Schrijf je in…

Wanneer je dit formulier gebruikt word je ingeschreven op mijn email lijst Marieke Zwinkels. Ik gebruik deze lijst om je op de hoogte te houden van waar ik mee bezig ben, wat ik ontdek, wat ik wil delen en wat ik wil weggeven. Dit gebeurt alleen als er echt iets te vertellen is, dus heel onregelmatig.

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens (AVG). Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

…ontvang jouw kado

Zodra je je inschrijft vliegt er een mailtje naar je toe met bevestiging van inschrijven en jouw toegang tot de eerste module van The Money Program.

Heb je na een half uur nog niets ontvangen?

Jikes! Controleer dan eerst even je spamfolder. Zit daar ook niks in? Dan kun je ervan uitgaan dat je niet ingeschreven staat. Dat gebeurt soms met bijvoorbeeld hotmail-adressen. Mail me dan meteen, dan lossen we het even op.

Over ontvangen en The Money Program

TMP is een onderdeel van The Freedom To Fly en het gaat niet over geld. Het gaat wel over een van de drie belangrijke dingen waarmee we bezig zijn: ontvangen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk ook over zelfliefde en je shit opruimen, het één kan niet zonder het ander, daar was je vast al achter.

Aflevering 5 van Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord vertelt over leren ontvangen en hoe dat samen hangt met jouw leven hier op aarde.

Beluister en/of bekijk hier de aflevering, en ga naar Love and Light TV voor de andere afleveringen binnen deze serie, en meer.

Hoe je écht kunt gaan ontvangen – en dat kunt blijven doen

Ontvangen is het derde gebied waarbinnen je steeds meer beweegt naar volledigheid wanneer je bezig bent met persoonlijke groei. Voor velen is ontvangen een echte bottleneck: velen van ons hebben bijvoorbeeld geld genomen als wat ik ‘commission of challenge’ noem. Hét kanaal via welke je jouw (soms hele harde) lessen leert en je de informatie krijgt om vrijer en vrijer te worden. Dat is immers jouw zielswens! In dit webinar leg ik je precies uit hoe dat zit met dat geldkanaal, waardoor het vaak knijpt en nauw is, hoe je het kunt vergroten en hoe je steeds meer kunt gaan ontvangen.