Alles omtrent safety, trust, jouw team (en je hebt een goed team!), jij als Divine Reality Creator, jouw realiteit als vriend

 

Het begin

Begin met dit werkblad om jouw startpositie helder te krijgen, maar natuurlijk ook jouw uiteindelijke verlangen omtrent geld, overvloed en een gelukkig, ontspannen en vrij leven!


Zeg eens

Dit werkblad helpt je om een aantal belangrijke inzichten te krijgen, of weer even scherp te stellen. En de antwoorden neem je zo mee de video’s in!

Deel 1 | kennis en info

Deel 2 | q&a

Deel 3 | het proces

Deel 4 | q&a + afsluiting

Me & my team

Wat heb jij allemaal gezien en ervaren? Wanneer ‘niks’ het antwoord is, is het ook goed! Denk niet dat jij het op een bepaalde manier of op een bepaald tempo moet doen. Al hoor je ervaringen waarvan je denkt: ‘Jee! Dat zou ik ook wel willen!’. Of denk je, ach, dat heb ik nooit, kan ik niet, lukt me niet.

Jij hebt jouw manier en jouw tempo en dat past perfect precies bij jou. Je zult in de loop van The Money Program nog vaak genoeg mensen horen vertellen dat ze niets voelden of zagen.

Wel is het goed, eens na te gaan: zag/hoorde/voelde ik écht niks? Misschien hoorde je wel een stem die iets zei, en leek het op de jouwe. Of voelde je even iets maar dacht je, ach, dat verbeeld ik me.

Het allerbelangrijkste is, dat jij weet dat ze er voor je zijn. Je bent niet alleen, nooit geweest, en dat is ook nooit de bedoeling geweest. En je kunt dus alles aan ze kwijt en altijd hulp vragen.