THE BIGGER PICTURE
Zondag aanstaande geef ik een Live via Facebook om je bij te praten over wat er nu allemaal aan de hand is en speelt, en waarom, en ook waarheen dat gaat leiden. Ik heb een heeeeeleboel informatie gekregen van mijn team en vast een tipje van de sluier: het gaat super goed en we lopen he-le-maal ‘op schema’. En man o man wat worden we met veel interesse gevolgd. En hé, just so you know: jeeminee wat is er ongelofelijk veel ontzag voor wat er gebeurt en wat we aan het doen zijn!

Love love love voor jou en iedereen

Dat het niet altijd even leuk is, daar kan ik niks aan veranderen voor je, maar ik kan je wel het grotere plaatje laten zien. The Bigger Picture. En dat helpt. Want daarmee, vanuit een wat groter perspectief en een wat ruimere werkelijkheid zijn de dingen veel makkelijker te handelen.

Overzicht geeft rust. Wanneer je weet wat er speelt kun je er makkelijker uit blijven en beter bij jezelf blijven. Alles gaat toch zijn weg vinden en zich ontvouwen. We might as well enjoy the ride as much as possible

✨✨✨✨✨✨✨✨✨

RE-MERGING BACK INTO ONE-NESS
THE BIGGER PICTURE

Wil je al zo vast meer weten, even kijken naar hoe-zat-het-ook-al-weer of gewoon uberhaupt weten waar dit over gaat verwijs ik je naar de serie ‘The Bigger Picture’ in Love and Light. [Dat is mijn mediakanaal en je kunt daar zowel als Podcast als in video de eerste afleveringen van wat er dit jaar speelt zien.]

Hier voor het gemak de link naar de video’s: https://mariekezwinkels.com/the-bigger-picture/
Ik zou dan even beginnen met aflevering 4. Als dat resoneert kun je 1-3 altijd nog kijken/luisteren, en als dat resoneert heb je weer een schat aan materiaal in de serie ‘Re-Merging back into One-ness’! The Bigger Picture is daar namelijk onderdeel van.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨

ZONDAG 19 SEPTEMBER EN DINSDAG 28 SEPTEMBER

Na de laatste Live die ik over The Bigger Picture gaf (da’s dus aflevering 4 waar ik het over had) zijn er drie belangrijke ‘blokken’ informatie gekomen en hebben er drie belangrijke shifts plaatsgevonden. Dit gebeurt eigenlijk altijd vooral via sessies met klanten – een super effectieve manier om alle info te krijgen en meteen te zien wat het effect is (* ‿ *)

Tijdens de laatste shift/sessie begon het me te dagen: dit is voor iedereen. effe checken met mijn team leverde een dikke vette JA op en ze lieten me weten dat het twee weken nodig zou hebben te integreren op aarde, voordat het dan ook echt voor iedereen kon in Human Consciousness Field.

En dat is dus op zondag 28 september om 7 minuten over 7 in de avond. – Daar kun je Live en gratis bij zijn.

Aanstaande zondag 19 september om 10 uur in de ochtend vertel ik precies welke shifts er hebben plaatsgevonden, hoe dat zo gebeurde en waar het toe leidt. – Daar kun je ook Live en gratis bij zijn.

Overigens: dit zijn shifts en ontwikkelingen die plaatsvinden of je er nou bij bent of niet. Je hoeft er niet bij te zijn. Je mist niks. Je loopt dan niet achter of bent niet te laat. Maar wil je het bewust meemaken, heb je het gevoel dat jij ook hieraan al lang meewerkt, er aan bijdraagt, er mee bezig bent – dan is het gewoon kei super tof erbij te zijn! Want het is, eigenlijk, gewoon een feestje van heb ik jou daar.

EN NOG EEN TIPJE VAN DE SLUIER:
THE WHALES WILL BE THERE

Pfieuw ik krijg er tranen van in mijn ogen. Doug en ik hebben een Blessing of the Whales gekregen – maar die blessing was voor ons allemaal. Ik vertel er over in die – inmiddels beruchte ¯\_(ツ)_/¯ – aflevering 4. Daarna heb ik in Egmond – natuurlijk!! – een prachtige steen gekregen. I come from The Whales, zei ‘ie. Elke nacht krijg ik info en is ‘ie bij me \(◡̈ )/

✨✨✨✨✨✨✨✨✨

HOE KAN IK ER BIJ ZIJN?

Ik zal voor dinsdag 28 september een FB event aanmaken en ga daar dan online Live, of ik maak een webinar aan en dan kun je langs die weg deelnemen. Een van de twee! Ik laat je nog wel even weten hoe: via FB en via een superkort informatief mailtje met linkje naar inschrijven/deelnemen.

Ben je geïnteresseerd, hou dan even deze twee genoemde kanalen in de gaten.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Ten slotte
Dit alles leidt natuurlijk naar de Restoration of Divine Male Powers op 12-12-21. En ook daar kun je gratis Live bij zijn. Want je hebt er hard genoeg voor gewerkt! En niet alleen dit leven, ook nog. Dus ja, dat feestje gaat niemand jou door de neus boren ;-))

Ook daarvan hou ik je op de hoogte – ik laat het ook maar gewoon ontvouwen zoals het gaat. In elk geval een mega BIG HUG voor jou. Want of we elkaar nu persoonlijk kennen of niet, dat we met z’n allen magisch mooie dingen aan het doen zijn, dat is zeker. En dat ik daarvoor mega dankbaar ben: ja. Met heel mijn hart.

Alle liefs, en tot gauw💛
O, en deel dit gerust met mensen waarvan je gewoon weet: die hoort hier ook bij. Want dit, dit is van ons allemaal. En hoe meer mensen ervan kunnen genieten, hoe fijner 🥰
.
#remergingbackintooneness
#TheBiggerPicture
#lovefreedomsafetypower

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth