Het ontvouwen van jouw Golden Pearl Aspect of Self

Vandaag begint het.
Na een paar dagen rust, ruimte en een diep en intens gevoel van tevredenheid over afgelopen jaar ontstaat er ruimte.
Januari en februari, hadden ze gezegd.
Chartres, zeiden ze.
Kippenvel.

The Golden Pearl Process

Dat is wat het gaat zijn. En tijdens dat proces beweeg je doorheen The Golden Pearl Gate. Waar zich die bevindt? In jezelf, natuurlijk. Jouw eigen Golden Pearl Aspect wacht daar op je, in alle glorie. Sterk verbonden met aarde en alles wat dat inhoudt. Materie. Fysical Plane. Geen wonder dat het zich aan me toonde als draak.

Dragon Energy is Earth Energy, zei mijn team. Zei zij – mijn eigen Golden Pearl Aspect. Maar ziet het er zo uit? Voor mij niet – maar dat is voor iedereen verschillend.

Ik heb een heel proces achter de rug waarbij me steeds duidelijker werd dat het stukje ‘draak’ minder belangrijk was dan de grote golven van gouden energie die ik overal zag.

De lucht is er vol mee, de aarde onder me, mijn lijf. Overal.

Ik adem het in en het beweegt uit mijn hart in alles om me heen. Mijn Reality, mijn Zijn, mijn lichamen, ze zijn ermee vervuld. It’ll be glorious, zeggen ze.

Kijk, het begon als draak, maar ik kreeg er geen verbinding mee. Niet echt. Ik kon het wel voelen maar tegelijk voelde het zo… beperkt. Later zag ik haar als zwaan, groots in de lucht. In de lengte uitgestrekt, nek uitgestrekt, pootjes uitgestrekt, een sierlijke vorm in goud. Die voelde ik al beter.

En toen, ineens, toen ik in Het Bewaarde Land was, alleen, een pelgrimstocht na dagen vasten en stilte, toen pas zag ik het geheel. The Bigger Picture.

Grote swirls en krullen en dansende slierten van goud. Een complex geheel. Niet heel anders dan hoe ik The Language of Light uit mijn hart zie komen, hoe ik het zwierend en draaiend en in en over elkaar buitelend fysical plane reality in stuur. Of in iemands systeem. Of in energetische structuren. Of in dimensies. Zoals ik het altijd gezien heb, maar dan vele, vele malen groter en uitgebreider en op de een of andere manier ook vaster.

More dense.
En dat is dan ook precies wat ik al weken en weken te horen krijg.
Het begon in Engeland, toen ik naar The Womb of the Goddess ging en Tom ik ’s nachts uit mijn lijf werd gehaald, mee naar boven de aarde werd genomen om uit te kijken over de hele planeet en mijn team ‘streng’ zei: Think Marieke, think!

Ik had liggen mijmeren over QR codes en plannen en oorlog en van alles en mijn team liet me die nacht weten:

You are not allowing yourself to grow because fear gets in the way and so part of you is holding on to the old.

Leave it to us. This is a messy phase.
Everything is in transition.
You are in transition.
Allow it.
Stop resisting the transition

You need to let go of everything
to be able to receive everything

En ze lieten me zien hoe ik met mijn aandacht als het ware – totaal onbewust en totaal niet door – de oude vorm(-en) vasthield. Dat ik daardoor tegenhield dat mijn Reality zich vormde naar wie ik op dat moment, al lang expanded en al lang geshift, was.

Wat een opluchting.
En ik liet los.

Ze lieten me zien hoe de deeltjes materie die samen vorm aannamen – energetisch maar ook fysiek – uit elkaar bewogen, los kwamen, en nieuwe vormen aannamen.

Hoe mijn idee over hoe dingen zijn, hoe het eruit ‘moet’ zien, hoe het IS, de vorm had vastgehouden ook al was ik alweer veel verder.

Dit was eind september.
En met het loslaten begon het bouwen aan het nieuwe. De manifestatie ervan. Mijn Reality ging meer en meer vormen aannemen die NU bij me pasten. Alles kon shiften, alles kon veranderen, magisch was het. En al die tijd was ze er al bij: mijn Golden Pearl Aspect.

Maar dat wist ik toen nog niet.
Pas op 01-11-2022 landde ze in mij. Werd ze geboren in mij, ontvouwde ze zich in mij, als een bloem opende mijn hart en bleef ze ontvouwen en ontvouwen en ontvouwen. Mijn Golden Pearl Aspect IN mij. Ik keek als het ware door haar ogen de wereld in. En o boy, wat een prachtige, magische wereld, zo vanuit dit perspectief bekeken.

En kreeg ik te horen: we zijn Working with The Whales (dit traject zou in januari starten) als het ware voorbij – met de geboorte van Unconditional Love (zo’n 8 maanden eerder dan gedacht) is dat proces niet meer nodig. In januari/februari neem je mensen mee door hun Golden Pearl Gate. Help je hen te werken met hun Golden Pearl Aspect of Self. En help je dit aspect te integreren en verankeren in Human Consciousness Field. toegankelijk dan, voor iedereen.

Als altijd zijn we The First Wave-ers.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth