Koop hier meteen jouw kaartje

Uitverkocht

Let’s walk with clarity upon this earth

Op 12-12 vind de allereerste Dag voor Homegoing Lifetimers – For Life & Business plaats. En de weg daarnaartoe was lang, met een heleboel hobbels en een heleboel inzichten, diepe dalen en momenten van uiterst geluk. Ik ben super trots en mega blij dat het nu gewoon het moment is! Want dat is het. Misschien ook wel voor jou. 

Op deze pagina vind je allereerst wat een Homegoing Lifetimer nou eigenlijk is… Want als die term met je resoneert dan wil je dat natuurlijk gewoon weten. Alleen, het is niet een twee drie uit te leggen. In 2018 heb ik een serie webinars gegeven met als eerste deel antwoord op die vraag. Daarbij hoort dan meteen antwoord op de vraag wat Consensus Reality is, want deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kijk en/of luister lekker naar het webinar en voel of dit voor jou klopt. Dan ben je al een heel eind op weg in weten of jij naar deze dag wilt komen! 

Daarnaast vind je meer uitleg en antwoord op de vraag: Wat doe ik hier in hemelsnaam…? Want heel eerlijk: elke Homegoing Lifetimer heeft die dringende vraag. Een bepaalde drang, een gevoel van ‘er is meer maar wat’, het voelen dat er ergens iets de bedoeling is. En dat is ook waar. In de podcast en het ebookje Uit de Illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt. wordt precies uitgelegd hoe je shit opruimen, van jezelf houden en leren ontvangen zich tot elkaar relateren en hoe dat betrekking heeft op jou. 

En natuurlijk vind je hier alle inhoudelijke en praktische info over de dag zelf, van hoe het zit met parkeren tot en met eten en drinken tot en met of je sokken mee moet nemen (ja, kan! ;-).

Ten slotte vind je nog wat info over de locatie en waarom deze zo goed gekozen is en eigenlijk nou ja, niet anders kon!

Wat is een Homegoing Lifetimer en wat is Consensus Reality?

Als je dit aan het lezen bent heb je waarschijnlijk al voor jezelf de conclusie getrokken dat jij anders bent. Anders dan wat hoort, dan wat binnen de kaders past, anders dan wat als gebruikelijk wordt gezien. Misschien heb je heel lang gedacht dat het aan jou lag, dat je je moest aanpassen en nou maar eindelijk ‘normaal’ moest doen. Of misschien heb je van jongs af aan juist gevoeld dat juist anderen het niet begrijpen. Hoe dan ook, je bent zover gekomen. Ik nodig je uit de eerste aflevering van de serie Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord te bekijken en te zien of ook voor jou de kwartjes gaan regenen. Je zult de eerste niet zijn die denkt: eindelijk snap ik het…

Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

Luister hier naar hoe je shit opruimen, van jezelf houden en ontvangen in elkaar grijpen, hoe ze zich tot jou relateren en waarom juist deze drie zaken zo belangrijk zijn. Of lees het ebook, wat weer wat aanvullende informatie geeft.

Koop hier jouw kaartje

Uitverkocht

Hoe ziet 12-12 eruit?

Op deze dag gaan we van 11 tot 18 uur aandacht besteden aan alles wat belangrijk is voor een Homegoing Lifetimer. En is daar in elk geval de herkenning en erkenning, de ‘belonging’ waarnaar we allemaal zoeken en die we allemaal zo gemist hebben in ons leven. Ik hoor zo vaak van klanten de verzuchting ‘Eindelijk. Eindelijk mensen die mij begrijpen, die ik begrijp. Waarmee ik kan praten over wat ik allemaal zie en ervaar en die werkelijk niks raar vinden.’ En dat gun ik jou ook. De dag is deels verrassing, deels al bepaald. Maar in elk geval is het een warm bad.

 

Hoe ga je naar huis?

En één ding weet ik zeker: je gaat naar huis met een diep gevoel van thuiskomen en een rust in jezelf die je misschien wel niet eerder hebt ervaren.

Plus, je zult een veel beter gevoel hebben van wie je bent, wat je komt doen en waarheen je gaat.

En je zal kennis maken met jouw team, en heel veel andere prachtig mooie Lightbeings die er altijd voor je zijn, om je te helpen en steunen en de weg vrij te maken voor jou. Zoals het bedoeld is.

 

Wat gaan we precies doen?

De dag begint om 11 uur, inloop vanaf half 11, en eindigt om 18 uur, uitloop tot half 7. In de ochtend deel ik al mijn eigen kennis en wijsheid over Homegoing Lifetimers, hoe alles wat je hebt meegemaakt te maken heeft met het opruimen van je shit, hoe zich dat relateert aan zelfliefde en ontvangen en wat jouw persoonlijke missie is. We hebben het ook over wat een Global Mission is en hoe deze zich relateert aan jouw Personal Mission. Ik deel ook mijn eigen allernieuwste inzichten die ik heb gekregen tijdens het traject The Dreamer Awakens: wat daar gebeurt is zo magisch en gaat zo veel verder dan wat ikzelf eerder heb gedaan en geweten dat ik sta te popelen om het met je te delen. We praten over ‘Re-merging back into Oneness’ en wat er aan het gebeuren is, nu, en wat dat met jou te maken heeft. Met de Language of Light zullen we in staat zijn stukken op te ruimen die gewoon klaar zijn, en die je helpen met jouw voorwaartse beweging hierin.

Tineke Vanheule zal haar verhaal als Homegoing Lifetimer delen, herkenbaar, kwetsbaar, puur en echt en op een bepaalde manier heel geruststellend: Ja, het is normaal dat het soms f*ing moeilijk is!

 

In de middag werk ik met de Language of Light op het podium. Je kunt je hiervoor opgeven bij aanvang. Ik heb zelf ervaren hoe enorm krachtig het is wanneer een persoonlijk proces door de hele zaal wordt mee-ervaren en weet hoeveel impact het heeft op ieders systeem. Degene die zo dapper zijn een openbare sessie te doen zullen ongetwijfeld precies de stukken brengen die voor iedereen spelen en waarin voor iedereen heling plaats zal vinden, een shift teweeg gebracht zal worden en inzicht zal geven. Dit zijn trouwens geen lange sessies zoals wanneer je die met mij persoonlijk doet. Zo ruimen we heel snel heel veel op.

En we gaan met de Language of Light, jouw eigen team en een heleboel Lightbeings, waaronder Lord Ashtar, Merlin en Saint Germain een zaadje planten, met de energie van Re-Merging back into Oneness, die het komende jaar kan gaan uitgroeien en zich gaat ontvouwen. Niet dat je dit nou per sé nodig hebt, je gaat daar heus naar toe, ook wanneer je niet naar het event komt. Maar het helpt, het maakt het makkelijker en het maakt het helderder voor je. En dat is gewoon heel erg fijn! Hoe moeitelozer hoe beter vind ik zelf altijd. Ik ben best lui in die dingen ;-)

 

Is dit iets voor mij?

Dat is natuurlijk iets wat je vooral zelf moet voelen, maar laat ik het zo zeggen: als je nog niet bent afgehaakt met lezen is het iets voor je. Dan ook daadwerkelijk gaan is weer een ander verhaal. Je kunt praktische bezwaren hebben en je kunt gevoelsmatige bezwaren hebben. Veel mensen die hierin stappen zijn bang en dat is niet zo gek. Want je leven verandert echt heel intensief. Je zult zelf die ‘Ja!’ in jezelf moeten vinden en het kan zijn dat deze verstopt zit. Maar maak je geen zorgen. Als het een ja is voor je, hoor je ‘m vanzelf. Ineens onder de douche, op de fiets of tijdens de afwas, vertrouw maar op jezelf.

* Wil je meer weten over wat Homegoing Lifetimers zijn?
* Wil je weten of jij er eentje bent?
* Wil je weten wat dat dan betekent en wat dat voor impact heeft in jouw leven?
* Wil je weten hoe je een vrij, gelukkig en echt leven kunt leiden als Homegoing Lifetimer?
* Wil je anderen zoals jij ontmoeten, verhalen horen, delen en herkennen, en merken dat je niet de enige bent?
* Heb je tegelijk geen zin in verstrengelen met anderen maar wil je juist stevig in JOUW zelf staan?
* En… wil je de frequency of One-ness ervaren, en meer weten over hoe we daar, nu, mee bezig zijn: Re-merging back into One-ness?

Dan zit je goed.

 

Maar ik moet dit toch zelf kunnen?

Eigenlijk alle Homegoing Lifetimers vinden dat ze ‘het’ zelf moeten kunnen, ze weten op een heel diep level dat ze de antwoorden immers in zichzelf hebben. Been there, done that. Maar als je zo gaat denken ga je helemaal voorbij aan co-creatie: ik ben nu toch in jouw leven? Dan heb je mij toch ook gecreëerd? Zie je hoe uiteindelijk ook wij één zijn…? En je gaat voorbij aan het feit dat als je deze site het gevonden en je je aangesproken voelt, jouw innerlijk leider aan het stuur staat. Ken je dat verhaal van die man die verdronk en bij elke reddingszwemmer, boot of helicopter zei, nee, God gaat me redden? Uiteindelijk verdronk hij en vroeg aan God, waarom heb je me niet gered? Ik geloofde in jou! En God zei, ja maar, ik heb een reddingszwemmer, een boot en een helicopter gestuurd! Met andere woorden: geef nooit je macht weg, ook niet aan mij. Maar óók niet aan dat deel in jou wat vind dat je het zelf en alleen moet kunnen want dat is echt de grootst mogelijke onzin. Jouw realiteit is de jouwe en jij hebt van te voren al lang gepland dat je dit wel of niet zou doen. Dus als iemand zegt dat een ander je niet kunt helen, zeg ik, dat ligt eraan. Wat was jouw plan? Misschien had je wel gepland dat je op een dag ergens wakker in zou worden, en ontneem jezelf vooral niet die kans. Voel gewoon of je er blij van wordt en of het je vrij (-er) zal maken.

 

Ik ben heel gevoelig en ik ben bang dat ik doodmoe naar huis ga

Dat is een hele reële angst. De meeste, o nee, alle, Homeging Lifetimers zijn super gevoelig en pikken van alles op van anderen en van wat er allemaal gebeurt. Gelukkig weet ik heel goed hoe dat is en hebben we daar actief aandacht voor. Aan het begin zorg ik ervoor dat iedereen helemaal in zijn/haar eigen energie staat, zodat je ook echt je eigen proces kunt voeren en niet met anderen verstrengeld raakt. Ik leer je daarin trouwens meteen hoe je los van alle anderen kunt komen en blijven, altijd handig en heel erg gewenst! En aan het einde van de dag zorg ik ervoor dat je weer ‘als jezelf’ naar huis gaat. We verbreken alle verstrengelingen of banden die tijdens zo’n dag misschien toch (soms ongemerkt) zijn ontstaan en je zult dus niet leeglopen of op een andere manier energetisch vermoeid raken.

 

Hoe meld ik me aan?

Het is heel gemakkelijk je aan te melden voor dit event. Je gebruikt één van de knoppen om jouw kaartje(s) te bestellen, deze dag komt dan als bestelling in jouw winkelmand rechtsboven in de sitebalk. Je rekent af via iDeal of Bankoverschrijving. Wil je contant betalen op de dag zelf, neem dan even contact op via moneyflow@mariekezwinkels.com. Je krijgt jouw factuur via email toegezonden. En ik krijg automatisch een lijstje met deelnemers. Je krijgt geen kaartje, maar bij binnenkomst wordt jouw naam afgevinkt.

 

Eten en drinken

We willen dat jij je supergoed verzorgd voelt en daar hoort lekker eten en drinken bij! Daarom hebben we Paulien Borst gevraagd om voor een lekkere lunch te zorgen. Paulien is een ervaren kok bij retraites en evenementen en zij maakt voor ons een vegan lunch die in ieder geval bestaat uit soep en salade. En verder zorgen we door de dag heen voor koffie, thee en gezonde snacks.

 

Wat moet ik verder meenemen?

In de ruimte ligt een houten vloer die ook voor de yogalessen gebruikt wordt. Deze vloer houden we het liefst schoenenvrij. Neem daarom je favoriete en warme sloffen of sokken mee. Mocht zonder schoenen lopen een probleem voor je zijn, kun je je schoenen aanhouden.

Wij houden de ruimte natuurlijk op een aangename temperatuur. Maar vind je het lekker om iets om je heen te slaan, denk dan aan een eigen sjaal of omslagdoek. Met al dat loslaten kan het wel eens koud worden voor je.

Opnames (geluid + beeld) kunnen niet gemaakt worden tijdens deze dag, gezien de wetgeving omtrent privacy maar ook vanwege mijn eigen voorkeur daarin. Het is dus fijn om iets te hebben om in- en mee te kunnen schrijven.

Misschien vind je het lekker om tussendoor water te drinken, neem dan een eigen flesje mee.

 

Routebeschrijving en parkeren

Parkeren naast en achter het pand
Achter en naast het pand zijn ongeveer 25 parkeerplekken. Wil je achter het pand parkeren, dan gebruik je voor de routeplanner Plataanlaan 1.

Parkeren in de woonwijk achter het pand
De woonwijk heeft een andere ingang, gebruik daarvoor Morel 11 in je routeplanner. Vlakbij Morel 11 zijn 10 parkeerplaatsen achter de sportschool. Je kunt anders ook een plekje zoeken op een andere plek in de woonwijk zelf. Lopend vanaf Morel 11 is het 2-3 minuten.

Parkeren voor het pand
Voor het pand is een groot grasveld, en dat grasveld grenst weer aan de parallelweg, waarop je aankomt. Deze weg is eenrichtingsverkeer. Je kunt hier in de berm parkeren aan de rechterkant van de weg.

 

Openbaar vervoer

Vanaf station Ede Wageningen
Neem bus 88, stap uit bij Halte Ooststeeg. Steek de grote rondweg over en loop dan de bus achterna in de richting van de Ooststeeg. Je komt op een parallelweg uit en loopt langs Café Onder de Linden. Deze parallelweg is de Haagsteeg. Loop door tot je aan de linkerkant een oud monumentaal pand ziet met daarvoor een groot grasveld. Je bent gearriveerd.

Vanaf Wageningen Busstation
Neem bus 88 en stap uit bij halte Haagsteeg (bij de bakkerschool). Loop de bus achterna de parallelweg op. Deze parellelweg is de Haagsteeg. Je komt langs het Marin en een woonhuis en dan zie je aan de rechterkant Haagsteeg 4. Een oud monumentaal pand met een groot grasveld ervoor. Je bent er. Vanaf het busstation zelf is het 10-15 minuten lopen.

 

Is er nog iets wat ik moet weten?

Lees voor je een kaartje koopt even de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring door (onderaan de pagina).

 

Kan ik hier nog iets over vragen?

Jazeker! Je kunt al jouw vragen stellen via events@mariekezwinkels.com
En op de Facebookpagina vind je ook heel veel aanvullende info:
https://www.facebook.com/DagvoorHomegoingLifetimers

Koop hier jouw kaartje

Uitverkocht

Uit de illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

De locatie: Suniya in Wageningen

Yogacentrum Suniya bestaat inmiddels bijna 5 jaar op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van een monumentaal pand aan de Haagsteeg is een sfeervolle ruimte gemaakt door Esther en Rinske. Met Suniya bieden ze een plek waar je je thuis kunt voelen, waar je kunt ontspannen en op kunt laden. De liefde straalt er van af! Wonderlijk om te voelen hoe het steeds lichter wordt naarmate je de trap oploopt, naar zolder waar Suniya zit. De ruimte wordt gebruikt voor verschillende yogalessen, workshops, opleidingen en evenementen en ik heb er al verschillende Themadagen met de Language of Light gegeven. Tijdens deze dagen ben ik een beetje verliefd geworden op deze mooie ruimte.

 

Waarom bij Suniya?

Maar er is nog iets anders aan de hand. Ik ben afgelopen zomer met een groep van 12 prachtige vrouwen in The Womb of the Goddess in Engeland geweest. Daar, bij een boom in Avebury vond er iets magisch plaats. Of eigenlijk, twee dagen ervoor al, bij de plek van de derde chakra. Daar stonden Esther en ik ineens op en maakten samen met Kirsten een driehoek. Guardians, gatekeepers, we hoorden alledrie hetzelfde. Er ontstond iets magisch. We keken elkaar aan en glimlachten. Er was geen twijfel en we wisten precies wat we deden al hadden we geen idee. Het voelde goed en kloppend en we creëerden… iets. Een space.

Later bij de boom in Avebury gebeurde er tussen ons drieën weer iets magisch. Weer dat ‘holding the space’-gevoel. Een diep weten en herkenning en herinnering van gemaakte afspraken. En het voelt zo natuurlijk en normaal om dit event bij Esther in haar ruimte te doen. Ik laat je even een foto zien die ik toen maakte, misschien voel jij ook die magie daar op dat moment. 

Zien we je daar?

Koop hier jouw kaartje

Uitverkocht

Nou lieverd, ik denk dat ik er zo’n beetje alles over heb gezegd, wat ik kan bedenken. We hopen je te verwelkomen. En met jou een super bijzondere en impactvolle dag te beleven. Maar of we je nu daar zien of we ontmoeten elkaar op een ander moment op een andere plek, ik wens je een pracht van een reis.

Alle liefs,