Hoe negen maanden veel minder werd

Gesprekken met mijn team

The Mother Tree en Unconditional Love

Soms gaat alles zo van een leien dakje (alhoewel dat dan niet per sé leuk of makkelijk moet zijn) dat we gewoon de tijd inhalen. Dit is ook gebeurd tijdens de Diamond Codes – toen hebben we twee jaar geskipt (je vindt er alles over in de ebooks van die periode op mijn site). En nu, nu ziet het ernaar uit dat wat 9 maanden zou duren er ineens, nu al, helemaal, is. HET IS.

WAT IS ER DAN GEBEURD?
Nou, eerst vertelde mijn team me dit:

*****
Yes. The Frequency of Unconditional Love is becoming available in Human Consciousness Field. The people from Venus have been working towards this and it has begun. You will carry the seeds to the unfolding of this frequency into The Womb of the Goddess. The 3×3 women who are there will be witnesses and their presence is a matter of course in this 9th month in the year 2022.

The passing of the queen is related to this. An era has ended, a new one is beginning. All of this in a logical and natural sequence:

The Divine Powers restored in Full Power

The Re-Merging back into Oneness

Humanity shifting form 3rd Chakra to 4th Chakra

The Moving through the Portal of Selflove

The Frequency of Unconditional Love being embodied on Earth by Human Being

Before this, this frequency was carried by some, in the heart. Embodied by those from Venus. As was their purpose: to bring this frequency onto the planet. To assist Humanity’s unwavering process towards Unity.

It was like a portal to home, for those.

Now the seeds to its unfolding are being brought into The Womb of the Goddess.

It will become available to all within Human Consciousness in 9 months time.

This is the time it will take to unfold. And in those times many will leave, and many will come. Many will finally be able to reside and many will be done.

Humanity will continue to expand with this new frequency available to all. It will affect the development of the Human Body in the womb. It will assist the letting go of the old and the allowing of the new to take shape. It will help Humanity to release, in their minds – where choosing comes from, and thus the experience of life on the planet -the old shapes and forms and will allow new ways of being to manifest.

Unconditional Love will become part of Humanity’s Energy Field.

*****

THE WOMB OF THE GODDESS
En toen gingen we dus naar Engeland, naar The Womb of the Goddess. Met 3×3 vrouwen. En we brachten inderdaad daar de zaadjes van Unconditional Love – the seeds to its unfolding – in The Womb of the Goddess. En werd er gezegd, bij The Mother Tree in Avebury: Unconditional Love is now firmly grounded into the Human Consciousness Field. It will take 9 months for it to unfold completely. En op de vraag waarom 9 maanden werd gezegd: Because it is the Human Way and this is of Humanity. Dit was op maandag 26 september – misschien heb je er wel iets van gemerkt.

Ik voelde zelf daar hoe AnRa’s hart en mijn hart en het hart van de aarde allemaal één hart werden en ik hoorde in mijn hoofd: ‘AnRa is finally Home’. Unconditional Love. Available in deze inmiddels Heart Based Reality, geleefd doorheen deze Human Body.

Gevoeld, gekozen, geleefd.

EN TOEN KWAM DE TEST
Eenmaal in Nederland werd ik ‘bevraagd’ in de nuances. Hoe dan, tot hoever dan, op welke manier dan. Unconditional Love. Ook hier? En hier? En ook hier?In de vorm van situaties en omstandigheden, in de vorm van letterlijk mensen die me de vraag stelden.

Het was soms even zoeken. En de ‘weet-je-het-zeker’ vraag werd – als altijd – gesteld vanuit iets wat uitdaagt en lastig is – anders zou ik wel meteen ‘ja’ hebben gezegd. Herkenbaar? Als het niet lastig kiezen is, dan is de vraag niet nodig.

Voor mij was het deze: Als iemand een verhaal over je vertelt wat niet waar is – wat dan? Waar zit dan de Unconditional Love? Waar zit dan de expansie daarin?

Mijn moeder kon als geen ander hele werkelijkheden schetsen en vertellen en ik werd daar dan keihard in meegezogen. Ik leefde dan in die sub-realiteit en voelde me er als toneelspeler: het klopte niet, het was niet echt, maar ik had de kracht niet me ertegen te verzetten. Het raakte me dan ook diep, deze test. Het voelde alsof iemand me oppakte en wegzette. Wegzette als iemand waarin ik mezelf niet herkende, uit verband gerukt en verwrongen, in een kwaad daglicht gezet. Het voelde alsof ik ineens de bijrol had in een anders verhaal. Kortom: het was lastig. Maar ik was tegelijk vastbesloten. Unconditional Love. Ook hierin. En ik besefte uiteindelijk (maar niet meteen) ook: Unconditional Love voor mezelf. Dus dat betekende de grenzeloosheid van Unconditional Love naar de ander en TEGELIJK de grenzeloosheid van Unconditional Love naar mezelf. Vooral Peter hielp me dat laatste in te zien – dit hoort er ook bij. Of misschien wel juist. Nou ja, ik had er tegen die tijd al weer lol in (met pieken en dalen) en zag de onmogelijkheid (wat me als altijd juist bijzonder vasthoudend maakte) maar wist dat ik er veel in te leren en ontsluieren had. En dat deed ik. En langzaam klaarde het op en werd het me duidelijk, hoe. Met vanmorgen de laatste shift waarin het ineens allemaal op z’n plek viel en duidelijk werd en open ging. Het laatste puzzelstukje.

En zoals Tineke vandaag in haar lezing tijdens het Free To Fly Festival zo mooi zei: daarin zit dan de échte bevrijding want dan maakt het niet meer uit. Dan is alles goed. En zo ook bij mij.

En toen viel niet alleen die puzzel op z’n plek, maar bleek het een deel van een groter geheel.

JOUW EIGEN PROCES, JOUW EIGEN NUANCES
Want ik durf te weden dat er meer mensen, misschien wel onbewust, soortgelijke processen hebben meegemaakt. En steeds hebben gekozen voor Unconditional Love. In alle aspecten, alle nuances. In het wakker maken ervan – doorheen The Human Body. Die liefde voor jezelf, overal dwars doorheen kiezend, die liefde voor je realiteit, de aarde, een soort allesomvatendheid wat er eerder minder was. Voor parelmoer – inclusie van alle frequenties. En zoals je weet: veel aandacht en veel focus doet groeien.

VAN ZAADJE NAAR GEBOORTE
Tijdens de lezing van Lotte tijdens het Free To Fly Festival nam ze ons mee naar Avebury, naar The Mother Tree. Peter en ik keken elkaar blij aan: daar waren we immers getrouwd, in mei (als je daarover meer wilt weten, je leest het in mijn blogs via de zoekfunctie). Ik had een heerlijke reis en er gebeurde van alles en erna vroeg ik Peter naar zijn ervaring en hij zei: Dit was zo bizar, er werd een kind geboren! Gemaakt van licht! Het was helemaal licht! Uit mij! (Grote verbazing van hem want Peter is hier helemaal niet zo mee bezig allemaal) Hij vertelde – We kwamen in die ruimte onder de boom en daar kwam er een kind uit mij. Alsof ik op een stoel zat en het zo onder de stoel vandaan trok, en het zo, plop, op aarde zette. En daarna ging het door de wortels van die boom daar en zo kwam het de wereld in.

Ik zei zonder na te denken: o, dan heb je Unconditional Love gebaard in The Womb of the Goddes
En hij zei, o, was dat het?
En mijn team zei: ja

En ik kreeg ineens zo veel informatie: over hoe we met z’n allen in diepe processen steeds gekozen hebben voor Unconditional Love en hoe het daardoor in plaats van na de 9 maanden die aanvankelijk gedacht waren nu al – helemaal – beschikbaar is in Human Consciousness. Het is er. Nu.

Dus lieve jij, we zijn aan een nieuwe fase begonnen. Niet pas in maart. Maar nu, slechts ruim drie weken later. Nog – best letterlijk – in de kinderschoenen, maar het is er. Available. Dus ontdek. Speel, leer, onderzoek en maak het je eigen. Proef ervan en neem ervan wat voor jou klopt, past, goed voelt.

Have fun. En expand.

Let’s Walk with Clarity upon this Earth

#thewayofthewhales
#lovefreedomsafetypower

Original Photo by Jeremy Bishop on Unsplash.jpg

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth