Even een berichtje?

Wil jij even een berichtje wanneer er een nieuwe Video is? Schrijf je dan hier in op Love and Light TVNatuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens. Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te zien op Vimeo en YouTube.

Deelnemen aan webinars

De meeste van mijn webinars komen uiteindelijk hier als aflevering te staan. Maar wil jij direct al live bij een webinar zijn? Schrijf je dan hier meteen in voor de aankomende webinars waarin jij geïnteresseerd bent. Mijn webinars hebben altijd een Replay dus als je onverwacht niet kunt, geen probleem! Je krijgt de link via email na elk webinar waarvoor je bent ingeschreven.

Beste Marieke, wow, in 1 woord geweldig. Ik heb net je eerste webinar gekeken en wat zijn er veel kwartjes gevallen. Ik zie ineens het grote geheel en snap allerlei eerdere gebeurtenissen.

Er is zeker iets in gang gezet. Ik voel me geïnspireerder, opener voor mogelijkheden. Ben zelfs weer aan het het schrijven gegaan. Mijn kinderboek dat al jaren op de plank lag is nu klaar om gereviseerd te worden en daar ben ik alvast heel trots op. Sinds het eerste webinar zijn de nachten weer rustig en veilig. Heb een paar mooie dromen gehad.

Goh, wat hebben jouw webinars een hoop inzicht gegeven en in gang gezet. Met name,… Nee, eigenlijk alles was even waardevol. En zo’n gevoel van: dit wil ik leren. Hier loopt mijn pad. Die Freedom To Fly, die is voor mij! Onder al die berg shit, zit IK en ik wil, nee, móét mij vinden. Ik ben niet hier op aarde gekomen om ziek thuis te zitten, om niet te léven, om niet de wereld een beetje mooier te maken. Ik voelde het gewoon. Een dikke, vette “ja”!

Serie
Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord

Eindelijk de antwoorden die je zocht

Er komen een heleboel vragen op bij iedereen die zich verdiept in hoe je een beter, fijner, echter leven voor jezelf kunt creëren. Het begint natuurlijk al, met dat gevoel, soms diep verstopt, wat zegt: ‘Er is meer. Er kan meer.’ En ook: ‘Ik heb invloed. Meer dan misschien lijkt, meer dan anderen in mijn omgeving denken. Ik ben niet machteloos, al lijkt dat soms wel zo.’

Lees verder

Sterker nog, het kan zomaar zijn dat jij diep van binnen wéét: ik creëer het allemaal zelf…

Wat nog helemaal niet wil zeggen dat je dan ook weet, hoe. Of dat het in jouw leven zo zichtbaar is. Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je nog steeds geen overvloed ervaart. Of omdat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Of omdat je gewoon super gevoelig bent, en heel erg moe van alles om je heen.

En daarom heb ik deze webinars gecreëerd: ik wil je uitleggen hoe. Want dat je dit kunt, is totaal niet de vraag. Maar hoe je het ook echt kunt DOEN, dat is waar veel mensen tegenaan lopen. En misschien jij ook wel.

Echt, vrij en gelukkig leven in de praktijk

Ik weet zeker dat jij al heel veel weet. En dat je bezig bent met licht, met liefde, dat je in alles voelt dat jij in staat bent iets gaafs en moois te creëren. Ik denk ook dat het misschien nog niet altijd lukt. Dat je soms zoekt. Soms denkt: ‘Huh..??’ Hoe kan dat nou. Waarom gebeurt dit? Wat wil het me zeggen? Wat moet ik ermee? 

En hoe ga ik weer door? Wat is de volgende stap?

Dat puzzelstukje. Alhoewel… als ik eerlijk ben, valt voor sommige mensen gewoon de hele puzzel BAM op z’n plek.

En dat wil ik ook. Daarvoor ben ik hier. Ik wil dat jij begrijpt wat er gebeurt, wat je aan het doen bent, en waarheen je gaat. want dat is vrijheid. Dan kun je namelijk bewuste keuzes gaan maken. En hoef je niet meer afhankelijk te zijn van anderen. Of dat nu een partner of vrienden, collega’s of de kranten zijn. Want uiteindelijk ben jij, helemaal, uniek. En weet alleen jij wat passend en perfect voor jou is. Daarop durven vertrouwen, daarop durven sturen, daarop durven gaan, dat is vrijheid.

De vrijheid om te vliegen

Hoe zitten de afleveringen in elkaar
en wat brengen ze me?

Tijdens elke aflevering deel ik kennis en ervaringen, handvatten en wijsheid, beantwoord ik vragen naar aanleiding van alles wat is besproken en werk ik met de Language of Light. Het maakt niets uit of je later kijkt: de impact daarvan is even groot.

Lees verder

Elk webinar bestaat uit een gedeelte waarin ik gewoon al mijn kennis, ervaringen en wijsheid deel over het onderwerp wat aan bod komt.

Daarnaast, en soms ook tussendoor, worden er vragen gesteld en die worden allemaal beantwoord. Vaak zijn het dezelfde vragen, als die jij hebt. Zo gaat dat nu eenmaal!

Verder werk ik elk webinar met de Language of Light. Ik neem even de tijd om echt op het onderwerp te bevrijden, helen of geven. De reacties waren hartverwarmend en de impact is heel goed voelbaar.

Het maakt niets uit of je later kijkt

Sterker nog, elke keer dat je kijkt, krijg je iets anders! Handig, als je zo multidimensionaal kunt werken ;-)

En voor, tijdens en na de webinars ben ik ook bezig met de Language of Light, en mijn team is druk aan het samenwerken met jou en jouw team in het weer laten stromen van welke vastgezette energie dan ook.

Kan het dus zijn dat je de afgelopen dagen al iets gevoeld hebt, zelfs vóór je dit leest?

Eh… ja! Dat kan. Zoals ik al zei, multi dimensionaal werken heeft zo z’n voordelen.

Als je deze serie kijkt, zal de wereld erna er wat anders uitzien. Je zult een scherpere blik hebben. Dingen die je eerst niet kon plaatsen, maken nu ‘sense’. Misschien heb jij ook, zoals zo velen, dat gevoel van: ‘Aha. Nu begrijp ik het.’

En nogmaals, jij weet al veel, bent al licht, hebt veel gedaan. En de vragen die overblijven, worden hier, nu, beantwoord. Geniet. Verwonder. En misschien tot gauw

 

Klik op de titel voor meer informatie, klik op de video om te bekijken, gebruik de pijltjes om te navigeren tussen de afleveringen

1. Wat is Consensus Reality en wat is een HomeGoing LifeTimer?

Van alle kwartjes die vallen kan het nog wel eens zo zijn, dat in deze de meeste vallen. Veel mensen hebben hun hele leven al het gevoel ‘er niet bij te horen’, ‘het niet te snappen’, ‘de regels niet te kennen’, en al met al maakt het ze eenzaam, gefrustreerd, maar ook vaak verdrietig of boos. Veel mensen hebben ook al hun hele leven geprobeerd tóch te passen. En hebben zichzelf daar geweld mee aangedaan, op allerlei manieren. In dit webinar wordt precoies uit de doeken gedaan waar dat gevoel vandaan komt, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je alsnog een diep gevoel van ‘passen, ‘hier horen’ en gewoon geluk kunt ervaren. Als je dit eenmaal weet, wordt het leven héél veel makkelijker!

2. Wat is het allerbelangrijkste als je echt, vrij en gelukkig wilt zijn?

Wanneer je alles bij elkaar optelt komt zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en verandering uiteindelijk neer op groeien en bewegen op drie gebieden. In dit wbeinar leg ik je uit hoe dat zit, welke gebieden dat zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook krijg je praktische handvatten en tips over hoe je dat dan kunt doen, die vooruitgang binnen die drie gebieden. 

3. Hoe je voor eens en voor altijd je shit kunt opruimen

Het eerste gebied waarje gewoonweg niet omheen kunt als je als mens, ziel, als welbekende ‘lightbeing with a physical experience’ wilt groeien wordt in dit webinar tot op het bot ontleed. Ik geef je de precieze opbouw van al die shit en leg uit hoe je ermee aan de slag kunt.

4. Hoe je van jezelf kunt houden – elke dag

Het tweede gebied wat absoluut onontbeerlijk is in persoonlijke groei wordt in dit webinar uitgelicht. Eigenlijk is zelfliefde de sleutel der sleutels. Ik vertel je in dit weinar waarom het zo moeilijk is van jezelf te houden (en dat is het, wat iedereen ook beweert!) en leg je uit op wleke  manier je stap voor stap meer van jezelf kunt houden – elke dag.

5. Hoe je écht kunt gaan ontvangen – en dat kunt blijven doen

Ontvangen is het derde gebied waarbinnen je steeds meer beweegt naar volledigheid wanneer je bezig bent met persoonlijke groei. Voor velen is ontvangen een echte bottleneck: velen van ons hebben bijvoorbeeld geld genomen als wat ik ‘commission of challenge’ noem. Hét kanaal via welke je jouw (soms hele harde) lessen leert en je de informatie krijgt om vrijer en vrijer te worden. Dat is immers jouw zielswens! In dit webinar leg ik je precies uit hoe dat zit met dat geldkanaal, waardoor het vaak knijpt en nauw is, hoe je het kunt vergroten en hoe je steeds meer kunt gaan ontvangen.

Serie
Ondernemen buiten de Consensus | Wat is dat en hoe doe je dat? – een serie webinars met gasten

Wanneer je een Home Going LifeTimer bent…

Misschien heb je, net als ik, alles gedaan wat hoorde. Elke dag posten, drie keer per dag zelfs. Goeie content creëren. Social Media, Webinars, Podcasts, alles om maar zichtbaar, hoorbaar, voelbaar te zijn.

Of juist stil: je wéét het allemaal wel maar wie hoort jou nou? Je maakt de prachtigste processen mee, diepgaand, levensveranderend, veel meer en verder dan wat je om je heen ziet. Je wéét dat jij het kan. Kan helpen, kan leiden, kan laten zien hoe. Je hebt het immers allemaal gedaan.

Lees verder

En dan volg je de mensen die de volgers hebben. Die weten hoe het moet, succesvol zijn. Geld verdienen. Waarde hebben. Zo moet je het doen, zeggen ze. Kijk! Bij mij werkt dit! Doe hetzelfde! Maar wat nou…. Wat nou, als jij jouw unieke manier hebt? En geld verdienen niet jouw doel is, maar vrij zijn?  

Wat nou, als jij komt om je helemaal te herinneren wie jij werkelijk bent? Om daarmee vervolgens anderen weer te kunnen helpen?

Niet op een weg die al duizend keer begaan is, maar jouw manier, jouw unieke prachtige waardevolle en bijzondere manier?

 

 …loopt alles voor jou net even anders

Want al die strategieën, die zijn gebaseerd op hoe dingen werken binnen de consensus. Daar werkt het perfect. Maar als je andere plannen hebt, ja dan. Dan werkt het voor geen meter. Of in elk geval niet voor altijd.

Dan zal er altijd een moment zijn waarop de omslag komt, vroeg of laat. Dan komt de tijd dat jouw succesmaat niet is: Zoveel volgers. Zoveel geld. Zoveel reviews. Zoveel kijkers. Zoveel likes. Dan wordt jouw succesmaat als vanzelf anders.

Lees verder

Namelijk: Zoveel van mijn shit opgeruimd. Zoveel zelfliefde. Zoveel capaciteit om te ontvangen. Zo vrij. Zo echt. Zo eerlijk. Zo puur. Zo veel ontsluierd.

Dan ga je van proberen de boel onder controle te houden naar achterover leunen en jouw prachtige, fantastische plan laten ontvouwen. En krijg je, in dat proces, alles wat je wilde. Rust. Veiligheid. Liefde. Geluk. Makkelijk is dit niet. Only the brave, zeg ik altijd.

Je leert met jouw eigen team van lightbeings werken, jouw allerbeste maatjes en degenen met wie je hier bent. Ja, ze zijn er, ze houden van je en doen alles om je te helpen.

Je leert vertrouwen op jezelf, dat je inderdaad een geweldig plan had, samen met je team. En dat je heus niet scheutig bent geweest!

Je leert jouw relatie met tijd helen, en ongeduld en dat gevoel van ik-ben-te-laat en ik-moet-opschieten loslaten.

Je leert al jouw shit op te ruimen en alle delen in jou die onvervuld zijn alsnog te vervullen.

Je leert onderscheid te maken tussen wie jij bent, en wie de ander is. En je leert jezelf te voelen, jóuw keuzes, dat wat past bij jou.

Je leert jezelf kennen. Die échte jij.

En je leert dus ook daar de onmetelijke waarde van te zien, zodat je vrij en vrolijk gewoon goed geld kunt ontvangen voor wat je biedt.

Je leert vrij te zijn van schuld, schaamte en oordeel.

En je leert vergeven. Megabelangrijk. Vooral jezelf. Want tja, anders wordt dat ontvangen nogal lastig ;-)

Je leert je woede te ontladen, ook daarin eerlijk te zijn. Want het leven op aarde is soms gewoon f*ing moeilijk!

En je leert in dat alles dat je het allemaal, helemaal, zelf kunt. Jij en je team. You’ve got this. Echt. Je bent veilig, je hoort hier, je bent gewaardeerd en gezien.

Je leert nog veel meer, trouwens. Te veel om op te noemen. Dit alles wat hier staat is pas het begin. Bekijk de webinars om te zien wat allemaal mogelijk is wanneer je vrij bent om te vliegen als ondernemer.

Klik op de titel voor meer informatie, klik op de video om te bekijken, gebruik de pijltjes om te navigeren tussen de afleveringen

1. Hoe is deze serie ontstaan en wat betekent Ondernemen buiten de Consensus?

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

2. Met Mirjana Scheepens

Mirjana vertelt in deze aflevering over hoe ze van ‘gewoon’ coach haar hele bedrijf omgooide, nadat ze zich realiseerde dat wat ze altijd als fantasie had gezien juist haar unieke kracht en gaven waren.

Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van ondernemen buiten de consensus.

3. Met Esther van Eersel

Esther van Eersel vertelt over haar zoektocht en haar uiteindelijke thuiskomst in haarzelf. En over hoe ze dat alles nu aan het omzetten is naar een prachtige nieuwe en uit liefde voor haarzelf geboren vorm van bewegen – Move Into Selflove.

Dat gaat op haar eigen unieke manier en ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen op haar weg van ondernemen buiten de consensus.

4. Met José Koster

José koster vertelt in deze aflevering ander andere over een enorme verschuiving van ‘gewoon tuinwerk’ naar mensen zich helpen te verbinden met henzelf via hun tuin, en is inmiddels weer veel verder aan het ontwikkelen. Hoe het groeien in jezelf steeds leidt naar aanpassingen naar buiten en de angst en frustratie die je dan tegenkomt, maar ook over de vrijheid en het levensgeluk wat je dan ervaart. Van werken voor omzet naar werken vanuit je diepste kern, en wat daarvoor nodig is.

5. Met Astrid Davidzon

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Astrid Davidzon ging van overleven naar volop leven en gunt dat iedereen. Ze is hier om daarin een grote slag te slaan en creëert veel impact met haar boek Prima is Perfect, haar Podcasts, haar online programma’s en al het andere wat ze doet. Onderweg heeft ze steeds weer gekozen voor meer vrijheid, óók binnen haar onderneming, en dat viel soms niet mee. Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van Ondernemen Buiten De Consensus.

 Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

Deze serie vind je ook op Love and Light TV.