Even een berichtje?

Wil jij even een berichtje wanneer er een nieuwe Podcast is? Schrijf je dan hier in op Love and Light AudioNatuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens. Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te beluisteren via iTunes, Spotify en Soundcloud.

Laatste aflevering

Wat is een energielek, hoe ontstaat het en hoe voorkom je het?

De vraag Wat is een energielek, Hoe ontstaat dat nu eigenlijk en Hoe voorkom ik dat ik steeds energielekken heb kwam steeds terug tijdens sessies de afgelopen tijd. Dus het is hoog tijd daar eens aandacht aan te besteden! 

Deze Podcast vertelt over hoe een energielek niet zozeer ontstaat door omstandigheden, maar meer door de positie die je inneemt wanneer je een keuze maakt binnen de omstandigheden. 

Op deze manier ben je dus altijd in staat voor jezelf een positie te kiezen die jou op z’n minst geen energie kost, en liever nog energie oplevert.

Dit betekent, dat jij altijd aan het stuur blijft, no matter what. En dat is vrijheid.

Voorgaande afleveringen

Zo werkt groei (heel handig om te weten)

Eigenlijk komt deze Podcast voort uit een vraag naar iets anders: waarom voel ik soms die ENORME paniek?? En waarom ben ik soms zo ENORM boos?? Het antwoord op deze vragen leidt als vanzelf naar een uitleg van hoe groei werkt. Want paniek en razernij, of zelfs doodsangst, horen bij groei. Ze zijn er onderdeel van en ze hebben een hele specifieke functie. Inzicht hierin helpt om niet steeds te blijven hangen en je koppie te stoten tegen hetzelfde liedje.

Deze Podcast legt uit hoe groei werkt en wat de rol is van paniek en razernij. Ik vertel ook mijn eigen super persoonlijke verhaal: over paniekaanvallen op de wc, en over hoe ik van helemaal geen enkele boosheid kunnen voelen ben verschoven naar woede omarmen als mijn vriend die me verder brengt dan ooit tevoren.

Meer over Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt. Maarreh… Hoe doe je dat, uit de illusie en in jezelf? Hoe creëer je een echt, vrij en gelukkig leven? En wat is dat eigenlijk, een ‘echt’ leven? Ik leef toch, echt? 

In deze Podcast worden al deze vragen beantwoord en krijg je een perspectief op hoe je daadwerkelijk en duurzaam kunt doorbewegen naar een leven vanuit wie jij, echt, bent. Leer alles over Je shit opruimen, Van jezelf houden en Ontvangen en ontdek hoe ook jij daarin (eigenlijk heel makkelijk) je weg kunt vinden.

Meer over: Een sprookje (wat echt gebeurd is)

Deze Podcast is eigenlijk gewoon een verhaal. Een sprookje van nu, maar dan echt gebeurd.

Het vertelt over hoe ik, jong en onbewust en vooral bezig met ‘having a good time’ zonder opzet toch precies daar terecht kwam, waar ik moest zijn.

Hoe ik onderweg door boodschappers op de juiste manier op het precies goede moment de weg werd gewezen.

Hoe The Womb of the Goddess nu, in onze tijd, weer helemaal functioneel is gemaakt door twee groepen die dat al lang tevoren hadden afgesproken (maar zich er niets van herinnerden, tot het zich afspeelde) en hun teams, door ons allemaal samen.

Het is een verhaal wat je ongelofelijk zou kunnen noemen, onwaarschijnlijk zelfs. Een verhaal waarbij je schouders kunt ophalen en aan voorbij kunt gaan.

Behalve als… Je er deel van uit maakt. Het ook door jou wordt herinnerd. Wanneer je iets voelt trillen in je botten.

Dan loop je er niet voorbij, haal je je schouders niet op en klinkt het misschien even ongelofelijk maar weet jouw hart beter.

 

Meer over: Wat overvloed werkelijk is

Overvloed. Een veelgehoorde term. En meestal roept het een beeld op van gouden bergen, dansen in een regen van geld en lachend en stralend alles kunnen kopen en doen wat je maar wil. Maar nope, dat is niet wat overvloed is. Dat is een vorm, een idee, een gedachte over overvloed en hoe je het wil ervaren. De vorm. Maar overvloed kun je niet ervaren, najagen of wensen, het IS. In elke ervaring, in elk moment, op elke manier.

In deze Podcast leg ik uit hoe de grootste verwarring over overvloed is ontstaan. Ik praat over het idee dat je zou moeten kiezen ‘tussen’, in plaats van ‘voor’. En je ziet de relatie tussen jouw ervaring hier, als Powerful Reality Creator, en hoe overvloed jou in alles wat je daarin wenst te ervaren ondersteunt.

En je ontdekt hoe je de keuzes kunt maken die jou de ervaringen brengen, vanuit die altijd aanwezige overvloed, die jij wil.

Meer over: Spiritual Competition

Dat gevoel van zij is verder, ik moet ook gelukkig zijn, ik had al lang óók een boek moeten schrijven, een methode moeten ontwikkelen, waarom hij wel en ik niet, wanneer ben ik nou aan de beurt, als ik niet duizenden mensen bereik en help ben ik mislukt, ik heb een taak en die moet ik uitvoeren, o jee ik ben te laat en ik krijg het nooit af en dan ga ik dood en ben ik mislukt. En is god boos op me want ik heb gefaald.

Het onderwerp Spiritual Competition is momenteel enorm relevant. Bovenstaande soort gedachten en gevoelens spelen volop en je ziet ze overal terug. Voor veel mensen die zich bezighouden met bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei sluipt Spiritual Competition voor je er erg in hebt de deur in, en krijg je ‘m er niet meer uit. Resultaat? Stress. Onzekerheid. Wanhoop. Een gevoel van falen. Op willen geven. Burn-Out. Depressie. Dat wat ooit enthousiasme en blijdschap genereerde wordt een taak, zwaar, wéér iets wat je moet ‘doen’.

Vanmorgen had ik een Webinar voor deelnemers aan The Freedom To Fly over Spiritual Competition en dat was zo interessant en waardevol dat ik besloot er een podcast van te maken. En het mooie is: door de vragen van deelnemers wordt het ineens nóg relevanter en meer waardevol. Zo wordt er gevraagd naar de druk die ligt op ‘Gelukkig Zijn’ en hoe je daarmee om kunt gaan.

In deze Podcast geef ik antwoord op die vraag en nog veel meer. Je leert Spiritual Competition te begrijpen, te herkennen en je ontdekt hoe je het kunt loslaten en kunt kiezen voor vertrouwen in jezelf, wie je bent en wat je hier komt doen.

 

Meer over: Het misverstand 'Goed voor jezelf zorgen'

Hoe het grote misverstand over ‘Goed voor jezelf zorgen’ alleen maar leidt tot meer stress, meer schaamte, schuld en oordeel. En over hoe zelfliefde – als altijd – ook hier de sleutel is tot meer vrijheid, rust en geluk.

Ik hoorde ineens een deelnemer aan het Intensive Traject zeggen: ja, ik MOET echt beter voor mezelf zorgen. Dit was de aanleiding tot een aantal vragen van mijn kant, en een vallend kwartje aan de hare. 

Zodra je het concept ‘Goed voor jezelf zorgen’ neemt en er een draai aan geeft waarbinnen jij, zelf, niet goed genoeg, ver genoeg of lief genoeg bent, ben je direct al het tegenovergestelde aan het doen van… je raad het al. Goed voor jezelf zorgen.

In deze podcast leg ik je uit hoe ‘Goed voor jezelf zorgen’ alleen een gevolg kan zijn van zelfliefde, en nóóit iets waarvoor je kunt werken, waarvoor je je best kunt doen of wat je als doel kunt stellen. Met andere woorden: geen doel op zich maar een natuurlijk en logisch gevolg.

Meer over: Over woede en razernij

Over woede en razernij, hoe dat ontstaat in je systeem en hoe je jouw depots kunt legen. Spoiler alert: Ja, iedereen heeft deze depots en het is het minst aantrekkelijke om mee te werken van ongeveer alles.

Wanneer je je plat voelt, zo van ‘Mwah..’, waneer je niet echt geniet, het allemaal maar zo zo vindt, wanneer je het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit, dat je ‘niets’ voelt, dan ben je misschien wel aangekomen bij jouw depot van onderdrukte razernij. 

En als je denkt, dat heb ik niet, want stel je voor: je bent toch licht, liefde en volbegrip en liefde?

Dan is deze Podcast iets voor jou: een eye-opener en een handvat om weer meer jouw ruimte in te nemen, meer jezelf te zijn, meer echt te zijn. 

Woede en razernij zijn de minst aantrekkelijke emoties en in deze Podcast hoor je waarom we dat zo voelen, hoe ze in je systeem worden verankerd, hoe je jouw depots kunt legen en hoe je gewoonweg geen nieuwe depots meer aanmaakt. Zodat je weer meer vrij bent, en jouw leven kunt leven vanuit je ware zelf.

 

Meer over: De mythe van uitstelgedrag en zelfsabotage

Over zogenaamd uitstelgedrage en zelf-sabotage, en hoe jij als Powerful Reality Creator heus wel weet wat je doet, over Inspired Action en jouw plan. En over alle vertrouwen in jou.

Deze week kwam het steeds terug: ‘Ik saboteer mezelf. Ik kan alleen maar uitstellen. Ik kom niet in beweging.’

Ik geloofde er niks van. En het bleek ook niet waar te zijn. Het is gewoon één van die dingetjes die je jezelf kunt vertellen en waar je – voor je het weet – in gaat geloven. Maar dat geloven, dat staat mijlenver weg van de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent. Dus trap er niet in. En luister even mee, om een ander perspectief te krijgen. Een liefdevoller, echter, waarlijker perspectief.

 

Meer over: De aankondiging van Love and Light Audio

Wow. Na een jaar of twee sudderen, en een week of twee
praktische voorbereidingen, na het creëren van een stijl, een manier, het uitzoeken van hoe en wat en het, alles bij elkaar laten komen neem ik dan vandaag, hier en nu, mijn eerste Podcast op.

9 januari 2019. Geen aflevering, maar een aankondiging.

De aankondiging van Love and Light Audio. Ik heb ernaar toe geleefd en ben er helemaal klaar voor en vertel je wat jij eraan hebt.

In deze Podcast vertel ik je hoe Love and Light Audio tot stand is gekomen, maar ik vertel je vooral wat JIJ eraan hebt. Hoe elke aflevering zal bijdragen aan meer vrijheid, meer liefde, meer empowerment en meer veiligheid voor jou. Hoe het jouw steun in de rug zal zijn, een Beacon of Light. Hoe elke aflevering je weer verder helpt, op jouw pad. En hoe je mee ren meer kunt leven als de Powerful Reality Creator die je werkelijk bent.