Wil jij earth-plane-reality kunnen navigeren like a boss? Wil je wel hulp onderweg, maar tegelijk weet je al zo veel, kun je al zo veel en doe je al zo veel? Ben jij een echte Home-Going-Lifetimer, soms eenzaam, soms wanhopig, soms snap je bij god niet wat je hier doet en tegelijk is daar dat weten dat er meer is – alles zelfs? Wil jij aan het roer staan en jouw eigen unieke koers varen?

Ha. Daarom maak ik deze podcast. Zodat jij de wind in de zeilen krijgt. Vrij om te vliegen, vrij jouw leven te leven als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent. Het valt soms niet mee, hier op aarde. En het helpt als er reminders zijn, inzichten die je weer verder helpen, een meer werkelijke point of view. Meer werkelijk, voor jou. Het helpt, wanneer je op lastige momenten kunt terugluisteren, het weer even kunt horen, en weer op de rails word geholpen. Jouw rails.

Scroll iets verder naar beneden voor de afleveringen op deze site of luister rechtstreeks via jouw favoriete kanaal of app

iTunes

Soundcloud

Spotify

Apple Podcasts

Even een berichtje?

Wil jij even een berichtje wanneer er een nieuwe Podcast is? Schrijf je dan hier in op Love and Light AudioNatuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens (AVG). Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Laatste aflevering

Arghh!! Ik loop achter! Oftewel: Spiritual Competition

Dat gevoel van zij is verder, ik moet ook gelukkig zijn, ik had al lang óók een boek moeten schrijven, een methode moeten ontwikkelen, waarom hij wel en ik niet, wanneer ben ik nou aan de beurt, als ik niet duizenden mensen bereik en help ben ik mislukt, ik heb een taak en die moet ik uitvoeren, o jee ik ben te laat en ik krijg het nooit af en dan ga ik dood en ben ik mislukt. En is god boos op me want ik heb gefaald.

Meer over Arghh!! Ik loop achter! Oftewel: Spiritual Competition

Het onderwerp Spiritual Competition is momenteel enorm relevant. Bovenstaande soort gedachten en gevoelens spelen volop en je ziet ze overal terug. Voor veel mensen die zich bezighouden met bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei sluipt Spiritual Competition voor je er erg in hebt de deur in, en krijg je ‘m er niet meer uit. Resultaat? Stress. Onzekerheid. Wanhoop. Een gevoel van falen. Op willen geven. Burn-Out. Depressie. Dat wat ooit enthousiasme en blijdschap genereerde wordt een taak, zwaar, wéér iets wat je moet ‘doen’.

Vanmorgen had ik een Webinar voor deelnemers aan The Freedom To Fly over Spiritual Competition en dat was zo interessant en waardevol dat ik besloot er een podcast van te maken. En het mooie is: door de vragen van deelnemers wordt het ineens nóg relevanter en meer waardevol. Zo wordt er gevraagd naar de druk die ligt op ‘Gelukkig Zijn’ en hoe je daarmee om kunt gaan.

In deze Podcast geef ik antwoord op die vraag en nog veel meer. Je leert Spiritual Competition te begrijpen, te herkennen en je ontdekt hoe je het kunt loslaten en kunt kiezen voor vertrouwen in jezelf, wie je bent en wat je hier komt doen.

 

Voorgaande afleveringen

Het grote misverstand over ‘Goed voor jezelf zorgen’

Hoe het grote misverstand over ‘Goed voor jezelf zorgen’ alleen maar leidt tot meer stress, meer schaamte, schuld en oordeel. En over hoe zelfliefde – als altijd – ook hier de sleutel is tot meer vrijheid, rust en geluk.

Meer over Het grote misverstand over 'Goed voor jezelf zorgen'

Ik hoorde ineens een deelnemer aan het Intensive Traject zeggen: ja, ik MOET echt beter voor mezelf zorgen. Dit was de aanleiding tot een aantal vragen van mijn kant, en een vallend kwartje aan de hare. 

Zodra je het concept ‘Goed voor jezelf zorgen’ neemt en er een draai aan geeft waarbinnen jij, zelf, niet goed genoeg, ver genoeg of lief genoeg bent, ben je direct al het tegenovergestelde aan het doen van… je raad het al. Goed voor jezelf zorgen.

In deze podcast leg ik je uit hoe ‘Goed voor jezelf zorgen’ alleen een gevolg kan zijn van zelfliefde, en nóóit iets waarvoor je kunt werken, waarvoor je je best kunt doen of wat je als doel kunt stellen. Met andere woorden: geen doel op zich maar een natuurlijk en logisch gevolg.

Over woede en razernij

Over woede en razernij, hoe dat ontstaat in je systeem en hoe je jouw depots kunt legen. Spoiler alert: Ja, iedereen heeft deze depots en het is het minst aantrekkelijke om mee te werken van ongeveer alles.

Meer Over woede en razernij

Wanneer je je plat voelt, zo van ‘Mwah..’, waneer je niet echt geniet, het allemaal maar zo zo vindt, wanneer je het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit, dat je ‘niets’ voelt, dan ben je misschien wel aangekomen bij jouw depot van onderdrukte razernij. 

En als je denkt, dat heb ik niet, want stel je voor: je bent toch licht, liefde en volbegrip en liefde?

Dan is deze Podcast iets voor jou: een eye-opener en een handvat om weer meer jouw ruimte in te nemen, meer jezelf te zijn, meer echt te zijn. 

Woede en razernij zijn de minst aantrekkelijke emoties en in deze Podcast hoor je waarom we dat zo voelen, hoe ze in je systeem worden verankerd, hoe je jouw depots kunt legen en hoe je gewoonweg geen nieuwe depots meer aanmaakt. Zodat je weer meer vrij bent, en jouw leven kunt leven vanuit je ware zelf.

De mythe van uitstelgedrag en zelfsabotage

Over zogenaamd uitstelgedrage en zelf-sabotage, en hoe jij als Powerful Reality Creator heus wel weet wat je doet, over Inspired Action en jouw plan.
En over alle vertrouwen in jou.

Meer over De mythe van uitstelgedrag en zelfsabotage

Deze week kwam het steeds terug: ‘Ik saboteer mezelf. Ik kan alleen maar uitstellen. Ik kom niet in beweging.’

Ik geloofde er niks van. En het bleek ook niet waar te zijn. Het is gewoon één van die dingetjes die je jezelf kunt vertellen en waar je – voor je het weet – in gaat geloven. Maar dat geloven, dat staat mijlenver weg van de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent. Dus trap er niet in. En luister even mee, om een ander perspectief te krijgen. Een liefdevoller, echter, waarlijker perspectief.

De aankondiging van Love and Light Audio

Wow. Na een jaar of twee sudderen, en een week of twee praktische voorbereidingen, na het creëren van een stijl, een manier, het uitzoeken van hoe en wat en het, alles bij elkaar laten komen neem ik dan vandaag, hier en nu, mijn eerste Podcast op.

Meer over De aankondiging van Love and Light Audio

Wow. Na een jaar of twee sudderen, en een week of twee
praktische voorbereidingen, na het creëren van een stijl, een manier, het uitzoeken van hoe en wat en het, alles bij elkaar laten komen neem ik dan vandaag, hier en nu, mijn eerste Podcast op.

9 januari 2019. Geen aflevering, maar een aankondiging.

De aankondiging van Love and Light Audio. Ik heb ernaar toe geleefd en ben er helemaal klaar voor en vertel je wat jij eraan hebt.

In deze Podcast vertel ik je hoe Love and Light Audio tot stand is gekomen, maar ik vertel je vooral wat JIJ eraan hebt. Hoe elke aflevering zal bijdragen aan meer vrijheid, meer liefde, meer empowerment en meer veiligheid voor jou. Hoe het jouw steun in de rug zal zijn, een Beacon of Light. Hoe elke aflevering je weer verder helpt, op jouw pad. En hoe je mee ren meer kunt leven als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent.