Transforming Personal Coaching for Life and Business

Intensive LightWork Guidance

Welkom

 

Welkom bij het Intensive LightWork Guidance traject. Ik ben blij dat je hier bent, want dit proces neemt je diep mee naar binnen, naar ‘the heart and soul’ van jou.  En dat is the best part!

Na 6 maanden intensief werk weet jij wie je bent, wat je hier komt doen en hoe je daar allemaal uitdrukking aan kunt geven in een bedrijf en een leven die volledig recht doen aan jou.

Wat is dit voor traject?

❤︎

Werkelijk alle aspecten van jou komen naar voren: al jouw belemmerende overtuigingen, al jouw blokkades, al jouw ideeën en gedachten die je niet (meer) helpen. We maken er samen korte metten mee.

Dit is echt zo’n traject waarbij je tijdens de eerste sessie al denkt: Holy shit, waar ben ik aan begonnen.

Maar dat is nog maar het begin.

❤︎

Want verder leer ik je alles over Homegoing Lifetimers en hoe je vanuit jouw specifieke unieke kern helemaal kunt gaan staan als de powerful reality creator die je bent. Superpraktisch.

De kwartjes vallen als gekken.

❤︎

Maar er is nog meer. Je leert de ins and outs van creëren én ontvangen buiten de consensus. Je leert hoe je jouw eigen persoonlijke Moneyflow zo regelt, dat je nooit meer hoeft te ‘verdienen’. Vanaf nu kun jij ontvangen.

Zoals het hoort, jij divine being!

❤︎

Verder leer ik jou, die vast en zeker ook allergisch is voor hokjes en Spaans benauwd van plannen en vaste structuur, hoe je er voor zorgt dat jouw plannen ook echt de wereld in komen op een manier die bij je past. (Nieuw onderdeel!)

Zo praktisch als het maar kan, maar dan wel zonder Inner Slave Driver, Good Girl of Kritische Ouder die je levenslust wegzuigt.

❤︎

En ook mega belangrijk: je maakt kennis met andere Homegoing Lifetimers en je krijgt misschien wel eindelijk de herkenning en de steun die je nooit eerder hebt gevoeld. Je bent niet alleen.

Alles valt op z’n plek.

Hoe is dit ontstaan?

 

Ik begon met het Intensive traject omdat ik direct toen ik wakker werd in de Language of Light héél veel directe waarde wilde bieden.

Voor mij zelf heeft zo lang geduurd voor ik doorhad wie ik was, hoe het werkte, waarom de regels niet werkten voor mij. Ik heb alle grote internet guru’s gevolgd en raakte elke keer gefrustreerd.

Toen ik eenmaal wist wat een Homegoing Lifetimer was, en dat je dan dus ook helemaal niet in de consensus kúnt functioneren, en toen ik eenmaal had ontdekt hoe dan wél, ah ja. Toen werd het een feestje.

Dat wil ik ook voor jou. Maar dan sneller en makkelijker.

Supermooie lieve woorden ❤︎

Esther van Eersel – www.esthervaneersel.nl  |  Marije van der Zouwen – www.mensenmensadvies.nl  | Ilona Blom – www.ilonablom.nl
Astrid Davidszon – www.zoninjeleven.nl  | Mirjam van der Pennen – mirjamvanderpennen.nl  | Diëlle van der Vorst

Word ik goed begeleid?

 

Ik heb maar vier deelnemers aan het Intensive traject en dat is niet voor niks: wanneer je aan boord stapt van dit schip en besluit te koersen op vrijheid komt al jouw shit naar boven. En ik ben er om je ermee te helpen dealen. Dit is niet alleen intensief voor jou, het is ook intensief voor mij.

Omdat ik het allemaal heb gedaan weet ik hoe het voelt om overweldigd, de weg kwijt en bang te zijn van wat je allemaal ervaart. Ik had mensen om op terug te vallen. Het is een eer voor me om zo iemand voor jou te zijn. Je kunt dus altijd contact opnemen en ik reageer snel.

 

Het is me heel veel waard dat jij een veilige reis maakt.

Hoe werken we samen?

 

We spreken elkaar tijdens live sessies en/of via Skype, Facetime of Zoom.
Elke twee weken een Check-In, en elke maand een Language of Light-sessie.

Verder ben ik gedurende het hele traject bereikbaar voor je via telefoon of WhatsApp.

Het programma The Freedom To Fly volg je zelf. Dit programma heeft 7 modules, dus je kunt in iets minder dan een maand een module volgen. Ook hierover kun je alles vragen wat je nodig hebt en de inhoud komt sowieso aan bod tijdens de sessies die we samen hebben.

En je hebt een hele live dag samen met mij waarin we jouw bedrijf uitrollen op een manier die volledig recht doet aan jou: jouw voorkeuren, jouw manier, jouw unieke pad.

Al met al spreken we elkaar bijna elke week, 6 maanden lang ❤︎
Ik zie dat als cruciaal in zo’n intensief en levensveranderend proces.

De precieze inhoud op een rij

Pak er maar een kopje thee bij, ga er lekker voor zitten, want ik ga je uit de doeken doen wat nou precies de inhoud is van het Intensive LightWork Guidance traject. En het is een hele lijst!

Language of Light | 6 sessies

Met deze sessies nemen we de tijd. Elk anderhalf uur geven ze ons de kans aan de slag te gaan met het echte werk. De blokkades, de veils, de vows, de overtuigingen en de valkuilen. Alles wat je meedraagt sinds je jeugd – en heel vaak al vele levens zelfs.


Deze sessies zijn het hart en ziel van dit traject en zorgen ervoor dat jij zeker alles loslaat wat je tegenhoudt in jouw subconscious en unconscious mind. Zodat jij jouw unieke pad en proces kunt volgen zonder steeds te worden teruggetrokken in diep ingebedde oude patronen en structuren.


Je kunt deze sessies live boeken, of via Skype, Facetime of Zoom. De impact is gelijk.


Jij zult in staat zijn jouw realiteit meer en meer vorm te geven in alignement en in sync met wie jij werkelijk bent.

De Language of Light gefotografeerd in 2017
(Door Cisca Mikx | Soul Photographer | www.ciscamikx.com)

Practical Creation and Planning Day | één op één

Dit is echt een super super gave aanvulling op de Intensive tot nu toe, en tot stand gekomen vanuit de vragen van de deelnemers.

Je zult begrijpen dat tijdens dit traject het je meer en meer duidelijk wordt wie je bent en wat je komt doen. En dan, op een gegeven moment, wil daar ook uitdrukking aan gaan geven! Maar tegelijk wil het niet doen op de welbekende manier.

Geen begaande paden voor een Homegoing Lifetimer. Jij wil JOUW manier.

En je wil er geen stress en druk bij, want jij weet, diep van binnen, dat je een powerful reality creator bent en dat je dus ook moeiteloos kunt creëren.

Hoe dan wel? Dat leer ik je tijdens deze superintensieve powerdag.

En je gaat naar huis met een hele concrete uitwerking van jouw aanbod, de loop naar lancering daarvan en alles eromheen.

  • Ik leer je jouw aanbod vanuit jouw kern naar boven te laten stromen, helemaal alligned met wie je bent
  • Ik leer je dat aanbod vorm te geven hier op aarde, zónder Inner Slave Driver, Good Girl of Kritische Ouder (om er maar een paar te noemen!) maar vanuit echte motivatie en passie
  • Ik leer je het concreter te maken in een niet-lineaire planning (omdat jij vast en zeker de kriebels krijgt van van-a-naar-b-naar-c)
  • Ik leer je keuzes te maken vanuit je ziel en zaligheid, keuzes die alleen maar bijdragen aan jouw pad en je geen zijstraatjes insturen
  • En ik geef je de handvatten verder te kunnen

En even tussen ons? Ik kan gewoon zien, in jouw systeem, als er iets niet alligned is. Wanneer er iets ‘niet klopt’. Dus ik kan je helpen écht vanuit jouw kern te werken.

De allereerste Practical Creation and Planning Day in juni 2017
(Met Tineke Vanheule | www.tinekevanheule.be)

Eerste Keuze | op alles

Als je eenmaal het Intensive traject hebt gedaan krijg je vervolgens altijd eerste keuze voor deelname aan welk event of programma ik ontwikkel dan ook. Ik werk alleen met kleine groepen en zo ben je altijd verzekerd van een plaatsje.

Daarnaast krijg je toegang tot Single Sessions. Ik heb ontdekt dat wanneer de allergrootste blokkades eenmaal weg zijn, het belangrijk is dat je een sessie kunt hebben wanneer je daar behoefte aan hebt. En nu je de enorme impact hebt ervaren, met de energieën hebt gewerkt en jouw grote proces hebt doorgemaakt wil ik je steun bieden. Deze Single Sessions zijn dus incidenteel los te boeken naar behoefte.

Check-In | Elke twee weken

De Check-Ins in dit traject houden je op koers – jouw koers! Tijdens deze sessies van een uur deel je jouw angsten, twijfels en dat wat je pissig maakt. Het is nogal wat, uit de consensus stappen en je eigen ding gaan doen, en ik zal er zijn voor liefde, steun, inspiratie, kennis en inzichten. Elke keer dat je uit balans dreigt te raken en je de consensus voelt trekken vinden we samen jouw weg terug naar huis. terug naar jou.


Deze sessies zijn ook bedoeld voor het praktische werk, zoals: Hoe kan ik meer naar buiten brengen wie ik ben, hoe kan ik dat neerzetten, zowel in je bedrijf als in jouw persoonlijk leven. Natuurlijk zijn deze twee verstrengeld met elkaar, want jij bent heel. Je leert precies te voelen wat van jou is, en wat niet. Wat je op de markt wil zetten en hoe. Hoe je jouw financiële en creatieve flow open zet en houdt.


Jouw bedrijf opbouwen van binnen naar buiten. In sync met jou en wat je kwam doen. Aligned met jouw divinity.

The Freedom To Fly | twv €777,00

Dit online Engelstalige programma (€777,00) van 7 maanden geeft je de bouwstenen om jezelf te bevrijden.

  • Van alle drama en verdriet die je hebt gevoeld in je jeugd, als puber en als jong-volwassene.
  • Van de consensus en de belemerende overtuigingen en regels daarvan.
  • Van sluiers die je weerhouden te zien, te ervaren en uitdrukking te geven aan jou zelf.

En om vrij te blijven, zoals je de bedoeling bent.


De 7 modules samen dealen met de diepste kern van HET issue wat je zal bevrijden van alles, eigenlijk, en dat is zelfliefde.


Er is nog veel meer te zeggen over dit programma. Alle informatie over de modules en wat ze inhouden vindt je op de pagina van The Freedom To Fly:

 

Heart to Heart Day

Voor elke groep die ik begeleid is er een Heart to Heart Day. Om eerlijk te zijn is elke dag zó anders, totaal verschillend per groep, de mood, de sterren en het seizoen dat ik geen idee heb hoe het eruit zal zien. Wel weet ik dat dit er onderdeel van zal zijn: Magie. Goed en lekker eten. Natuur. Lachen. Herkenning. Delen. Connectie. Liefde. Flow. Verhalen.

Heart to Heart Day voorjaar 2017
(Met Astrid Davidszon, Ilona Blom, Petra van der Laar, Esther van Eersel, Marieke Zwinkels)

Jij aan het stuur

Omdat ik geloof in persoonlijke vrijheid, wil ik dat jij aan het roer staat. Ik heb een agenda voor jou beschikbaar en je kunt al jouw afspraken zelf inplannen en wijzigen. Precies zoals jij het wil.

En voor de fun heb ik een afspraak planner voor je gemaakt zodat je alles bij elkaar kunt houden.

Gratis meeting

Ik weet dat het een enorme stap voor je is, zo’n groots proces als dit aan te gaan.

Dat doe je niet even snel.

Boek daarom een gratis meeting via Skype, Facetime of Zoom. Al jouw vragen, al jouw onzekerheden, jouw twijfels en alles waarover je het verder wilt hebben kunnen we dan doorspreken en dan kijken we samen of dit goed voor je is ❤︎

Nog meer liefs!❤︎

Opt-out clausule

Dus je hebt de sprong gewaagd en je bent gewoon helemaal niet blij met onze sessies, het programma, alles eromheen. Wat nu? Om te beginnen, no worries. We maken allemaal wel eens fouten. Laten we praten. En als tijdens ons gesprek blijkt dat dit proces toch écht niet is wat je zoekt kun je in de eerste maand stoppen en krijg je de rest van de maanden terug. Alles? Ja, alles.

Wat kost het
Intensive LighWork Guidance traject?

Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw

Language of Light | 6 sessies | 1,5 uur

De bevrijding van alles wat jou tegenhoudt: unveiling the truth of you

Check-in | elke twee weken

Met de handen in de aarde: praktisch toepassen wat je leert

Practical Creation and Planning Day

Uitdrukking geven aan jouw diepste kern: van binnen naar buiten

The Freedom To Fly

Voor blijheid en vrijheid: alles wat je nodig hebt los te komen van de consensus

Heart to Heart Day

Voor magie. Goed eten. Natuur. Lachen. Herkenning. Delen. Connectie. Liefde. Flow. Verhalen.

Alle steun die je nodig hebt

Voor de hobbels onderweg: om te re-focussen, re-allignen en re-connecten

Eerste Keuze

Om jouw ervaring, kennis en kunnen en weten uit te breiden naar behoefte

Jij aan het stuur

Voor vrijheid en selfempowerment

Gratis Meeting

Voor alle vragen, twijfels, onzekerheden of wat je maar wilt bespreken

3030,00 exclusief btw

Betaling mogelijk in All-in-one, In drie keer of In zes keer.
All-in-one is een beetje goedkoper vanwege administratieve kosten.

2 Februari 2018

nog twee plaatsen

Wil jij duiken in jouw diepste kern? Na 6 maanden intensief werk weet je wie je bent, wat je hier komt doen en hoe je dat alles kunt uitdrukken in een leven en bedrijf die recht doen aan jou.

Een bedrijf dat voorziet in jouw persoonlijk geldkanaal waardoor je jouw persoonlijke Money Flow kunt ontvangen.

Wil jij stoppen met ‘verdienen’ en beginnen met out-of-consensus, puur, creatief en divine ontvangen?

Bonus | The Amazing Soundfiles

These soundfiles hold meditations and visualizations that I take you through. I go in pretty deep myself, so I never know what will happen when I start and have been amazed myself many times.

Funny thing is, it really doesn’t matter when you listen to them, it is all in the now. When I go in, I get loads of help and usually there are many lightbeings involved in whatever the purpose of the file is. I never know untill after. I do know this: these files are meant to be. And usually – no, strike that – they are always the right thing at the right time.

Boek jouw gratis meeting via Skype, Facetime of Zoom.

Dan kun je me alles vragen wat je nog nodig hebt om de super belangrijke beslissing te nemen!