De Energetic Update ervaring van Mirjam

Love Love Love, Mijn waarheid en licht

‘WHOOH WAT EEN NACHT! Ik werd wakker, ik was heel helder en kon niet meer slapen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lijf en vroeg is het nu tijd? Ja! Het pakketje in mijn hart opende zich..
Poeh hee wat een power. Uren lang kreeg ik download na download.

Mijn lichaam werd doorzichtig/kristallijn en er was geen fysiek lichaam meer. Mijn hart straalde helder wit licht en pulseerde continu, er kwamen lichtflarden en sterren uit.
Op n gegeven moment was het groen, paarlemoer, blauw en paars afwisselend met /in een grote galaxy en kreeg ik Aurora door als naam van mijn hogere zelf.

Ik communiceerde niet meer dmv woorden alleen nog maar door frequentie en energie. Dat was zo enorm krachtig en fijn.

Mijn energieveld was enorm groot en met mijn hart straalde ik helend licht en boodschappen de wereld in. Boodschappen vanuit de galaxy en het prachtige Aurora licht.Lieve Marieke, wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende Energetic update was het vanavond, zeg!! Dank je wel!’

OVER DE KOMENDE SESSIE

De sessie van 23 mei was – zoals je hierboven kunt zien – echt een feestje! Alles wat er nu beschikbaar is in The Womb of the Goddess is als een pakketje in het hart van de deelnemers gebracht, en iedereen weet precies het moment waarop dat pakketje ‘moet’ worden uitgepakt!

Vanuit de positie van Selflove, met totale erkenning van jouw power, met begrip van jouw vrijheid en een weten dat je helemaal veilig bent je nieuwe wereld te weven.

WAT HOUDEN DEZE ENERGETIC UPDATES IN?

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantisch perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Elke maand ‘helen’ we. Verhogen we je trilling, mét het verkrijgen van het grotere plaatje. Daarmee is het ook duurzaam. Verandert er echt iets. En daarmee ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, is het een diepgaande en werkelijke transformatie. The real deal.

IMPACT

De Energetic Update sessies hebben veel impact, zoals je in de reacties die ik krijg, kunt lezen:

‘Lieve Marieke, wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende Energetic update was het vanavond, zeg!! Dank je wel!

‘Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

‘Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expansion was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel!’

ZIE IK JOU OOK OP 20 JUNI?
Voor meer informatie en inschrijven, klik op:
👉 https://mariekezwinkels.com/energetic-updates-and-expansion 👈

Ik hoop dat ik je ga zien, tijdens de Updates. Hoe dan ook, mooie reis, lieve jij 💛

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth