Struikelen over een haar | Deel 1

Alles draait om kiezen

Ben ik weer. Ik ging naar Engeland. En daar gebeurden er magisch mooie dingen. Maar het was ook een beetje bwelk, wel. En stroef. En lastig. En toen gebeurde er weer iets magisch.

Ik ga er de komende tijd meer over vertellen, maar waar het op neerkwam: ik struikelde over een haar.

Nou zul je denken; maar dat is toch niet nodig? Of: maar dat is toch normaal? Of: dat kun je toch herstellen, of shiften, of oplossen, in licht en liefde en joy en happiness?

Nahhhh…. zo ging het niet. Er gebeurde iets anders. Iets heel belangrijks en iets wat — zo kwam ik later achter — voor iedereen speelt. Tenminste, iedereen die wil.

Ik begin vandaag, in deze mail, met vanmorgen, met de boodschap van mijn team die ik kreeg en met wat het met mij deed. En ik volg snel, met meer. Want het is exciting, en helpend, en belangrijk, en het MOET verteld worden. Dus riemen vast, want we zijn op een wild ride en hoe meer overzicht en inzicht, hoe groter jouw plaatje, hoe makkelijker het is. Hoe soepeler, makkelijker en hoe meer in flow. Jouw flow. Want stromen doet het. Van vast naar vloeibaar naar energy, weet je nog? Nou, vloeibaar it is! The Whales hebben ons zonder omwegen in een flow gebracht die niet te stoppen is. En wat je daarmee doet is aan jou — dus daarom: hoe meer je weet, overziet en inziet, hoe bewuster je kunt kiezen. En dat, dat is nu precies waar het allemaal, helemaal, over gaat.

Dit is de eerste van een serie. Van drie, denk ik. Maar ik weet het maar nooit. Kan wat lang overkomen. Maar stay with it — eventjes. Want het gaat ergens heen leiden. Ik ga het voor je ontsluieren, en je meenemen in het grotere plaatje. Maar daarvoor moet ik bij het begin beginnen — of eigenlijk, bij vandaag. En dan terug uit. Nu ja, je snapt me wel. Just bear with me.

……….

Vanmorgen, de 17e, werd ik wakker. Met zo’n naar gevoel. Zo’n sinking feeling…
En ik ging zitten met mijn team, zitten met pen en papier zoals ik vroeger deed. Voordat mijn team met me gemerged was, voordat ik eigenijk de hele dag door met ze heen en weer aan het uitwisselen was.

En na een tijdje invoelen en doorvoelen en kijken naar wat ze me lieten zien kreeg ik het ‘Ahhhh ik snap het!’ — gevoel. Ik dacht, het voelt, alsof ik geen keuzes heb gemaakt! Alsof ik de keuzes die ik afgelopen dagen, weken, nog niet gemaakt heb. Het voelt, alsof ik op dezelfde plek sta als die dagen, weken geleden. Alsof ik het – weer – niet weet!

Ik zag in een flits dat getwijfel, gedraai, dat wat-wil-ik-nou, dat ga-ik-nu-linksaf-of-ga-ik-nu-rechtsaf, dat haha-leuk-alles-is-mogelijk-maar-wat-WIL-ik-dan… – gevoel. En hoewel ik er wel uit was, hoewel ik mijn richting had bepaald, had ont-dekt wat ik wilde, het leek net, alsof dat níet zo was. En daardoor voelde ik me onbestemd, onvast, gedesoriënteerd, een beetje meh.

En ineens snapte ik het: Haha! Maar dat…. dat is omdat alles vloeibaar is! Alles is los. Alles kan alle kanten op. Onze nieuwe wereld is grenzeloos. De grenzen zijn aan ons. Het kader is aan ons. De eindeloosheid van wie we zijn, van al wat is, gaat vaste vorm krijgen in Fysical Plane Reality en ik, ik voor mij en jij voor jou, gaat de grenzen aangeven, de kaders bepalen, voor deze nieuwe werkelijkheid waarin we zijn geboren. Like Gods on Earth, indeed!

Holy moly.
Dus is het tijd om opnieuw te kiezen.
En opnieuw.
En opnieuw.

Mijn team — altijd ready to swoop in als het kwartje eenmaal valt, zei:

This is The Planet of Free Choice. Make no mistake. It is at it’s very core, it’s very Being. Everything else is illusion. And you are choosing the shape of your reality anew in this very moment. So your reality — as your best friend — presents you with choice — again and again. So you can make sure. Be sure. And be at total peace with your choices.

So yes, this IS the age of Impeccability. Because you see, whenever there was a time to make sure, BE sure, it is now. For now is the time you shape your reality for a long time to come.

And, so, do not disregard the tiny slivers of discord.

Don’t step over your true emotions, or feelings, or hunches.

Hold into Light
Unveil
Be brave

Analyze
Be observant
Be detached — yet unwaveringly true to self

And then choose
And choose
And choose

And then, stick with your choice.
Stick with that what makes you happy
Stick with that which makes you shine

You shall have it
Once examined, analyzed, processed, chosen wisely
And thus: aligned with you,
there is no reason why you wouldn’t.

Just remember: it’s not about the shape of things. It’s about the flow and feel of things now.

Anything you wish for that isn’t aligned with you will help uncover more of you, to then hold this ‘more of you’ into light, then choose again.

Anything you wish for that is aligned with you will take root in your new world
Then blossom
Then flower

And we, dear one, with you, will water your garden.

We love you
All will be well
……….

En zo makkelijk was het. Ik koos opnieuw, omdat wat ik had gekozen helemaal, totaal klopte. Met mij, met mijn hart, met mijn core, met mijn taak, met alles wie ik ben en wat ik doe en met hoe ik wil leven.

Ik snapte ook ineens waarom ik – opnieuw – met mijn team zat te praten alsof het jaren geleden was. ALLES kies je opnieuw. We zijn in een nieuwe wereld, en je hebt totale, ultieme vrijheid ALLES te kiezen – maar dan moet je dus ook wél kiezen!

Ik ben nu 9 dagen bezig met elke ochtend en avond bekkenbodemspier-oefeningen. Dat doe ik met een apparaatje, de Kegel8. Maar ook gedurende de dag, met oefeningen tussendoor, zo vaak ik eraan denk. En vanaf gisteren ook op de mat, stretchen en spierkracht. Heerlijk vind ik het. Ik heb een boek gekocht en pagina’s genummerd van 1 – 40. Haha ja! Precies zoals 40 dagen Liefde Voor Jezelf is begonnen! En elke ochtend zit ik dan, terwijl ik mijn K8 oefeningen doe, met mijn notebook en mijn pen met mijn team te praten. Haha ja! Precies zoals ik dat eerder dus ook al deed! En ik krijg de meest heerlijke berichten en de meeste heerlijke richting. Samen met mijn team heb ik bepaald. Of eigenlijk: ze ontvouwden de opties, maakten het zichtbaar, en ik koos. Kies.

En ze zeiden, Marieke, dit is het precies: je bouwt nu al 9 dagen en straks 40 dagen aan jouw basis. YOUR FOUNDATION. Snap je? We zijn nu het fundament aan het leggen voor een hele lange tijd. Jouw reality wordt als het ware in deze nieuwe wereld blok voor blok, of nee, natuurlijk! Keuze voor Keuze! opgebouwd. En alleen jij kan kiezen. Alleen jij.

Dus de komende dagen komt er meer. Deel 2, in elk geval. Want ik struikelde dus over een haar — en dat had heel veel gevolgen.

Tot gauw!

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth