Hoe ik in een aantal fasen in een week tijd tot een hele nieuwe agenda met bijeenkomsten kwam… Een rollercoaster Ride met mijn team! En op een ware golf van energie. Van maandag tot en met vandaag, zondag, dat ik dit bericht zit te typen is er pas één week voorbij gegaan. Ik geef je even een kijkje in hoe dat dan gaat… ;-)


4 februari
Ik zou vandaag dus het ebook voor The Womb the Goddess maken. Deze reis is immers dit jaar voor het eerst los van een traject te maken – whoehieuw!

Maar in plaats daarvan… rolden er 5 Masterclasses uit mijn vingers.

En dat klinkt simpel, maar was het niet hoor. Ik heb zitten klooien en zwoegen en heb uiteindelijk een fantastische agenda weten te maken.

Deze masterclasses hebben grote en impactrijke themas.

**Wat dacht je van Bone Deep Core Safety. **

2019 begon voor veel mensen met een dal: diepe gevoelens van wanhoop, razernij, angst en paniek. En natuurlijk kan ik je vertellen hoe dat komt, hoe je juist zo enorm aan het groeien bent dat je alles als het ware aflegt wat jou klein hield. Hoe je als een rups aan het transformeren bent geweest en hoe het doorbreken en uitbreken, uit jouw inmiddels veel te krappe jas, pijn doet. Maar liever geef ik je een sleutel, die eigenlijk altijd al van jouw was. Eentje die het leven op aarde zo veel draaglijker, makkelijker, begrijpelijker en toelaatbaarder maakt. Tijdens het traject Working With Elohim kwam deze van de ‘7 Keys to Unlock Your Divinity’ en veranderde de levens van alle deelnemers voor altijd.

Het is allemaal nog niet klaar, maar morgen wel. En dan laat ik het je weten. Ik heb er nu al zin in❤️

5 februari
Als Masterclasses eigenlijk zowel Masterclasses als Lezingen als Themabijeenkomsten met de Language of Light bleken te zijn…🤪😂
Dan duurt het nog héél eventjes voor ik alles goed en wel afheb voor jou om je in te schrijven 😄😉
Zo gaat dat dus. Van voelen dat het tijd wordt meer dat podium te pakken tot hoe een agenda zich ontvouwt. Redelijk moeiteloos, al is het effe bijschakelen steeds 😅 Heb je net alles af, blijkt het toch iets ruimer te zijn👌

7 februari
UPDATE over die Masterclasses. En hoe dat alles in een stroomversnelling komt, en hoe het de vorm zoekt en vindt, die de bedoeling is😅 Want weet je. Die Masterclasses gaan door. Maar ook ‘Thema bijeenkomst met de Language of Light’-‘s 😉 En ook ‘Lezing en Q&A’-‘s Drie verschillende soorten bijeenkomsten, ondat er ook écht drie verschillende soorten zijn. En niet alles voor dezelfde mensen gewenst is. Dus😄👍

En weet je wat nou het gave is? Dit alles is een beweging ergens heen. Iets, waarvan ik al helemaal in het begin, vóór ik voor mezelf begon, glimpjes opving. Het zelfs eens een naam gaf. Weleens zat te doodelen met een logootje.

Je weet misschien wel: ik ben docent. En ingeschreven bij het CRKBO. En deze week ga ik daar een audit aanvragen. Om een zogenaamde onderwijsinstelling te zijn.

En dat voelt zo passend en goed en het moment, dat ik er gewoon een beetje stil van wordt.

Waarom is het belangrijk? Omdat het klopt met mijn ruimte innemen. Mijn leiderschap pakken. En ook met de ruimte die mijn klanten innemen. Hun leiderschap pakken.

Ik vroeg nog: wordt de inhoud buiten beschouwing gelaten? Want wat ik doe is niet gebruikelijk, je zou het spiritueel of alternatief kunnen noemen. Maar daar gaat het dus niet om. Het gaat om opbouw, hoe beschikbaar alles is, hoe goed geregeld. Hoe opleidingtechnisch gezien, procesmatig dus, goed in elkaar. Ze kijken naar manier van aanbod en website en dat soort dingen.

En weet je? Ik heb nu al zin in die audit 🤗💛

7 februari
IEUW! Ik heb het gedaan.

**En wel om 17 uur:**

Angel Number 17 indicates that your angels want you to know that you are on the ‘right path’ on your life’s journey. The angels support and encourage you with your Divine life purpose and soul mission, and you have good reason to be optimistic about your chosen direction or path.

Angel Number 17 is a message encouraging you to listen to your intuition and higher-self and take appropriate action as only you can serve your soul purpose and fulfill your destiny. The angels encourage you to maintain a positive attitude and use positive affirmations in order to manifest your highest ideals and aspirations.

Angel Number 17 can also suggest that it is time to begin (or expand) a spiritually-based practice, career and/or profession or heart-based service. The Universe and angels will ensure that all that you require will be provided for you, and you are to trust your own inner-wisdom, skills and abilities. Use your talents to serve humanity and bring illumination to those who seek it.

**en 48 minuten:**

Angel Number 48 is a message from your angels that a cycle or phase will soon be coming to an end, with rewards coming from hard work well done. Do not fear lack or loss as these endings and conclusions will lead to auspicious new beginnings and opportunities, and your success and achievement will bring blessings and rewards of many kinds into your life.

Angel Number 48 indicates that the ‘angels of abundance’ surround you and are with you as you experience positive life changes. They ask that you release any fears about your finances and trust that your needs will be met.

Angel Number 48 is a message that the hard work and determination you have put towards living your life according to your personal truths has fully aligned you with your Divine life purpose and soul mission, and with this you will reap abundance and plenty to maintain and sustain you as you continue along your path. Trust that the angels are supporting, encouraging and guiding you.

WHOOOOHOOOOO!!!!!😍😍😍😍😍

8 februari
Yes! De eerste Themabijeenkomst met The Language of Light is een feit: BONE DEEP CORE SAFETY

Zaterdag 23 februari

2019 begon voor veel mensen met een dal: diepe gevoelens van wanhoop, razernij, angst en paniek. En natuurlijk kan ik je vertellen hoe dat komt, hoe je juist zo enorm aan het groeien bent dat je alles als het ware aflegt wat jou klein hield. Hoe je als een rups aan het transformeren bent geweest en hoe het doorbreken en uitbreken, uit jouw inmiddels veel te krappe jas, pijn doet. Maar liever geef ik je een sleutel, die eigenlijk altijd al van jouw was. Eentje die het leven op aarde zo veel draaglijker, makkelijker, begrijpelijker en toelaatbaarder maakt. Tijdens het traject Working With Elohim kwam deze van de ‘7 Keys to Unlock Your Divinity’ en veranderde de levens van alle deelnemers voor altijd.

✿ ✿ ❀¸¸¸.•*´¯`❀ ✿ ✿❀ԑ̮̑ঙ¸¸¸.•*´¯`❀

Deze sleutel is als Key to Unlock Your Divinity voor het eerst gegeven tijdens het traject Working With Elohim, en is door deelnemers als een van de meest ingrijpende gebeurtenissen ooit ervaren. Nu, alweer weken later, is duidelijk dat het effect groots maar ook blijvend is. Echte angst is niet meer teruggekomen, en de meesten spreken over een diep gevoel van alles-is-goed, in eender welke situatie. Dit gun ik iedereen. En ik wist van te voren dat deze sleutel niet alleen voor de deelnemers bedoeld was. Deze dag is als een gouden gift, een groot kado, met een duidelijk voelbare voor- en na.

Lees verder via https://mariekezwinkels.com/agenda/

Ik ben zo superblij als een ei!😄😄😄💕💕💕
Morgen ga ik de andere bijeenkomsten, Lezingen en MasterClasses in de agenda zetten.

Zooooo leuk dit 💛😊 Tot gauw!

9 februari
Joepie! De agenda begint vorm te krijgen 😍
Ik heb weer een mooie bijeenkomst voor je:
BREAKING YOUR VOWS

**Wil jij vrij zijn van alle knellende banden?**
In het Boshuis in Breda, midden in het prachtige Mastbos, claim je op deze dag met volledige support jouw vrijheid van keuzes in het verleden.


Dan heb je al heel veel gedaan, weet je misschien zelfs al hoe je jouw space kunt clearen, banden verbreken, je hebt issues geheeld en grudges losgelaten. En dan toch. Dan BLIJF je maar tegen dat ene, zelfde punt aanlopen. Je kop stoten.

Alsof je aan een elastiek vastzit word je teruggetrokken en je kunt er wel wanhopig van worden. Dan is het misschien wel eens tijd om te kijken naar vows – oftewel eden, die je ooit, in een ander leven wellicht, hebt afgelegd.

Ze beknellen, trekken terug, houden klein en zijn zo enorm oncomfortbel dat je er op een gegeven moment gewoon helemaal klaar mee bent.

Daar is dit leven dan ook voor: met kiezen voor vrijheid en zelfliefde komen ze geheid naar boven, zodat je losser, meer en vrijer kunt zijn.

Elke van de 7 hoofdchakra’s heeft een vow gekregen, ergens onderweg. Maar er zijn nog veel meer soorten vows. Ook bijvoorbeeld jouw plaats in het gezin kan een vow zijn, of de rol die je aanneemt in een groep. Of dat je altijd klunzig bent, of altijd zo goed kunt luisteren.

Sommige vows neem je al levens lang met je mee, anderen heb je dit leven gemaakt. Ik heb bij klanten vows gezien, die 7 levens achter elkaar waren afgelegd – echt een hoofd-thema dus. En ik heb vows gezien in alle vormen en maten, bijvoorbeeld loden ballen, metalen platen, grote sloten om bijvoorbeeld je hart.

En als dit het leven is waarin je vows wilde breken, heb je er ongetwijfeld voor gezorgd dat ze zichtbaar zijn geworden. Soms heb je bijna hetzelfde leven geleid als het leven waarin je een major vow maakte, alleen dan in deze ‘moderne’ tijd. Heel apart! De basis is dan hetzelfde, met alle elementen erin, alleen een andere jas. Daarin vind ik ook altijd heel mooi zichtbaar: je bent geen slachtoffer, je kiest wat je ervaart zodat je kunt doen wat je wilde toen je kwam.

Deze dag krijg je alle inzichten, technieken, handvatten en ofening om jouw vows te breken – en dat te blijven doen. vaak, als je er eenmaal mee aan de slag gaat, komen ze één voor één omhoog. En ook vaak los je er meerdere op door een grote te breken. Ik vind het enorm belangrijk dat jij krijgt waarvoor je komt. Waar loop jij tegen aan? Wat is jouw grootste knelpunt? Dit krijgt de aandacht die het verdient, en de antwoorden die je zoekt.

9 februari
Holy Guacemole!😍🤪
De eerste MasterClass staat er ook in! Pffff ik ga even pauze nemen.
Wist jij al dat…. ik deze dagen en events ook HEEL GRAAG bij jou in de buurt op een locatie geef, in jouw eigen Yoga Studio of praktijk, of tijdens jouw retraite, training of event? Yes!😃 Hou de agenda in de gaten voor wat allemaal kan. En op maat kan natuurlijk ook altijd, app of mail me even

TIMETRAVEL – Werken met toekomst en verleden
Ja, het kan echt. En wie weet wist je dat ook wel – ergens🧐. Je zult er op z’n minst over na hebben gedacht.

Toen ik ziek was, begin 2018, kreeg ik een van de sleutels, een van de 7 Keys to Unlock Your Divinity, aangereikt. Het werd een Live Dag in het Working With Elohim traject, en nu wordt het een Live Dag voor jou.

Multi Dimensionaal werk is veel makkelijker dan je denkt. Je bent immers, of je dat nu hebt herinnert of niet, een multi-dimensionaal wezen. En het opent oneindig veel mogelijkheden voor jou. Voor jezelf, voor eventuele klanten, voor situaties en momenten en ervaringen en verlangens. Als je eenmaal je ogen opent, blijven ze open gaan.

………..
Tijd is een concept waarover veel is geschreven, talloze films zijn gemaakt en mensen hun hoofd over breken.

Tijdens de periode waarin het traject Working With Elohim zich ontvouwde kreeg ik een van de 7 Keys to Unlock Your Divinity aangereikt: Time Travel.

We hebben allemaal de ‘macht’ om naar ons verleden te gaan en daar te helen, naar onze toekomst te gaan en daar te creëren en dromen. En wanneer je op deze manier leert kijken en leven merk je al gauw dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt realiseren. Voor jezelf, maar ook voor anderen.

Na Working With Elohim hebben deelnemers aan dat traject de sleutel Time Travel al vaak en succesvol toegepast binnen hun eigen praktijk en op hun eigen manier. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is een feestje ze te zien ontvouwen
…………

Je leert op deze dag alle ins- en outs van TimeTravel, op een diepgaande ervaringsgerichte manier.

* Je leer werken met jouw toekomstige zelf

* Je leert werken met jouw zelf in het verleden

* Je leert keuzes te maken die passend zijn voor wie jij, nu, bent en je leert hoe je klanten daar ook mee kunt helpen

* Je heelt diepgaande stukken die je in jouw verleden en toekomst vindt, en hoe je dat kunt doen voor jouw klanten

* Je gaat naar huis met een krachtige tool die je zelf hebt ervaren en verinnerlijkt, en die je dus blijvend kunt toepassen en uitbreiden in jouw eigen praktijk

* Je beschikt over nieuwe technieken, inspiratie, inzichten en kennis over energetisch werk

* Je snapt meer over patronen en structuren in zowel gedrag, gedachten als emotie

* En je begrijpt hoe je vergaand kunt samenwerken met jouw team en alle steun en hulp die er voor je is.


Deze flow, zo werken, hoe alles zich ontvouwt? I love it. i LOVE it! Moeiteloos creëren, maar ook ontvangen. De inspiratie, het juiste doen op het juiste moment, inzichten en ideeën, dat wat nodig is. Prachtig. 

Heel veel liefs en tot gauw