Love and Light audio

de Podcast van Marieke Zwinkels

Nieuwste aflevering

Q&A van de serie Alles in een nieuw licht 2022

In deze podcast zijn alle vragen samengebracht die tijdens de afleveringen 16 t/m 20 gesteld zijn.

16. Homegoing Lifetimers, Consensus Reality en de Nieuwe Wereld
17. Echt vrij en gelukkig zijn in jouw Nieuwe Wereld
18. Je shit opruimen – jij aan het stuur
19. Self love – The Keys of all Keys
20 Schaamteloos ontvangen en dat ook blijven doen

Schaamteloos ontvangen en dat ook blijven doen

Dit is een universum van Abundance: dat betekent dat ALLES er is. En ontvangen en abundance hebben niets te maken met veel geld of met alleen maar leuke en mooie dingen. Het heeft te maken met jouw Light Being Self die een keuze maakte met het hierheen komen. Die een plan had. Nog steeds heeft! Samen met je team.

En die aan het ontdekken is hoe je binnen alles wat er is – The Full Range of Possibilities – kiest voor wat je werkelijk wilt en toestaat dat het vervolgens door jou ervaren wordt. Ontvangen heeft te maken met alleen maar jou – en niemand anders. Met eerlijkheid tot op het bot en alle gene voorbij. In dit webinar leg ik precies uit hoe dit proces werkt.

Self Love - The Key of all Keys

En bij zo’n krachtige, mooie magische ervaring hoort een leven vol warme, weldadige liefde. Om te beginnen voor jezelf. Ook hierin ontsluier ik voor je waarom nu juist dit zo belangrijk is en waarom zelfliefde de sleutel is voor nu ja, eigenlijk alles. Alles wat je ooit hebt gedroomd, gewenst en waarnaar je hebt verlangd. Het is veel dichterbij dan je denkt want zelfliefde is iets, wat zich al lang in je systeem bevindt. Het is je natuur.

En ik leg uit hoe je het (weer) kunt ervaren, meer en meer. Hoe je alles wat je ervan weerhoudt kunt loslaten, meer en meer. En hoe je jouw Zelf als één, als alles-inclusief, als alles-mag-er-zijn, als jezelf geheel omhelzend kunt ervaren.

Je shit opruimen - jij aan het stuur

In dit webinar deel ik met je waarom jouw innerlijke shit opruimen zo belangrijk is en hoe je dat doet. Ik geef je de inzichten en handvatten om als volwassene aan het stuur van jouw leven te staan. Niet meer weggeblazen door de mening van een ander, niet meer wankel vanwege (zelf-) twijfel en onzekerheid, niet meer uit balans door de gewone dagelijkse dingen waar je geen invloed op hebt. Als een boom met stevige wortels diep in de grond, in plaats van een blaadje wat heen en weer wordt geslingerd in de wind.

In dit webinar ga je zien hoe je jouw positie heel bewust en zorgvuldg gekozen kan innemen ten aanzien van jouw realiteit: de omstandigheden, de situaties, eigenlijk alles wat jouw leven behelst. Want de positie die je inneemt bepaalt de ervaring die je hebt. En jij wil een krachtige, mooie, magische ervaring!

Echt, vrij en gelukkig zijn in jouw Nieuwe Wereld

Het is niet makkelijk om je eigen unieke pad te bewandelen. En tegelijk… als je eenmaal het grotere plaatje ziet, is het dat toch ook weer wél.

Ik ontsluier in dit webinar die Bigger Picture voor je – omdat het zooooo veel makkelijker is om bij jou passende keuzes te maken als je weet, wat je aan het doen bent. Met de inzichten en de handvatten die je in dit webinar krijgt, kun je weer verder – jouw eigen wonderschone expressie van jezelf in alle aspecten van je leven op jouw eigen wonderschone manier.

Homegoing Lifetimers, Consensus Reality en de Nieuwe Wereld

Weet je niet wat deze termen inhouden? Dan is het extra fijn dit webinar te zien. Ik leg er namelijk alles over uit, en de kans dat jij je erin herkent is groot (anders zou je nooit hier terechtgekomen zijn!).

Ben je er al wel mee bekend omdat je de vorige serie Alles in een nieuw licht hebt gezien, of met mij werkt? Dan kan ik je echt aanraden dit webinar te bekijken! Want eh… ook deze termen, ze komen in een nieuw licht te staan! 😉 En het is misschien wel heel erg fijn het (weer) effe helder te hebben.

Dit webinar legt de bodem voor de volgende webinars in deze serie en het is dus heel fijn als je bekend bent met de termen.

Afspeellijst met alle afleveringen

In Love & Light audio zijn ook een aantal series opgenomen

Even een berichtje?

Wil jij een berichtje wanneer er een nieuwe Podcast is? Schrijf je dan hier in op Love and Light audio.

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens.
Lees
hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en Soundcloud.