The Bigger Picture – One Within
Richting 12-12 is nu de fase aangebroken waarin ieders (bewust of niet) ‘main theme’ zichtbaar, voelbaar, bijna tastbaar is geworden.

Veel van jullie hebben me al laten weten: de Whales zijn mega super aanwezig in dit alles. Het enige wat ik steeds voel en denk en hoor en merk is: hart. Enorm, allesomvattend en onmetelijk. Hart. Ze houden het One Within hart, het gezamenlijke hart wat Doug en ik hadden en waardoorheen zoveel gebeurd is – en wat nu een soort van geëvolueerd is, mee vast. Voor iedereen. Holding the space of One Within.

En even heel duidelijk: dit is echt de kans om een hele grote en levensveranderende stap te maken. Nou denk ik meteen als ik het typ, wat nou, DE kans. Want zo werkt het niet. Er is altijd weer een kans, er zijn altijd weer mogelijkheden en jouw reality geeft altijd weer nieuwe omstandigheden, je bent nooit te laat, te langzaam of te weinig. Life is an ongoing process. En je bent hier, nu, en dat is het al. Dat is alles wat nodig is. Genoeg. Precies wat je kwam doen.

En toch. Er is een andere kant, een ietsje ruimer perspectief. Eentje die jouw plan meeneemt, jouw team. Eentje die jou misschien nu duwt, eentje die je hart een beetje sneller doet slaan als je dit leest. En dan is nu het moment, en dat weet je, ergens diep van binnen. Exciting!

Er komt een duidelijke voor en na aan. Die kun je heel bewust meemaken – of niet. Of je dat doet is aan jou en je hebt het allang besloten. En als het zo is, als je het voelt zinderen in je en je merkt dat er enorm veel in beweging is, speelt en gebeurt, als je lijf bijna trilt van iets wat er aan zit te komen, een verwachting, een opbouwende spanning, je voelt het gewoon, kom dan even kijken naar deze The Bigger Picture Live.

Ik praat je bij, ook over hoe het is verschoven van ‘ons hart naar ‘het hart’. Ik was er nog niet aan toe dat te delen, maar nu wel. Het verhaal moet verteld. Ik voel de berusting daarin en geef mezelf toestemming – in absolute liefde en vanuit dat grotere plaatje.

En ik vertel over hoe Liquid Crystal is gekomen, in het fysieke systeem, via Gerardina, – onderdeel van wat er op 12-12 gaat gebeuren dus vast een tipje van de sluier🤩

Ik geef tijdens deze Live opnieuw meer overzicht. Van waar je zit, onderweg naar 12-12. En zo is het allemaal net wat makkelijker te handelen.

Als je vast meer wilt weten, omdat je dit wel voelt maar denkt, wtf waar gaat het in hemelsnaam over??, kijk/luister dan in Love and Light TV of Audio de serie Re-Merging back into One-ness via HIER. Of lees het verloop van Unveiling the Goddess within in 2017 naar The Giant Arises in 2021 via HIER. (Elk jaar heeft een eigen ebook waarin het proces is beschreven – ze overlappen elkaar en samen vertellen ze het verhaal naar nu)
Het is best veel maar je hebt nog even!😉😜 En tegelijk, als je hierop meeresoneert, leest het als een avonturenroman en zal het kwartjes regenen.

Op 12-12 is The Full Restoration of the Divine Male Powers. Dit is van ons allemaal dus je kunt er gratis bij zijn. Esther Van Eersel en ik hebben het er al over gehad en vanaf half november wordt het helemaal uitgezet – als je op de hoogte wilt zijn en eventueel live erbij wil zijn, schrijf je dan even in op mijn nieuwtjes via mijn site of hou FB in de gaten. Je kunt tegen die tijd kiezen tussen drie opties:
– De hele dag Live erbij in Wageningen bij Sunya (tickets)
– De hele dag online erbij (tickets)
– Alleen online voor de Restoring of the Divine Male Powers erbij (gratis)
Mirjam Schneijderberg gaat de techniek verzorgen zodat we alles goed in beeld hebben.

Ik hoop tot donderdag. Remember: je wist dit alles voor je kwam. Jouw plan is zich aan het uitrollen. Enjoy the ride ✨
Wil je deze post delen of mensen taggen waarvan je weet, dit is ook voor hem/haar! Dan graag. Dankjewel💛

De live is hier:
https://www.facebook.com/marieke.zwinkels

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth