Mijn eigen verhaal

Het kostte nogal wat pijn en moeite me volledig te herinneren dat ik de Language of Light spreek – zoals je begrijpt is dat nu niet iets wat ik als vanzelfsprekend zag, en de angst om voor gek te worden verklaard lag aldoor op de loer. De weg er naar toe lees je in dit ebook.

Wat doe ik met de Language of Light

Ik gebruik mijn krachtige zicht, communicatie, intuïtie, wijsheid en kennis samen met mijn Language of Light om naar en in energiesystemen en structuren te kijken. Denk aan bijvoorbeeld een fysieke, emotionele of het mentale lichaam, maar ook aan gebouwen of gebieden, of aan verschillende bewustzijnslagen zoals de subconscious mind.

Daar zie ik belemmerende overtuigingen in de vorm van energetische structuren, ik zie core-issues, imprints en programma’s, trauma’s en andere blokkades, zowel van dit leven als van andere levens, zowel in deze dimensie als in andere dimensies. Maar ook verbindingen die niet meer van toepasing of wenselijk zijn, met andere mensen, gebeurtenissen of beings die niet in je ruimte horen.

Ik los op en heel, breng beweging en shift issues. Ik breng nieuwe energie, informatie en bewustzijn in jouw systeem, en ik help je praktisch de stappen daadwerkelijk te zetten. Ik faciliteer alignments, activaties en communicatie met jouw eigen team en help je vervolgens ingrijpend dit alles zelf te doen.

Ik help jou jezelf te ontdoen van alles wat je ervan belemmert jezelf als de Powerful Divine Reality Creator te ervaren die je werkelijk bent.

Mijn Language of Light dient vrijheid en zelfliefde. En ik werk altijd samen met jou: jij staat aan het stuur, zoals het de bedoeling is.

Anderen over de Language of Light

Let's Walk with Clarity upon this Earth