VANDAAG 3-3-3 * MIJN VERJAARDAG 😃🤩
Ik ben net wakker en heb twee wonderlijke dagen achter de rug. Omdat er rouw was wegens het overlijden van een dierbare man, maar ook omdat er een rust over me heen is gekomen. En daar had ik echt, heel, erg, veel behoefte aan.
.
Ik ben namelijk door ‘de test’ gegaan als nooit tevoren. Waar voorheen er altijd wel iets van buitenaf was, wat maakte dat ik eventjes ALLES moest toepassen wat ik de periode ervoor had geleerd en ontdekt en gezien, kwam het nu allemaal van binnenuit. Pijnlijk. Zwaar. Vragen als waar doe ik het voor, is het niet eens tijd om te gaan, wat voor leven wil ik nu, en bovenal: Wil ik zelf wel dat ‘The Giant within Me’ zal oprijzen?
.
Wil ik wel dat overkoepelende perspectief? Wil ik wel alles overzien? Hoe leuk is het dan nog, op aarde? Hoe eenzaam voel ik me dan? Wat kan ik dan nog doen? Hoe los ben ik dan van alles en iedereen?
.
En toen kwamen – als altijd, maar dat vergeet ik dan echt even – de antwoorden. Of eigenlijk kwam er één. Mijn team liet me zien (en dat staat trouwens ook in het ebook wat ik net had geschreven dus ook dat wist ik al, maar ik kan er dan echt even niet bij) dat ik er nu niks van kan zeggen:
– ten eerste krijg je iets anders van je Reality, omdat je jouw ‘suit’ niet meer draagt
– ten tweede zie je jouw reality anders omdat je er een heel ander perspectief op hebt
– ten derde reageer je anders, omdat je jouw ‘suit’ niet meer hebt en je er ander perspectief hebt
.
En deze drie zaken, ze MAKEN jouw hele ervaring hier op aarde.
.
Ga maar eens na. Deze drie zaken bepalen samen jouw totale aardse ervaring. Dus, zei mijn team, lieve Marieke, kun je nu echt niets weten over hoe het zal zijn. Die eenzaamheid, dat gevoel van waar-doe-ik-het-allemaal-voor, dat is allemaal vanuit DIT perspectief. Maar alles zal anders zijn, je kunt het je nu niet voorstellen.
.
En daarmee kwam een enorme rust.
.
.
💛Vandaag 3-3-3 * Mijn verjaardag💛
.
Vandaag is 21-03-21. Ik kreeg gisteren in al mijn proces een aapje van die lieve Astrid: is het morgen een 3-3-3 dag? Ik moest er om lachen want ik wilde deze mail gisteren schrijven maar mijn team stond er werkelijk op dat het vandaag moest zijn. Zo ‘dwingend’ zijn ze zelden, dus ik was al benieuwd. En toen hoorde ik van die lieve Nicole dat het mijn Galactische verjaardag is vandaag. Dus ik moest weer lachen. Want het is toch wel bijzonder, hoe alles weer zo klopt.
.
.
💛Een kadootje * Het grotere plaatje van 2020💛
.
Vandaag geef ik je een boek cadeau. Als je bij de webinars was, heb je het al gezien, maar vandaag dus geef ik het aan iedereen. Het is het hele verhaal van 2020 tot en met nu. Het is het verhaal van wat er nou eigenijk gebeurd is, hoe het samenhangt, waarom we allemaal door zoveel shit heengaan, wat de bedoeling daarvan voor jou is, wat het grotere plaatje is.
.
Het is het ebook van The Giant Arises, en het leest als een avonturenroman. Het is best veel, 70 pagina’s, vol informatie, storylines, ervaringen van deelnemers aan bijvoorbeeld The Dragon Wave en meer. En samen is het een verslag en geeft het je helderheid, duidelijkheid en richting, houvast en – hopelijk – liefde in je hart. Want we doen het niet voor niks, we weten precies wat we doen, en we doen het super mega kei hartstikke goed.
.
🎁
Klik op deze link en het ebook opent direct in je browser:
https://mariekezwinkels.com/…/EBOOK-THE-GIANT-ARISES.pdf
.
Je kunt het ook downloaden en vanaf je computer of telefoon of laptop lezen natuurlijk.
.
👉👉Dit stukje, dit resoneert al twee dagen door mijn hoofd:

‘Imagine that you would want to come to a place where the Full Range of Possibilities is not containing your Frequency. In other words: you can’t go there. It’s impossible. When the ‘highest border’ of this Full Range is below your Range, there’s no way to go in. To experience within that Range.
..
Unless.
Unless you figure out a loophole. And you create from light and love and pure consciousness, some sort of containment. Something that holds you. Like a wet suit, which makes it possible for you to go into the water, this containment makes it possible for you to go onto the Earth. And you can do your work, there. Be your Light. You can remember who you are, there. Slowly but surely.
.
And it’s harder for you than for most. Because you have this ‘suit’, on top of everything else. You have this containment. You are, basically, operating lower than your own frequency. Below your own Full Range of Possibilities.
.
You are more constricted than most, more painfully aware that this is not all there is, here on Earth, than most. You might miss home more than most. You might feel lonely more than most. You might, out of the sheer Light within you, feel pain and suffering more than most. And you might feel a little bit more bewildered about the separation into Male and Female, than most. You may have made this suit so, that you even feel more active resistance in remembering, than most. An irritation, an anger about it. Because you would have have to made this suit so, that you wouldn’t just pull it off like it was nothing. It would have had to be pretty solid to contain you.’
.
Omdat dit stukje de kern is van The Giant Arises, van wat er nu gaande is op aarde. Het legt uit wat die ‘suit’ is waarover mijn team het heeft. En waarvan ik kan voelen, dat het groots is. Want als The Giants gaan opstaan, zal alles, alles veranderen. Nou ja, wat het allemaal betekent staat in het ebook, het is eigenlijk ook te veel om in een stukje te vangen.
.
In het ebook staat trouwens ook waarom die 3-3-3 zo belangrijk is. En passend. En ongelofelijk synchroon.
.
.
💛Je kunt ook luisteren💛
.
Overigens, als je geen zin hebt om te lezen, je kunt ook de webinars als podcast beluisteren. Tijdens de afwas. Of in het bos. Alle info is na te lezen in het ebook maar dan heb je de grote lijn al gehoord. Ga dan naar https://mariekezwinkels.com/the-giant-arises/ voor de webinars.
.
.
💛Geniet ervan💛
.
Ik wens je een waanzinnig lekker zondagje! En laat me vooral weten wat je van het ebook vindt als je daar zin in hebt. Ik ben benieuwd. Ik ga in elk geval genieten – van deze 333 dag en mijn Galactic Birthday.
.
En ik hoop je gauw weer te zien, hoe dan ook, waar dan ook
💛✨
.
.
Oja, mocht je ook mee willen doen met het proces The Giant Arises, dan moet je effe doorlezen 😉
We binnen namelijk al op 28 maart.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World