Even een berichtje?

Wil jij even een berichtje wanneer er een nieuwe Video is? Schrijf je dan hier in op Love and Light TVNatuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens. Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te zien op Vimeo en YouTube.

Deelnemen aan webinars

De meeste van mijn webinars komen uiteindelijk hier als aflevering te staan. Maar wil jij direct al live bij een webinar zijn? Schrijf je dan hier meteen in voor de aankomende webinars waarin jij geïnteresseerd bent. Mijn webinars hebben altijd een Replay dus als je onverwacht niet kunt, geen probleem! Je krijgt de link via email na elk webinar waarvoor je bent ingeschreven.

Beste Marieke, wow, in 1 woord geweldig. Ik heb net je eerste webinar gekeken en wat zijn er veel kwartjes gevallen. Ik zie ineens het grote geheel en snap allerlei eerdere gebeurtenissen.

Er is zeker iets in gang gezet. Ik voel me geïnspireerder, opener voor mogelijkheden. Ben zelfs weer aan het het schrijven gegaan. Mijn kinderboek dat al jaren op de plank lag is nu klaar om gereviseerd te worden en daar ben ik alvast heel trots op. Sinds het eerste webinar zijn de nachten weer rustig en veilig. Heb een paar mooie dromen gehad.

Goh, wat hebben jouw webinars een hoop inzicht gegeven en in gang gezet. Met name,… Nee, eigenlijk alles was even waardevol. En zo’n gevoel van: dit wil ik leren. Hier loopt mijn pad. Die Freedom To Fly, die is voor mij! Onder al die berg shit, zit IK en ik wil, nee, móét mij vinden. Ik ben niet hier op aarde gekomen om ziek thuis te zitten, om niet te léven, om niet de wereld een beetje mooier te maken. Ik voelde het gewoon. Een dikke, vette “ja”!

The Light Side | Updates

27 november 2020

Yesss, een Light Side Update. En het zal je niet verrassen maar opt dit moment draait alles, maar dan ook alles, om Re-Merging Back Into One-ness.

We maken daarin – iedereen, ook jij – gigantische stappen. Op 12-12-2019 (en tel even: 2019 is ook 12, namelijk 2+1+9=12) werd The Frequency of One-ness geboren op aarde, en als een veld ‘vastgezet’, gestold als het ware (maar ook weer niet echt, want zeer zeker niet zonder beweging) om de aarde heen.

Toen wisten we al: komend jaar gaat er heel, heel veel veranderen. Nou, dat hebben we geweten. En op 21-9-2020 werd The Full Range of Possibilities gelift, en viel er als het ware aan de onderkant een heleboel af. Nou, dat hebben we ook geweten. Ontsluierd, onthuld, van in het duister naar in het licht. Van verborgen naar in de schijnwerper. Dat wat in het donker verborgen is, kan niet helen. En dat wat aan het licht komt, kan niet anders.

Wanneer je het hele verhaal vanaf een afstandje bekijkt zal het je niet ontgaan hoe onwaarschijnlijk perfect alles in elkaar past. Wanneer je er midden in zit zal het je niet ontgaan hoe heftig, zwaar, confronterend en uitputtend het is. Zeker, ook met mooie, lichte en magische momenten. Maar over de grote lijn is opruimen en shiften keihard werken. En we doen het, alsof we ervoor geboren zijn. Oja, dat is ook zo :-D

Want jij bent een Powerful Reality Creator die het allemaal allang weet. Die het van te voren heeft uitgeplozen met je team, die precies de juiste mensen op de juiste plekken en de juiste gebeurtenissen tijdens de juiste periodes en de juiste ervaringen in het juiste moment, precies goed bij elkaar heeft gebracht. En nu leef je het. Jouw glorieuze plan. Jouw glorieuze pad. samen met jouw team

En de kans is vrij groot dat als je dit leest, je niet een leven middenin Consensus Reality hebt. De kans is groot dat je een Home Ging Lifetimer bent. En daarbij is het misschien wel zo, dat ook jij meewerkt aan Re-Merging Back Into One-ness. En ben ook jij bezig met het her-enigen van beide in jezelf. Speel je het uit met jouw partner, of dat nou man-man, vrouw-vrouw of vrouw-man is. Of misschien wel met anderen, in elke relatie kun je dit uitwerken en onderzoeken en er data over verzamelen.

Deze Light Side Update gaat over heel veel, en zal dus waarschijnlijk ongeveer anderhalf uur duren.

Ik praat je bij:

Over Doug en mij, en wat we hebben gedaan, hier in Nederland

Over de Azez, en wat zij allemaal aan het doen zijn

Over ons team, ja ook het jouwe! want die zijn druk bezig alles op te lijnen en ‘klaar te zetten

Over 12 december en wat we dan gaan doen

…………………..

Let’s Walk with Clarity upon this World

15 oktober 2020

Morgenavond was er eigenlijk een LIVE in de groep van The Freedom To Fly. Maar met de bekendmaking van de nieuwe maatregelen en de enorme boosheid die dat zich voor velen met zich meebrengt, maak ik er een Light Side Update van.

Hoe hou ik me hierin staande? Hoe ga ik ermee om? Hoe verdrink ik er niet in? Hoe deal ik met mijn woede en razernij? Wie heeft er nou gelijk? En kan dit wel zomaar, mag dit wel zomaar?

Ik krijg zoveel vragen hierover dat het nu vooral op zijn plek is hierin duidelijkheid en handvat te geven.

En ja, mijn team heeft een boodschap voor je. En ik ga met de Language of Light wat ruimte geven, hoe en wat zien we morgen🥰

Let’s walk with clarity upon this world

4 oktober 2020

Op dit moment zijn alle ankers los, en daarom voelen velen zich stuurloos, onrustig en ongemakkelijk. ‘You are floating freely in time/space and the feeling this generates is one of dissociation, restlessness and unease.’

‘You have been bumped out of course, which is a good thing because the timeline as it were was compromised and leading into great disaster. This is no longer so.’

Vandaag dus, vanwege dringend verzoek van zowel mijn team als lieve mensen, een Lightside Update om 16 uur. Ik ben nu met mijn team aan het praten en krijg zoveel te horen dat wachten tot donderdag (mijn eigenlijke plannetje) echt niet logisch is. Dus tot strakkies!

Ik ga vandaag ook een Energy Upgrade geven. De Azez spelen inmiddels een grote rol op aarde (The Nameless Light) en zij gaan helpen de frequentie van Love, Freedom, Safety, Power vast te houden en je er (hernieuwd) dieper in te verankeren.

Over de Azez vertel ik strakjes ook veel meer!

En je kunt natuurlijk weer al jouw vragen stellen.

Deel gerust met iedereen die wil weten waar we staan, wat er gebeurt en wat je kunt doen.

Let’s walk with clarity upon this world

10 september 2020

Onverwachte update vanwege een event dat plaatsvond op 8 september, ‘s avonds. Als inluiding en onderdeel van 09-09-2020

1 september 2020

Veel van jullie voelen het al een paar dagen (maar vandaag was het echt MEGA voelbaar): er wordt een heleboel angst, schuld, schaamte en oordeel in het Human Consciousness Field ‘gedumpt’. En dat heeft een doel en een functie en helpt alleen maar heel, heel erg mee. Sterker nog, het is de volgende logische stap. Right into The Era of Love Freedom, Safety, Power.

Waarom dat gebeurt, wat het oplevert en hoe je ermee om kunt gaan vertel ik allemaal op dinsdag 1 sept.

Lieve jij die snakt naar licht en vrijheid, dit is waarom je al een hele tijd vraagt. Stay steady. Laat je niet afleiden. Eyes on the prize🤗💛✨

Verder ook een Message from my Team, Language of Light en antwoorden op alle vragen.

Let’s walk with clarity upon this world

1 augustus 2020

Dit hoorde ik van een deelnemer: het lijkt wel een avonturenroman.

Ik kan haar alleen maar gelijk geven. Hoe The Third Wave van The Diamond Codes is gekomen en ons heeft meegenomen op vleugels van licht is inderdaad een verhaal vol van alles wat er in een avonturenroman te vinden is.

Bijzondere ontmoetingen, spanning en versmeltende harten, een einde wat explosief en een ultiem feestje was en tegelijk weer een belofte inhoudt, en veel, heel veel ontroerende, prachtige, diep doorvoelde en hart openende ervaringen voor iedereen.

Dinsdag 28 juni was de laatste bijeenkomst van The Dragon Wave. Het was was een ultiem feest van openen, herkenning, clearing, een deep dive into the heart of the new era. Ik kan niet wachten dit verhaal te vertellen en te duiden in deze tijd, in wat er in en om je heen speelt.

Dus gaf ik een Light Side Update. Ik neem je mee in het hele verhaal van The Third Wave/The Dragon Wave.

Dit gaat ook jou aan, ook jij bent hiervoor gekomen. Ik ben enorm benieuwd in hoeverre je hebt meebeleefd, meegeresoneerd en meegeleefd.

 #thewombofthegoddess
#thediamondcodes
#thedragonwave

11 juli 2020

Uitleg over wat er nu speelt, welke fase je in zit en welke keuzes je kunt maken. Over hoe reality werkt en hoe je deze het makkelijkst kunt shiften, en over The Pillars of Truth. Een boodschap voor de Truth-seekers en een stukje met de Language of Light – waar er ineens draken bij kwamen😃

Dit was de aankondiging:

Ik post er de laatste tijd veel over: The Dragon Wave. En The Womb of the Goddess. Ja, ze hangen damen en er gebeuren magische en niet te bevatten dingen in. We zitten in een doorduw-stuk. Veel mensen zijn zo zo zo moe.

Zaterdag schets ik het grotere plaatje. En krijg je duidelijke en helpende boodschappen van mijn team.

Met The Language of Light zullen we in elk geval ook wat van de druk wegnemen.

Vergeet in elk geval niet: het gaat goed. Echt waar. Hoe het er ook uitziet, wat er ook aan storm woedt, het gaat echt, echt goed.

Let’s walk with clarity upon this world🥰💎

Deel of tag je de mensen waarvan je weet: dit is ook voor jou?

6 juni 2020

Tijdens een council-meeting met Archangel Raphael, Lord Ashtar, Saint Germain en An-Ra is er veel informatie gegeven en uitgewisseld en er werd me gevraagd, nou ja, min of meer dringend verzocht 😁 vandaag een update te geven. Een belangrijke.

Ja, het gaat over racisme. En over hoe daar nu een kans voor je ligt. Het gaat over wakker worden uit de illusie en over het grotere plaatje. Het gaat over een belangrijk kruispunt en over de keuzes die je nu kunt maken.

Ik ga proberen zo helder mogelijk uit te leggen hoe deze zaken met elkaar verbonden zijn. Je kunt al jouw vragen stellen en ik ga ze allemaal beantwoorden, eventueel met hulp. De council die ik aan het begin noem zal er bij zijn. Ook een boodschap geven.

Aan het einde werk ik met de Language of Light. Want tijdens deze live zullen je dingen duidelijk worden en je zult misschien keuzes willen maken. Een daarvan is een bepaalde specifieke Lightcode die ik ga geven. En nee, dat hoef je niet te doen. Jij blijft aan het stuur. Jouw toestemming is bepalend. Ik zal ook duidelijk aangeven (zoals altijd) wanneer we daarmee beginnen en hoe je toestemming geeft.

Be the Powerful Reality Creator that you are

Let’s walk with clarity upon this earth

Als je anderen kent die hierin worstelen en waarvan je denkt dat het kan resoneren, deel deze live!💎💛

30 mei 2020

Het gaat hard, en snel. En dus nu al weer tijd voor een update. En wat voor een!

Ik praat je bij over wat er tijdens een sessie met Leonie Vos gebeurde, over hoe we sneller dan snel aan het gaan zijn en we een hele grote sprong gemaakt hebben (zo’n drie jaar!). Ik vertel over de Third Wave van The Diamond Codes (en ooo boy dat is met deze verspringing heel erg anders dan verwacht) en over waarom er toch zo veel mensen moe zijn, er zo veel shit wordt opgeruimd en er zo veel oude stukken tegen worden gekomen.

Ook vertel ik over SelfImposed Prisons waar we nu collectief aan het uitkomen zijn.

The Dragons are coming – it’s Time to Dream.

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

23 mei 2020

Tijdens deze live geef ik een update over de laatste set codes van FORGIVENESS, over timelines en hoe je daarin kunt kiezen en hoe de draken je kunnen helpen, ik geef een overzicht van de Diamond Codes als geheel en wat het ons allen gebracht heeft. En hoe je nu verder kunt, blijvend kunt kiezen voor Light&Love ongeacht wat er in jouw reality afspeelt.
…………………..
Dinsdag 12 mei heeft The Second Wave de vijfde set Diamond Codes verspreid. En hoe. The Dragons are coming, zo werd er gezegd. Dat hebben we geweten. Het meest opvallende is dat afgelopen week velen (met mij) levensthema’s hebben opgeruimd en afgerond. Echt grote stukken, waarvan je misschien dacht er al klaar mee te zijn, kwamen langs om helemaal afgerond te worden.

Er is een periode afgesloten. En er zijn nieuwe keuzes gemaakt. Nou ja, die worden nu gemaakt, want het is nog volop aan de gang. Onder leiding van de draken: ze eisen hun rol op en zijn verschoven van ‘op de achtergrond’, soms zelfs verborgen of slapend naar ‘projectleiders’, en ik ben heel benieuwd wat de volgende fase gaat betekenen. Maar dat het fenomenaal gaat zijn, is zeker.

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

3 mei 2020
Lovely brave ones,
De vijfde set van The Diamond Codes zijn zondag gekomen. Het duurde even om ze te laten bezinken… 5 Days. You will need 5 days to integrate and adjust. Nou, dat heb ik wel geweten! En ondertusse zijn we met The Second Wave een enorme duw aan het geven en zie je in jouw reality daarvan heel veel terug.
 
Ik geef je een update over waar we zijn, hoe het loopt en wat je kunt doen, voor jezelf. 

Mijn team heeft een prachtige en krachtige boodschap. 

En ik spreek een stukje Language of Light gericht op ontsluieren 6e Chakra en fysieke ogen.
 
Heel fijn als je deelt of tagt, als je denkt dat een ander ook meer wil weten van wat er gebeurt aan The Light Side.
18 april 2020

Het is niet bij te houden, zoveel gebeurt er. En nu is daar het moment om even niks te doen. Het te laten gebeuren. Trust your self, trust your team, trust the plan.

Ik praat je even bij over The Diamond Codes en de enorme impact die ze hebben, over Magic, Ease en Flow, over jouw kind, puber en jong volwassene die nu misschien roepen om het hards en jouw volwassene, die precies maar dan ook precies weet wat ‘ie doet.

Deze keer écht met Language of Light – dat schoot er vorige keer bij in.

En een boodschap van mijn team. Wat natuurlijk ook het jouwe is.

Geniet ervan.
En deel rustig met iedereen waarvan je denkt dat ze het ook fijn zouden vinden.

14 april 2020

Ik praat hier over waarom 5G NIET slecht is, hoe het gaat met ons allen als geheel en wat jij kunt kiezen als persoon. Over waarom we altijd The Full Range zullen hebben, wat alles wat er nu gebeurt betekent voor het hele universum en hoe het nog steeds heel, heel erg goed gaat.

Mijn team is erbij en je kunt vragen stellen! Stel ze hieronder tijdens de live, of app me als je dat te spannend vindt.

PS
REPLAY WEBINAR 2 DOET HET WEER

10 april 2020

Update
Inzichten
Language of Light

………
THE SECOND WAVE IS COMING

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

Serie
Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord

Eindelijk de antwoorden die je zocht

Er komen een heleboel vragen op bij iedereen die zich verdiept in hoe je een beter, fijner, echter leven voor jezelf kunt creëren. Het begint natuurlijk al, met dat gevoel, soms diep verstopt, wat zegt: ‘Er is meer. Er kan meer.’ En ook: ‘Ik heb invloed. Meer dan misschien lijkt, meer dan anderen in mijn omgeving denken. Ik ben niet machteloos, al lijkt dat soms wel zo.’

Lees verder

Sterker nog, het kan zomaar zijn dat jij diep van binnen wéét: ik creëer het allemaal zelf…

Wat nog helemaal niet wil zeggen dat je dan ook weet, hoe. Of dat het in jouw leven zo zichtbaar is. Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je nog steeds geen overvloed ervaart. Of omdat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Of omdat je gewoon super gevoelig bent, en heel erg moe van alles om je heen.

En daarom heb ik deze webinars gecreëerd: ik wil je uitleggen hoe. Want dat je dit kunt, is totaal niet de vraag. Maar hoe je het ook echt kunt DOEN, dat is waar veel mensen tegenaan lopen. En misschien jij ook wel.

Echt, vrij en gelukkig leven in de praktijk

Ik weet zeker dat jij al heel veel weet. En dat je bezig bent met licht, met liefde, dat je in alles voelt dat jij in staat bent iets gaafs en moois te creëren. Ik denk ook dat het misschien nog niet altijd lukt. Dat je soms zoekt. Soms denkt: ‘Huh..??’ Hoe kan dat nou. Waarom gebeurt dit? Wat wil het me zeggen? Wat moet ik ermee? 

En hoe ga ik weer door? Wat is de volgende stap?

Dat puzzelstukje. Alhoewel… als ik eerlijk ben, valt voor sommige mensen gewoon de hele puzzel BAM op z’n plek.

En dat wil ik ook. Daarvoor ben ik hier. Ik wil dat jij begrijpt wat er gebeurt, wat je aan het doen bent, en waarheen je gaat. want dat is vrijheid. Dan kun je namelijk bewuste keuzes gaan maken. En hoef je niet meer afhankelijk te zijn van anderen. Of dat nu een partner of vrienden, collega’s of de kranten zijn. Want uiteindelijk ben jij, helemaal, uniek. En weet alleen jij wat passend en perfect voor jou is. Daarop durven vertrouwen, daarop durven sturen, daarop durven gaan, dat is vrijheid.

De vrijheid om te vliegen

Hoe zitten de afleveringen in elkaar
en wat brengen ze me?

Tijdens elke aflevering deel ik kennis en ervaringen, handvatten en wijsheid, beantwoord ik vragen naar aanleiding van alles wat is besproken en werk ik met de Language of Light. Het maakt niets uit of je later kijkt: de impact daarvan is even groot.

Lees verder

Elk webinar bestaat uit een gedeelte waarin ik gewoon al mijn kennis, ervaringen en wijsheid deel over het onderwerp wat aan bod komt.

Daarnaast, en soms ook tussendoor, worden er vragen gesteld en die worden allemaal beantwoord. Vaak zijn het dezelfde vragen, als die jij hebt. Zo gaat dat nu eenmaal!

Verder werk ik elk webinar met de Language of Light. Ik neem even de tijd om echt op het onderwerp te bevrijden, helen of geven. De reacties waren hartverwarmend en de impact is heel goed voelbaar.

Het maakt niets uit of je later kijkt

Sterker nog, elke keer dat je kijkt, krijg je iets anders! Handig, als je zo multidimensionaal kunt werken ;-)

En voor, tijdens en na de webinars ben ik ook bezig met de Language of Light, en mijn team is druk aan het samenwerken met jou en jouw team in het weer laten stromen van welke vastgezette energie dan ook.

Kan het dus zijn dat je de afgelopen dagen al iets gevoeld hebt, zelfs vóór je dit leest?

Eh… ja! Dat kan. Zoals ik al zei, multi dimensionaal werken heeft zo z’n voordelen.

Als je deze serie kijkt, zal de wereld erna er wat anders uitzien. Je zult een scherpere blik hebben. Dingen die je eerst niet kon plaatsen, maken nu ‘sense’. Misschien heb jij ook, zoals zo velen, dat gevoel van: ‘Aha. Nu begrijp ik het.’

En nogmaals, jij weet al veel, bent al licht, hebt veel gedaan. En de vragen die overblijven, worden hier, nu, beantwoord. Geniet. Verwonder. En misschien tot gauw

 

1. Wat is Consensus Reality en wat is een HomeGoing LifeTimer?

Van alle kwartjes die vallen kan het nog wel eens zo zijn, dat in deze de meeste vallen. Veel mensen hebben hun hele leven al het gevoel ‘er niet bij te horen’, ‘het niet te snappen’, ‘de regels niet te kennen’, en al met al maakt het ze eenzaam, gefrustreerd, maar ook vaak verdrietig of boos. Veel mensen hebben ook al hun hele leven geprobeerd tóch te passen. En hebben zichzelf daar geweld mee aangedaan, op allerlei manieren. In dit webinar wordt precoies uit de doeken gedaan waar dat gevoel vandaan komt, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je alsnog een diep gevoel van ‘passen, ‘hier horen’ en gewoon geluk kunt ervaren. Als je dit eenmaal weet, wordt het leven héél veel makkelijker!

2. Wat is het allerbelangrijkste als je echt, vrij en gelukkig wilt zijn?

Wanneer je alles bij elkaar optelt komt zelfrealisatie en bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en verandering uiteindelijk neer op groeien en bewegen op drie gebieden. In dit wbeinar leg ik je uit hoe dat zit, welke gebieden dat zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook krijg je praktische handvatten en tips over hoe je dat dan kunt doen, die vooruitgang binnen die drie gebieden. 

3. Hoe je voor eens en voor altijd je shit kunt opruimen

Het eerste gebied waarje gewoonweg niet omheen kunt als je als mens, ziel, als welbekende ‘lightbeing with a physical experience’ wilt groeien wordt in dit webinar tot op het bot ontleed. Ik geef je de precieze opbouw van al die shit en leg uit hoe je ermee aan de slag kunt.

4. Hoe je van jezelf kunt houden – elke dag

Het tweede gebied wat absoluut onontbeerlijk is in persoonlijke groei wordt in dit webinar uitgelicht. Eigenlijk is zelfliefde de sleutel der sleutels. Ik vertel je in dit weinar waarom het zo moeilijk is van jezelf te houden (en dat is het, wat iedereen ook beweert!) en leg je uit op wleke  manier je stap voor stap meer van jezelf kunt houden – elke dag.

5. Hoe je écht kunt gaan ontvangen – en dat kunt blijven doen

Ontvangen is het derde gebied waarbinnen je steeds meer beweegt naar volledigheid wanneer je bezig bent met persoonlijke groei. Voor velen is ontvangen een echte bottleneck: velen van ons hebben bijvoorbeeld geld genomen als wat ik ‘commission of challenge’ noem. Hét kanaal via welke je jouw (soms hele harde) lessen leert en je de informatie krijgt om vrijer en vrijer te worden. Dat is immers jouw zielswens! In dit webinar leg ik je precies uit hoe dat zit met dat geldkanaal, waardoor het vaak knijpt en nauw is, hoe je het kunt vergroten en hoe je steeds meer kunt gaan ontvangen.

Serie
Ondernemen buiten de Consensus | Wat is dat en hoe doe je dat? – een serie webinars met gasten

Wanneer je een Home Going LifeTimer bent…

Misschien heb je, net als ik, alles gedaan wat hoorde. Elke dag posten, drie keer per dag zelfs. Goeie content creëren. Social Media, Webinars, Podcasts, alles om maar zichtbaar, hoorbaar, voelbaar te zijn.

Of juist stil: je wéét het allemaal wel maar wie hoort jou nou? Je maakt de prachtigste processen mee, diepgaand, levensveranderend, veel meer en verder dan wat je om je heen ziet. Je wéét dat jij het kan. Kan helpen, kan leiden, kan laten zien hoe. Je hebt het immers allemaal gedaan.

Lees verder

En dan volg je de mensen die de volgers hebben. Die weten hoe het moet, succesvol zijn. Geld verdienen. Waarde hebben. Zo moet je het doen, zeggen ze. Kijk! Bij mij werkt dit! Doe hetzelfde! Maar wat nou…. Wat nou, als jij jouw unieke manier hebt? En geld verdienen niet jouw doel is, maar vrij zijn?  

Wat nou, als jij komt om je helemaal te herinneren wie jij werkelijk bent? Om daarmee vervolgens anderen weer te kunnen helpen?

Niet op een weg die al duizend keer begaan is, maar jouw manier, jouw unieke prachtige waardevolle en bijzondere manier?

 

 …loopt alles voor jou net even anders

Want al die strategieën, die zijn gebaseerd op hoe dingen werken binnen de consensus. Daar werkt het perfect. Maar als je andere plannen hebt, ja dan. Dan werkt het voor geen meter. Of in elk geval niet voor altijd.

Dan zal er altijd een moment zijn waarop de omslag komt, vroeg of laat. Dan komt de tijd dat jouw succesmaat niet is: Zoveel volgers. Zoveel geld. Zoveel reviews. Zoveel kijkers. Zoveel likes. Dan wordt jouw succesmaat als vanzelf anders.

Lees verder

Namelijk: Zoveel van mijn shit opgeruimd. Zoveel zelfliefde. Zoveel capaciteit om te ontvangen. Zo vrij. Zo echt. Zo eerlijk. Zo puur. Zo veel ontsluierd.

Dan ga je van proberen de boel onder controle te houden naar achterover leunen en jouw prachtige, fantastische plan laten ontvouwen. En krijg je, in dat proces, alles wat je wilde. Rust. Veiligheid. Liefde. Geluk. Makkelijk is dit niet. Only the brave, zeg ik altijd.

Je leert met jouw eigen team van lightbeings werken, jouw allerbeste maatjes en degenen met wie je hier bent. Ja, ze zijn er, ze houden van je en doen alles om je te helpen.

Je leert vertrouwen op jezelf, dat je inderdaad een geweldig plan had, samen met je team. En dat je heus niet scheutig bent geweest!

Je leert jouw relatie met tijd helen, en ongeduld en dat gevoel van ik-ben-te-laat en ik-moet-opschieten loslaten.

Je leert al jouw shit op te ruimen en alle delen in jou die onvervuld zijn alsnog te vervullen.

Je leert onderscheid te maken tussen wie jij bent, en wie de ander is. En je leert jezelf te voelen, jóuw keuzes, dat wat past bij jou.

Je leert jezelf kennen. Die échte jij.

En je leert dus ook daar de onmetelijke waarde van te zien, zodat je vrij en vrolijk gewoon goed geld kunt ontvangen voor wat je biedt.

Je leert vrij te zijn van schuld, schaamte en oordeel.

En je leert vergeven. Megabelangrijk. Vooral jezelf. Want tja, anders wordt dat ontvangen nogal lastig ;-)

Je leert je woede te ontladen, ook daarin eerlijk te zijn. Want het leven op aarde is soms gewoon f*ing moeilijk!

En je leert in dat alles dat je het allemaal, helemaal, zelf kunt. Jij en je team. You’ve got this. Echt. Je bent veilig, je hoort hier, je bent gewaardeerd en gezien.

Je leert nog veel meer, trouwens. Te veel om op te noemen. Dit alles wat hier staat is pas het begin. Bekijk de webinars om te zien wat allemaal mogelijk is wanneer je vrij bent om te vliegen als ondernemer.

1. Wat is Ondernemen buiten de Consensus?

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

2. Met Mirjana Scheepens

Mirjana vertelt in deze aflevering over hoe ze van ‘gewoon’ coach haar hele bedrijf omgooide, nadat ze zich realiseerde dat wat ze altijd als fantasie had gezien juist haar unieke kracht en gaven waren.

Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van ondernemen buiten de consensus.

3. Met Esther van Eersel

Esther van Eersel vertelt over haar zoektocht en haar uiteindelijke thuiskomst in haarzelf. En over hoe ze dat alles nu aan het omzetten is naar een prachtige nieuwe en uit liefde voor haarzelf geboren vorm van bewegen – Move Into Selflove.

Dat gaat op haar eigen unieke manier en ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen op haar weg van ondernemen buiten de consensus.

4. Met José Koster

José koster vertelt in deze aflevering ander andere over een enorme verschuiving van ‘gewoon tuinwerk’ naar mensen zich helpen te verbinden met henzelf via hun tuin, en is inmiddels weer veel verder aan het ontwikkelen. Hoe het groeien in jezelf steeds leidt naar aanpassingen naar buiten en de angst en frustratie die je dan tegenkomt, maar ook over de vrijheid en het levensgeluk wat je dan ervaart. Van werken voor omzet naar werken vanuit je diepste kern, en wat daarvoor nodig is.

5. Met Astrid Davidzon

Ondernemen buiten de consensus werkt anders dan erbinnen. En heel veel mensen lopen daar tegen aan: wanneer je de regeltjes volgt, en doet wat hoort, en het levert je niks op, dan is het heel interessant deze serie webinars te bekijken.

Astrid Davidzon ging van overleven naar volop leven en gunt dat iedereen. Ze is hier om daarin een grote slag te slaan en creëert veel impact met haar boek Prima is Perfect, haar Podcasts, haar online programma’s en al het andere wat ze doet. Onderweg heeft ze steeds weer gekozen voor meer vrijheid, óók binnen haar onderneming, en dat viel soms niet mee. Ze deelt haar valkuilen en haar overwinningen in haar weg van Ondernemen Buiten De Consensus.

 Mocht je vragen hebben zoals Wat is een HomeGoing Lifetimer en Wat is Consensus Reality? heb ik goed nieuws: De serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord geeft hierin alle helderheid die je zoekt.

Deze serie vind je ook op Love and Light TV.

Serie
Re-Merging Back into One-ness

Een nieuwe missie

Er gebeurde in korte tijd zoveel dat ik een serie video’s heb gemaakt die je op je gemak terug kunt kijken en/of luisteren.

Het is tijd voor de geboorte van jou als sovereign being op aarde. De geboorte van een nieuwe jij. Los van je verleden en van alle drama. Los van alle anderen.

Wat er aan vooraf ging

Ik vertel je over mijn eigen wedergeboorte en wat daar het gevolg van was.

De reis naar Shamballa

Met de Dreamer Awakens hebben we diverse multidimensionale reizen gemaakt waarbij de reis naar Shambala zó bijzonder was dat ik je daar in deze video het hele verhaal over vertel.

Geboorte en wedergeboorte

Hoe het verder ging richting het Homegoing Lifetimer Event.

Een nieuw grid

Over hoe het verhaal verder ging tijdens een nieuwe reis van de Dreamers Awakens en hoe er nieuwe keuzes werden gemaakt richting het Homegoing Lifetimer Event.

12-12-2019

Over het bijzondere Homegoing Lifetimer Event en wat daar gebeurde.
Op het eind van deze video spreek ik de Language of Light die in het teken staat van opruimen.

Serie
The Diamond Codes | Five codes, three waves

Een verhaal wat leest als een avonturenroman

De vijf codes Believe, Play, Truth, Hope en Forgiveness zijn op aarde gebracht en verder verspreid. Deze serie video’s vertellen het verhaal van wat hier aan vooraf ging.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4 | The Dragon Wave

Het gaat hard, en snel. En dus nu al weer tijd voor een update. En wat voor een!

Ik praat je bij over wat er tijdens een sessie met Leonie Vos gebeurde, over hoe we sneller dan snel aan het gaan zijn en we een hele grote sprong gemaakt hebben (zo’n drie jaar!). Ik vertel over de Third Wave van The Diamond Codes (en ooo boy dat is met deze verspringing heel erg anders dan verwacht) en over waarom er toch zo veel mensen moe zijn, er zo veel shit wordt opgeruimd en er zo veel oude stukken tegen worden gekomen.

Ook vertel ik over SelfImposed Prisons waar we nu collectief aan het uitkomen zijn.

The Dragons are coming – it’s Time to Dream.

LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS WORLD

Ebook

Dit ebook gaat over The Diamond Codes, de weg er naartoe en alles wat het inhoudt. Lees het met een open mind. Er komen zaken aan bod die misschien ver buiten je comfortzone liggen – dat waren ze in elk geval voor mij. Maar met het lezen van dit boek opent zich ook een nieuwe werkelijkheid voor je. Een grotere, meer reële werkelijkheid. Busting the illusion.

Losse afleveringen