Een jaarabonnement: gemakkelijk en snel geregeld, en alles gaat erna vanzelf

Wanneer je inschrijft voor één jaar  – dus 12 sessies – betaal je voor 11 en krijg je er één kado. Een abonnement kan altijd ingaan.

Stap 1
Aanmelden voor het jaarabonnement

Je vult via de onderstaande knop een formuliertje in waarmee je jouw jaarabonnement aanvraagt. Ik stuur je dan een automatische bevestigingsmail met de betaalinformatie, en kan je zo ook belangrijke info over jouw abonnement sturen als dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer er sessies niet doorgaan of wanneer er andere dingen aan de hand zijn. Je komt niet automatisch ook op andere email lijsten te staan, dus als je ingeschreven wilt zijn op mijn nieuwtjes moet je dat zelf even doen.

Stap 2
Betalen van je jaarabonnement

In de bevestigingsmail staat alles wat je nodig hebt om jouw abonnement te kunnen betalen. Dat kan alleen in één keer. Als het abonnement niet is betaald bij aanvang van de eerste sessie na de door jou gekozen datum vervalt de aanvraag. Je kunt natuurlijk altijd opnieuw een abonnement aanvragen!

Stap 3
Ik meld je aan voor de sessies

Een jaarabonnement telt 12 sessies. Zodra jouw betaling binnen is schrijf ik je in voor de eerstkomende 12 sessies – en je betaalt er maar 11. Om half 8 ’s avonds krijg je de deelname-link voor de sessie van die dag. Elke sessie begint om 20.00 uur. En ongeveer een half uur na afloop van de sessie krijg je een replay-link. Je kunt elke sessie zo vaak bekijken of beluisteren als je wilt, de link werkt tot aan de aanvang van de volgende sessie, ongeveer een maand later.

Opnemen of downloaden

Deze sessies mogen niet worden opgenomen, gedownload, verspreid of gedeeld, zoals genoemd in mijn Algemene Voorwaarden. Je vind ze onderaan elke pagina op deze site. Met het indienen van deze aanvraag ga je hiermee akkoord. No worries, je kunt elke sessie de hele maand nog bekijken of beluisteren, zo vaak je maar wilt!

Alle info over de sessies

Aanmelden jaarabonnement

Ervaringen van deelnemers

INTENSE ENERGIE

De expansion was weer zo’n bijzondere en fijne ervaring. Ik bleef maar gapen van de intense energie… En ik was zwaar onder de indruk van de kristal en de Lemurian healing chamber. Ik voelde echt een twinkelende wind mijn handpalmen binnengaan. Ik kreeg ook koude rillingen toen de Pearl Rain neerdaalde en nu na afloop heb ik het intens warm.

EEN FEEST

Elke sessie is weer een feest, een feest van herkenning. Bij die van juni kregen we een energetisch pakketje, wat open zou gaan als we er klaar voor zouden zijn. Op een nacht had ik hele intense dromen en bij het wakker worden mooie diepgaande inzichten.

Sinds die tijd ervaar ik een diepe rust, voel ik dat ik echt in mijn onvoorwaardelijke ZIJN ben gezakt. Ik kan sinds die tijd echt zijn met wat is. Positief of negatief. Alles is oké. En ben ik nog dieper gaan voelen, wat ik meteen merk in mijn werk als spiegelcoach, mijn werk heeft ook een enorme verdieping gekregen. 

Ik kijk elke maand weer uit naar de maandelijkse sessie, wat brengt het me deze keer?
In elk geval dat feestje, dat is duidelijk.

ENERGETISCHE CADEAUTJES

De sessies van Marieke zijn fijn! Het is de sfeer, het verhaal, de energetische cadeautjes. Ik weet dat het iets met me doet. Wat dat concreet is, kan ik niet beschrijven. Dat doet er ook niet toe. Het weten is voldoende.

Dikke knuffel!

IMPACT

De sessies veel impact op mij. Ze helpen me om weer bij mezelf te komen en/of te blijven. 

Fijn om ze vaker te luisteren in drukke tijden of op moeilijke momenten.

Ik geniet er elke keer weer van, Super fijn, Dank je wel!

ER SOEPEL DOORHEEN ZWEMMEN

De laatste sessie heeft me enorm geholpen me weer snel bij mezelf te brengen. Ongeveer een week lang was ik weer vergeten mezelf op de eerste plaats te zetten. Kinderen thuis en mezelf weer heerlijk weggecijferd. Dit had ik echt nodig om weer in te zien wat in de afgelopen jaren heb gedaan. Gelijk de keuze gemaakt een paar dagen voor mezelf vrij te maken en daarin gebeurd zoveel. Ook herken ik dit nu veel sneller. Tijdens het eten was ik weer met iedereen bezig en zag het gebeuren. Meteen begonnen met praten over een onderwerp wat ik zelf leuk vond en de hele sfeer veranderde. Fijn om zo soepel hier doorheen te zwemmen. 

NIEUW FUNDAMENT

De laatste sessie heeft mij zoveel gebracht. Ik heb me gerealiseerd dat ik iets nieuws kon bouwen en dat ik dat kon doen door mijzelf serieus te nemen, door het antwoord in mijzelf te zoeken, op basis daarvan een keus te maken en als laatste ernaar te handelen. Voor de update voelde ik mijzelf als los van mijn fundament, voelde ik veel onrust en chaos, niet weten wat ik moest doen. Ik realiseerde mij ineens na de update, dat de info uit de sessie de manier was om mijn nieuwe fundament te creëren.

EERSTE KEER

Ik heb voor het eerst meegedaan met de sessies. Ik was erg nieuwsgierig wat het me ging brengen. 

Na al de webinars en e-books gaf dit me ook weer het gevoel dat er meer is dan hoe ik mijn leven leef.

Ik voel de grootsheid van wat er allemaal mogelijk kan zijn, dat geeft me een gevoel waar ik geen woorden aan kan geven. 

Elke keer als ik iets volg van jou ben ik weer benieuwd wat er weer wordt aangeraakt in mij wat me een breder perspectief geeft op het leven.

Bedankt lieve Marieke voor wat je doet 

SLUIT ALTIJD AAN

Ik heb vanaf vanmiddag 5 weken vakantie en heb tijd voor bezinning, rust en diep in mijn gevoel ankeren nodig. Daar gaat je sessie mij bij helpen. Het sluit altijd aan bij de thema’s die bij mij spelen. Ik voel zoveel herkenning en aarding tijdens de sessies. En aan de andere kant een gevoel van zweven en ongekende mogelijkheden.

HELDERHEID, LICHT, LIEFDE EN VERBINDING

Jouw werk en sessies brengen mij met name veel helderheid, licht, liefde en verbinding in soms lastige proces(stukken). Door de weg die jij loopt met je eerlijkheid en positiviteit ben je een groot voorbeeld voor mij.

LIEVE MARIEKE

Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende sessie was het vanavond, zeg!! Dank je wel!  En wat zag je er goed uit: je straalde zoveel rust en balans uit, prachtig om te zien, een mooierd ben je!! Bij deze nog Van Harte Gefeliciteerd met je (Heilig) Huwelijk! Zo mooi hoe je daarover vertelde, het raakte en ontroerde me enorm!

IK KIJK UIT NAAR DE VOLGENDE!

Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

GENIETEN

Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expansion was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel! 

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ik al ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!

HEERLIJK ONTSPANNEN

Zo heerlijk en ontspannen. Er gebeuren iedere keer mooie en magische dingen. Ik blijf het bijzonder vinden.

Aanmelden jaarabonnement

Over mij

Marieke is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een meer spirituele wereld die tot dan toe verborgen was gebleven. Dat geeft haar tot op heden veel helderheid en duidelijkheid en ze ontdekt daarin ontroerende informatie over vrijheid en zelfliefde.

Ze gebruikt haar expertise en kennis binnen beide gebieden om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren in hun vrijheid en zelfliefde. Marieke geeft met haar eerste boek, 40 Dagen Liefde Voor Jezelf, naast kennis, inzicht en inspiratie een helder en praktisch handvat om daarin voortdurend te kiezen en groeien. Ook het boek Kinderen van nu – Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel (uit in januari 2024) draagt bij aan vrijheid en zelfliefde.

Marieke onderbouwt haar theorieën met herkenbare verhalen uit haar eigen leven en dat van haar klanten. Kristalhelder fileert en deelt ze processen. In deze kwetsbaarheid schuilt een enorme kracht die zij inzet om een perspectief te bieden waarin mensen ervaren wat echte vrijheid betekent. Zonder te veroordelen houdt Marieke de schone schijn niet op, maar ontsluiert daar waar het knelt en waar niemand over durft te spreken. Dat nodigt uit en omhelst: je bent niet mislukt. Je mag er zijn met al jouw gebreken. De manier waarop ze bewustzijn schept op groeiprocessen geeft je de wijsheid, moed en zelfliefde om het veranderingsproces echt aan te gaan.

Marieke spreekt The Language of Light, werkt nauw samen met haar team van Light Beings en is een meester in energiewerk op alle dimensies van het menselijke systeem, op aarde en daar buiten. Lees er meer over in het ebook The Language of Light.