JE BENT NU AANGEMELD VOOR DE SESSIES DIE JE HEBT GEKOZEN

Jouw boeking is succesvol in mijn systeem geregistreerd en je krijgt zo een welkomst e-mail met alle info over jouw sessie. Heb je de mail na een half uur nog niet ontvangen? Jikes! Controleer dan eerst even je spamfolder. Zit daar ook niks in?

Mail me dan meteen, dan lossen we het even op.

Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na elke sessie een link om een maand lang terug te kijken!

JE BENT NU AANGEMELD VOOR DE SESSIES DIE JE HEBT GEKOZEN

Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na de sessie een link om terug te kijken!


Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na elke sessie een link om terug te kijken!

JE BENT NU AANGEMELD VOOR DE SESSIE DIE JE HEBT GEKOZEN

Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na de sessie een link om terug te kijken!


Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na elke sessie een link om terug te kijken!

OVER MIJ

Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team van Light Beings, wat gaandeweg meeshift in samenstelling. Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’.

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Being Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde.

WAT HOUDEN DEZE SESSIES IN?

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Elke maand ‘helen’ we. Verhogen we je trilling, mét het verkrijgen van het grotere plaatje. Daarmee is het ook duurzaam. Verandert er echt iets. En daarmee ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, is het een diepgaande en werkelijke transformatie. The real deal.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou.

Altijd weer meer, en meer, en meer, van jou.

BESCHIKBAARHEID VAN HET MATERIAAL

Na elke sessie krijg je een automatische mail met replay-link. Met deze link kun je een maand lang – tot aan de volgende sessie – zo vaak luisteren als je wilt. Om 20 uur, als de volgende maand de nieuwe sessie begint, vervalt de link.

HOE LAAT BEGINT HET EN HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een sessie van de Energetic Updates and Expansion met Marieke Zwinkels & Team duurt tussen de 50 en 70 minuten. Ik begin altijd om 20 uur.

WAT KOST HET?

Elke deelname aan een sessie kost 18 euro inclusief btw. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Je betaalt per persoon, dus als je met meerdere mensen luistert, bestel je gewoon toegang voor elke luisteraar. Dat gaat heel makkelijk via de bestelknop, je kunt het aantal opgeven in je winkelwagentje.

DE DATA VAN DIT JAAR

Dinsdag 28 februari | Dinsdag 28 maart | Dinsdag 25 april | Dinsdag 23 mei | Dinsdag 27 juni | Dinsdag 25 juli | Dinsdag 29 augustus | Dinsdag 26 september | Dinsdag 24 oktober | Dinsdag 28 november | Dinsdag 29 december

EEN FEEST!

Elke Energetic Update is weer een feest, een feest van herkenning. Bij die van juni kregen we een energetisch pakketje, wat open zou gaan als we er klaar voor zouden zijn. Op een nacht had ik hele intense dromen en bij het wakker worden mooie diepgaande inzichten.

Sinds die tijd ervaar ik een diepe rust, voel ik dat ik echt in mijn onvoorwaardelijke ZIJN ben gezakt. Ik kan sinds die tijd echt zijn met wat is. Positief of negatief. Alles is oké. En ben ik nog dieper gaan voelen, wat ik meteen merk in mijn werk als spiegelcoach, mijn werk heeft ook een enorme verdieping gekregen. 

Ik kijk elke maand weer uit naar de maandelijkse update, wat brengt het me deze keer?
In elk geval dat feestje, dat is duidelijk.

De energetic updates van Marieke zijn fijn! Het is de sfeer, het verhaal, de energetische cadeautjes. Ik weet dat het iets met me doet. Wat dat concreet is, kan ik niet beschrijven. Dat doet er ook niet toe. Het weten is voldoende.  

dikke knuffel!

De Energetic Updates van Marieke en Team hebben veel impact op mij.

Ze helpen me om weer bij mezelf te komen en/of te blijven.
Fijn om ze vaker te luisteren in drukke tijden of op moeilijke momenten.

Ik geniet er elke keer weer van, Super fijn, Dank je wel!

EERSTE KEER

Ik heb de eerste keer meegedaan met de updates. Ik was erg nieuwsgierig wat het me ging brengen. 

Na al de webinars en e-books gaf dit me ook weer het gevoel dat er meer is dan hoe ik mijn leven leef.

Ik voel de grootsheid van wat er allemaal mogelijk kan zijn, dat geeft me een gevoel waar ik geen woorden aan kan geven. 

Elke keer als ik iets volg van jou ben ik weer benieuwd wat er weer wordt aangeraakt in mij wat me een breder perspectief geeft op het leven.

Bedankt lieve Marieke voor wat je doet 

SLUIT ALTIJD AAN

Ik heb vanaf vanmiddag 5 weken vakantie en heb tijd voor bezinning, rust en diep in mijn gevoel ankeren nodig. Daar gaat je energetic update mij bij helpen. Het sluit altijd aan bij de thema’s die bij mij spelen. Ik voel zoveel herkenning en aarding tijdens de sessies. En aan de andere kant een gevoel van zweven en ongekende mogelijkheden.

Jouw werk en energie updates brengen mij met name veel helderheid, licht, liefde en verbinding in soms lastige proces(stukken)
Door de weg die jij loopt met je eerlijkheid en positiviteit ben je een groot voorbeeld voor mij.

LIEVE MARIEKE

Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende Energetic update was het vanavond, zeg!! Dank je wel!  En wat zag je er goed uit: je straalde zoveel rust en balans uit, prachtig om te zien, een mooierd ben je!! Bij deze nog Van Harte Gefeliciteerd met je (Heilig) Huwelijk! Zo mooi hoe je daarover vertelde, het raakte en ontroerde me enorm!

Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expension was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel! 

WHOOH WAT EEN NACHT!

Ik werd wakker, ik was heel helder en kon niet meer slapen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lijf en vroeg is het nu tijd? Ja! Het pakketje in mijn hart opende zich..
Poeh hee wat een power. Uren lang kreeg ik download na download.

Mijn lichaam werd doorzichtig/kristallijn en er was geen fysiek lichaam meer. Mijn hart straalde helder wit licht en pulseerde continu, er kwamen lichtflarden en sterren uit.
Op n gegeven moment was het groen, paarlemoer, blauw en paars afwisselend met /in een grote galaxy en kreeg ik Aurora door als naam van mijn hogere zelf.

Ik communiceerde niet meer dmv woorden alleen nog maar door frequentie en energie. Dat was zo enorm krachtig en fijn.
Mijn energieveld was enorm groot en met mijn hart straalde ik helend licht en boodschappen de wereld in. Boodschappen vanuit de galaxy en het prachtige Aurora licht.

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ik al ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!