Love and Light tv

het Videokanaal van Marieke Zwinkels

‘Beste Marieke, wow, in 1 woord geweldig. Ik heb net je eerste webinar gekeken en wat zijn er veel kwartjes gevallen. Ik zie ineens het grote geheel en snap allerlei eerdere gebeurtenissen.’

‘Er is zeker iets in gang gezet. Ik voel me geïnspireerder, opener voor mogelijkheden. Ben zelfs weer aan het het schrijven gegaan. Mijn kinderboek dat al jaren op de plank lag is nu klaar om gereviseerd te worden en daar ben ik alvast heel trots op. Sinds het eerste webinar zijn de nachten weer rustig en veilig. Heb een paar mooie dromen gehad.’

Nieuwste aflevering

De webinar serie Alles in een nieuw licht is opnieuw opgenomen en dit is de eerste aflevering ervan.

In Love & Light tv zijn ook een aantal series opgenomen

Even een berichtje?

Wil jij een berichtje wanneer er een nieuwe Video is? Schrijf je dan hier in op Love and Light tv.

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens.
Lees
hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te zien op Vimeo en YouTube.