Al heel snel komt ‘ie er dan eindelijk aan: The Third Wave. Er is zoveel gebeurd, er verandert zoveel, in zo’n korte tijd. En grappig genoeg, die korte tijd bestaat niet eens. Je hoofd zou ervan gaan duizelen. Timelines. Dat is het belangrijkste thema van The Dragon Wave. Er zou eigenlijk, in eerste instantie, een heel andere wave plaatsvinden. Maar door de ontwikkelingen van deze tijd, en onder andere de enorme impact die The First Wave en the Second Wave hebben gehad, hebben we zomaar drie jaar overgeslagen. Hè watte?? Ja echt. Ik vertel er alles over in de Light Side Updates. Die vind je bij Love and Light TV. Met name die van 30 mei is hierin belangrijk.

*The Womb of the Goddess en The Third Wave*
Omdat mijn team me al maanden lang vertelt: yes, you will bring The Diamond Codes into The Womb of the Goddess wist ik het wel: die twee zijn met elkaar verbonden. Maar ik wist ook niet méér. Omdat we drie jaar hadden overgeslagen, omdat ik geen info meer kreeg, omdat…. Tja. Om alles. Maar op 11 juni kreeg ik de GoAhead. beweging moest er komen, en dat deed ik. Ik gaf belde met Sarah (die ons de Mansion verhuurt waar we zitten en gaf een Facebook LIVE.

*De drieën vlogen me om de oren*
En precies tien dagen later gebeurde het. Weer. Ik schreef deze post:

……

Corina was bij mij, dinsdag geloof ik. Ze kwam eigenlijk voor een Language of Light. Ik zag een staaf in haar hart, verticaal, en zodra hij eruit was ging het open als een ritssluiting, bakken met licht stroomde eruit. Meer was ook niet nodig dus die LoL werd een ochtendje op het balkon met koffie en kletsen. En toen ze naar huis ging, een paar uurtjes later, zei ze iets. En ik zei nog iets. Toen zij weer, en ik zei hè wat?? Wacht even… We keken elkaar. Klik klik klik ging het in mijn hoofd.

Ik riep, je doet het gewoon weer! Tranen in onze ogen, we bleven maar gewoon even zitten, verwerken wat er aan energie en informatie binnen stroomde. Openbrak. Een beetje verdwaasd en een beetje in awe. Alsof er een doos vol informatie zo naar binnen werd geschoven, zo voelde ik me. Draken. Timelines. Het cijfer 3. Bijna. Bijna, zeiden ze. Be prepared.

Ik heb het gelaten. Voelde het opbouwen, voelde het gebeuren. Bijna… bijna… Ondertussen kreeg ik veel ‘casual info’ over The Dragons. Hoe ze bijvoorbeeld geen vuur spuwen, maar licht, en hoe dat als vuur kan voelen. Dat hebben we ook al gezien tijdens Unveiling The Goddess Within toen we een Archon Healing Realm creëerden omdat het licht veel te ‘hard’ was en voelde als ‘de hel’ voor hen (like being burned alive). Of hoe ze altijd al zo’n rol speelden, een soort ‘doorduwen’ op de momenten dat er een shift plaatsvindt. Die onverstoorbare niet af te leiden kracht. En ze gaven me steeds maar weer de boodschap: You are not using a tenth of what you know and who you are.

Gisteren kwam Diëlle om samen bij Baai in Breda lekker te zitten en te kletsen. Ik sprak Marimiek eventjes aan de telefoon over The Womb of the Goddess 2020, en over hoe daar – eventueel – heen te gaan. Ik hing op en Dielle en ik keken elkaar aan. Het is aan het gebeuren. Het is aan het shiften. Of het nu doorgaat of niet, het is belangrijk dat we ervoor gaan. En het heeft alles te maken met de Third Wave.

Vanaf dat moment waren ze er, nadrukkelijk aanwezig. The Dragons. 333, zeiden ze steeds. 333. En die boodschap, om meer te gebruiken. Meer te zijn.

Ik vertelde Dielle over hoe ze de laatste tijd steeds dat komen zeggen: je gebruikt nog niet eens een tiende. En hoe ze me op onverwachte momenten laten vragen, aan mezelf, Who am I? En hoe dan een enorme hoeveelheid licht en liefde in en om en door me heen stroomt en hoe alles in en om en door me heen dan zegt: An-Ra.

Use your powers, zeggen ze. Ik vertelde Dielle ook hoe ik er nog niet helemaal aan toe was, maar dat ik er alle vertrouwen in had dat ik op het juiste moment het juiste zou doen. De juiste stappen zou zetten. Hoe ik mijn team gemerged voel met mij, in continue communicatie. Geen gesprekken meer, niet echt, meer in een onaflatende heen-en-weer stroom van uitwisselen en weten. En dat vertrouwen. Die veiligheid. Magisch.

Maar ik wist wel: dit gaat over kiezen. En Timelines. En over dromen. It’s the time to dream. It’s the time of The Dragons. Die zin hoorde ik ook vaak. Hoe en wat zou nog wel duidelijk worden, maar voor nu wist ik wel, er komt iets aan.

Uiteindelijk zei ik ongeduldig: Okay, ik ga het even opzoeken. Ze blijven maar pushen met die 333! Ik las het voor, stukjes van wat ik zag:
– Number 3, appearing three times, tripling its influences.
– Number 3 symbolizes the principle of ‘growth’ and signifies that there is a synthesis present – that imagination and an outpouring of energy is in action.
– Number 3 represents the principle of increase, expansion, growth and abundance on the physical, emotional, mental, financial and spiritual levels.
– Number 3 also resonates with the Ascended Masters (great spiritual teachers who once walked upon the Earth, as well as various religions’ deities.)
– Number 3 = the ‘Jesus connection’.

Mijn mond viel open. The Jesus Connection. De mensen die meededen aan The Diamond Codes weten dat de laatste set Codes een beetje het project van Jesus was: Forgiveness. Hij was er ook bij. Speelde er een grote rol in. OMG. Eigenlijk voelden we alle afgelopen jaren die connectie, werd het geregeld benadrukt. Inmiddels zaten Dielle en ik met tranen.

Ik las verder:
Use your natural communicative and lightworking skills to aid, assist and serve others in positive and uplifting ways.

Ook dit resoneerde als een gek, zeker gezien het herinneren van jouw unieke Language of Light een cruciaal onderdeel is van The Diamond Codes, First Wave en Second Wave.

En ik las weer terug, de zin :
Imagination and an outpouring of energy is in action en ik dacht, dat zeggen ze steeds al. Imagine. Dream.

We will take you with this wave deep into the heart of the new era of Love, Freedom, Safety and Power, zeiden ze. The work is done. Weet je nog, twee weken geleden, de LIVE met het gouden hart en de roos? The Choice has been made, zeiden ze.

Anyway. The Third Wave is on it’s way. En het is niet de ‘oorspronkelijke’ wave, dat hadden we al gezien. We hebben immers drie jaar (weer die drie) overgeslagen, als het ware. Hoe passend en totaal gesynched dat tijdens de Codes of Forgiveness Jesus zo’n grote rol speelde, dat de draken aanwezig waren en het nu op zo’n natuurlijke wijze overgaat naar hen. Ik heb toen al gehoord: The Dragons are taking over en vond dat wat creepy klinken, maar het valt wel op z’n plek. They are. In the best way possible. De afgelopen weken is er zo veel geshift en gebeurd, en ze hebben daarin de duwtjes gegeven, vastberaden en zonder twijfel. Tough love, noemde iemand het. Nou, nogal. Dat hebben we allemaal denk ik wel gevoeld. Maar it’s done. Time to move on.
Ik denk dat velen met mij hebben gevoeld hoe er iets ‘in de wacht’ stond. En het is natuurlijk in het geheel geen toeval dat sinds deze week, gisteren, vandaag, nu, alles weer voorwaarts beweegt.
Nieuwe maan. Summer Solstice. Eclips.
Als altijd is de timing impeccable. Als je erop zoekt zul je veel info vinden. ben benieuwd ook Nicole Boeijink wat Tzolkin ervan zegt.

……….

De 3 bijeenkomsten van The 3th Wave komen eraan en ze brengen ons op de vleugels van onze Draken in het hart van onze nieuwe wereld.

Alle info is er, en staat op mijn site via https://mariekezwinkels.com/the-diamond-codes/

Let’s Walk With Clarity Upon This World
Let’s Dream and Imagine
Let’s fly with Dragonwings deep into the heart of the New Era