fbpx

Beste Marieke, wow, in 1 woord geweldig. Ik heb net je eerste webinar gekeken en wat zijn er veel kwartjes gevallen. Ik zie ineens het grote geheel en snap allerlei eerdere gebeurtenissen.

Er is zeker iets in gang gezet. Ik voel me geïnspireerder, opener voor mogelijkheden. Ben zelfs weer aan het het schrijven gegaan. Mijn kinderboek dat al jaren op de plank lag is nu klaar om gereviseerd te worden en daar ben ik alvast heel trots op. Sinds het eerste webinar zijn de nachten weer rustig en veilig. Heb een paar mooie dromen gehad.

Goh, wat hebben jouw webinars een hoop inzicht gegeven en in gang gezet. Met name,… Nee, eigenlijk alles was even waardevol. En zo’n gevoel van: dit wil ik leren. Hier loopt mijn pad. Die Freedom To Fly, die is voor mij! Onder al die berg shit, zit IK en ik wil, nee, móét mij vinden. Ik ben niet hier op aarde gekomen om ziek thuis te zitten, om niet te léven, om niet de wereld een beetje mooier te maken. Ik voelde het gewoon. Een dikke, vette “ja”!

Even een berichtje?

Wil jij even een berichtje wanneer er een nieuwe Video is? Schrijf je dan hier in op Love and Light TVNatuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens. Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te zien op Vimeo en YouTube.

Webinars

De meeste van mijn webinars komen uiteindelijk hier als aflevering te staan. Maar wil jij direct al live bij een webinar zijn? Schrijf je dan hier meteen in voor de aankomende webinars waarin jij geïnteresseerd bent.

Ga hier naar de agenda

Kies hier wat je wilt bekijken