt alles goed! Visualiseren, focussen, afdwingen, eigenlijk. Het moet! Iedereen moet meedoen. Of Als we nou allemaal voor elkaar zorgen, ons aan de regels houden, dan komt alles goed! Zorg hebben voor elkaar afdwingen, eigenlijk. Het moet! Iedereen moet meedoen.

Het kan allemaal. Mag allemaal. Het is jouw avontuur. Elke positie geeft een andere ervaring. Duizenden, miljoenen, miljarden mogelijkheden, subtiele verschillen, wat een rijkdom. Wat een prachtige, wonderlijke, mindblowing journey!

En dan, haal even adem. We zijn zo iets moois aan het doen. Jij. Jij bent zo iets moois aan het doen. Re-Merging back into One-ness. Terug naar één in jezelf. Wisdom, which is Truth, Creativity, Sensuality. Presence, Vulnerability, Discovery. Dat alles, geïntegreerd en waarlijk aanwezig in jou. Levend in jou. Jij, levend van daaruit, met al die Divine Powers, en dan die armen wagenwijd open.

Ontvang. Receive. Life, everything in it, everything of it. Every possibility, every probability, every certainty.

Just breathe. Receive. Breathe. Express. Breathe. Receive. Breathe. Express

Choose. Wat wil jij? Welke positie kies jij, in alles wat je ontvangt? Gebruik je onderscheidingsvermogen om jouw positie te kiezen. Je hebt het! Je weet wat je wil, wie je bent, hoe je wilt zijn, en voelen!

Jij bent het centrum van jouw universum. Jouw hele reality is er voor jou. Het werkt vóór jou. Alles werkt vóór jou, alles werkt mee voor jou. Jij. Jij bent nummer 1.

En dan van daaruit in relatie met de wereld, de ander, met alles. Stevig als een huis. Armen open. Hart wat zingt. Go for it. Echt. Go for it.

In welke omstandigheid dan ook kun je altijd jouw positie kiezen. De positie die je kiest bepaalt jouw ervaring. Hoe machtelozer en kleiner jouw positie, hoe machtelozer en kleiner je je voelt. Hoe meer Powerful en licht en krachtig jouw positie, hoe meer powerful en licht en krachtig je je voelt.

Het is zo simpel. En tegelijk het moeilijkste. Volledige verantwoordelijkheid. Volledige omarming. Volledige erkenning van wie je werkelijk bent. Divine. Everlasting. Everchanging. Ever expanding.

You’ve got this
You came for this
Remember this

Let’s Walk with Clarity upon this Earth

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth