Chartres: receive receive receive

Frankrijk, Love Love Love, Soul travels

Receive the love
Receive the knowing
Receive
Receive
You are loved
You are worthy
You are blessed
You are divine

Ik zit hier in stilte, er is nog bijna niemand. Gisternacht, slapend aan de voet van de kathedraal, bleven de downloads maar komen.

Ik had gistermiddag een kaarsje aangestoken bij die plek waar de liefde zó voelbaar is, en voelde sterk het verlangen alles te kunnen doen, wat ik hier op aarde kom doen. Nou, dat heb ik geweten.

Informatie volgde zich, daar liggend in bed en half in slaap, zo snel op dat ik het niet kon bijhouden. Beelden flitsten voor mijn ogen en ik kon gewoon voelen hoe mijn hersenen alles opnamen. Bizar.

Ik kreeg te horen dat ik het niet hoefde te volgen, alleen ontvangen. Alles werd opgeslagen in mij en ik zou op het juiste moment de juiste info ontsluiten. Ontvangen, yep, een thema dit jaar. En ook in het Elohim traject rijkelijk aanwezig

Dus dat deed ik: ik schakelde mijn denken uit en liet het gebeuren. Op allerlei gebieden stroomde de informatie binnen: van persoonlijke inzichten tot en met praktische aanwijzingen voor mijn bedrijf, vervolgstappen op mijn pad. Ik zag glimpsen van binnenkort te nemen stappen en beslissingen, hoe het mogelijk zou zijn, te doen, wat ik weet dat ik kom doen.

Ik voel me dankbaar dat ik elke keer op het juiste moment de juiste info krijg. Zo leven, ontvouwen als een bloem, female creation, ik gun het iedereen.

Ik voel me dankbaar, voor alles wat ik ben en alles wat ik zal zijn.

En ik voel de liefde, voor mij, de steun en de voedende en helende energie die mij elke keer weer begeleid.

Iemand zei me ooit: jij hebt een blessed life. In die tijd dacht ik, ja dat zal wel. Ik voelde vooral de pijn en het verdriet, het gemis en het zoeken, de worsteling en de wanhoop.

Maar nu, ja, nu voel ik elke dag hoe blessed ik ben 💛

Ik ga hier niet praten, dus dit is een stilte-FBlive. Voel even mee. Verbind je met de energie hier die zó krachtig, helend en transformerend is.

Laat je niet afleiden door de geluiden: ze zijn aan het werk. Het heeft geen invloed. Voel maar.

O, en als je het beeld ziet schokken: that’s me, crying 💛😉

Als je dit wilt delen, voel je vrij. Ik zag hoe er een ripple of love zich verspreidde doorheen onze harten.