Echt, het is super kei feest! Laat me je éven uitleggen waarom :-))

EFFE TERUG HOOR…
Een paar jaar geleden kwam daar de vraag of ik niet coaches wilde opleiden in The Freedom To Fly. Neeeeeeeee, dacht ik toen, nee want dan wordt het een methode ofzo, een veel te strak stramien, alsof The Freedom To Fly ‘de’ manier is.

Weer even later, nadat het een tijdje herhaaldelijk door mijn hoofd speelde en ik het elke keer na even overwegen afwees, begon mijn team te duwen. Meant to be. Part of the plan. Part of the bigger picture, want The Freedom To Fly is helemaal gebouwd, toen al, op Love, Freedom, Safety en Power. Wist ik veel. Galexis had ooit genoemd dat dit ’the fabric of the new world’ zou zijn. De draden van waaruit alles geweven zou worden. Ik dacht, nah, dan kan ik daar maar beter meteen rekening mee houden.

En mijn team duwde nog wat harder en harder, en ineens vond ik mezelf terug op internet, googelend op hoe ik een Onderwijsinstelling zou kunnen worden. Ik stapte in, deed de audit, zorgde ervoor dat alles pico bello in orde was en had een waanzinnig leuk gesprek met een heel bijzondere auditor. Iemand die vanwege persoonlijke omstandigheden eigenlijk niet had kunnen werken die dag maar die wakker werd en wist: ik MOET gaan. Enorme klik, enorm fijn bezoek en bij de afsluiting was ik dus een Onderwijsorganisatie! Whoohoo!

Het zou nog een ruim jaartje duren voordat de Coachopleiding er was, maar de eerste stappen waren gezet! ik begon opleidingstrajecten aan te bieden aan Ondernemers en aan mensen uit Onderwijs – en Organisatie. Dat liep heeeerlijk. Wat een feest. Wat een mooie, krachtige, bijzondere en lef-hebbende mensen. Wat een diepgaande processen en wat een goeie keuze was het geweest zeg!

Inmiddels wist ik wel dat ik ‘ooit’ die Coachopleiding zou maken maar wanneer, dat liet ik lekker ontvouwen.

Tot het er ineens was
Ik er ineens aan begon te werken
Alles gewoon ontstond, vorm kreeg en gebeurde

En na een – lang verhaal kort – periode van voorbereiding, een Live en een planning, begonnen we. Op zaterdag 12 september 2020 hadden we de eerse Zoom met de eerste groep. Arghhh wat was ik zenuwachtig! En excited! En blij! En tegelijk zoooo rustig. Want het klopte zo. En het paste zo. En het voelde alsof het er altijd al was geweest.

EN HOE GING HET?

DE PILOTGROEP
Het was gewoon… geweldig. Woorden schieten me echt te kort. Want alhoewel ik wist dat dit ‘de bedoeling’ was, deel van mijn plan, wist ik ook dat alles op z’n tijd komt en er wie weet nog wel heel veel zou moeten gebeuren voor het een beetje soepel zou gaan. Maar niks was minder waar.

De livedagen vlogen voorbij. Man o man! Dit was wel héél erg in mijn straatje! Genieten tot en met! Van alles, het delen van mijn kennis en de diepte in met The Freedom To Fly, het lachen en huilen, de enorme dapperheid van de deelnemers, echt, er was gewoon niets waarvan ik niet intens genoten heb.

En waar ik eerst nog bang was dat deze opleiding weinig zou toevoegen omdat iedereen al een intensief proces met mij had doorlopen [het eerste jaar is een persoonlijk traject gericht op innerlijke processen, het tweede jaar is in een groep en gericht op klanten] werd die gedachte al gauw weggenomen door de verzuchtingen van de deelnemers: ‘Omg dit is echt zó gaaf!’, ‘Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen!’, ‘Dit is zo’n enorme verrijking en verdieping!’ enzovoorts.

Zonder gekheid of arrogantie, de ervaringen spraken boekdelen en in dat pilotjaar heeft mijn zelfvertrouwen hierin een stevige bodem gekregen – nodig ook, om dit jaar internationaal te gaan natuurlijk! Oooo wat zitten onze plannetjes toch slim in elkaar… 😉

De Pilotgroep heeft mee ontwikkeld en gedacht, gevoeld en ervaren. Ze hebben – bewust of niet – mij gesteund, gedwongen tot reflectie en groei, ik heb mijn plek in moeten nemen en dieper liggende issues onder ogen moeten zien. Expansion, om door te kunnen gaan. En ik ben zo enorm dankbaar voor deze lieve mooie unieke mensen. Het was keihard de bedoeling, het voelde – ook voor hen – als een zielsafspraak. En we hebben er het maximale uit weten te halen.

Lieve Corina, Esther, Kirsten, Nicole, Karen, Gitthy en Ellen, dank je wel.
Met heel mijn hart.

SYNCHROON AAN WAT ER ‘BUITEN’ SPEELDE
Waard om te vermelden is, dat deze groep he-le-maal meeresoneerde met wat er inmiddels speelde op het gebied van Corona, Re-Merging back into One-ness en alles eromheen. Allen deden mee aan The Giant Arises en werkten met de Azez, en tijdens onze Live weekeinden van de opleiding waren deze er dan ook steeds bij. En ook vele andere LightBeings, zoals de White Dragon (weten jullie nog? De eerste Live weekeind! 🙂 Nou ja, teveel om op te noemen. In elk geval kregen we aan het begin al de boodschap: Wat we samen aan het neerzetten waren zou impact hebben. Love, Freedom, Safety en Power. We zagen het zich verspreiden, over de hele aarde. En deze Pilotgroep was slechts het begin.

DE AFSLUITING
In het weekeind van 10/11 juli hadden we het afsluitweekeind. De grote finale, zal ik maar zeggen. De eindpresentatie. In dat weekeind deelde elk van de deelnemers hun proces. Het was wel mooi om te zien hoe alleen dat al een heel proces op zich was. Want er was geen opdracht. Alles mocht. Alles was goed. Jee wat was dat even lastig voor sommigen!

Ik zei, tijdens een van de Zooms ernaartoe als antwoord op vragen die ‘het antwoord’ zouden moeten krijgen wat dan ‘goed’ zou zijn voor de presentatie: Ik heb jullie allemaal bijna een jaar lang gezien. Echt gezien. Ik heb gezien hoe je bent gegroeid, hoe je bent verschoven, ik heb elke keer gezien dat je een keuze maakte voor het licht, elke stap op weg naar binnen. Ik heb gezien hoe je worstelde en verdronk en boven kwam en hoe je jouw unieke eigen slag vond. Ik heb gezien welke keuzes je maakte en hoe je beslissingen nam. Van waaruit je beslissingen nam. Jullie zijn allemaal al lang ‘geslaagd’. Jullie zijn gewoon de beste coaches, ever. Dus het afsluitweekeind is een feestje om dat alles, allemaal, jou, helemaal, te vieren. Presenteer gewoon jouw proces. Het was een prachtig proces, immers. Je hoeft niet te presteren en je hebt niks te bewijzen. Deel gewoon jezelf.

En dat hebben ze gedaan.
Wat een bijzondere, hartverscheurende en hartverwarmende presentaties. Wat een echtheid, naaktheid, dapperheid en glorieus licht. Man o man wat ben ik trots. TROTS!!!!
Ik durf met alles in mij los te laten. The Freedom To Fly is in hele, hele goeie handen met deze coaches. Klanten zijn in hele goeie handen. Jouw proces is in hele goeie handen. De allerbeste.

DRUMROLLS PLEASE!!

Ik wil je even voorstellen. Want deze groep mensen krijgen een eigen pagina op mijn website, er komt een aparte The Freedom To Fly Coaches – website, er komt nog van alles. We gaan nog door: ook The Money Program gaat de diepte in, op vraag van deze mensen. We gaan nog van alles en nog wat doen, maar voor nu, eerst, hier zijn ze dan.

De tekstjes zijn kort, maar de linkjes voor de websites of Facebookpagina’s staan erbij om lekker verder te neuzen:

Karen van der Korf – www.karenvanderkorf.com
Jarenlang heb ik me aangepast aan mijn omgeving, zo erg dat mijn lichaam het opgaf. Ik kreeg Fibromyalgie, 13 jaar lang. Ik ging duidelijk over mijn grenzen heen, ik voelde me machteloos, wist niet hoe ik dit anders kon doen. Met behulp van The Freedom To Fly weet ik weer wie ik ben, laat ik niemand meer over mijn grenzen heen gaan. Sta ik in mijn kracht.

Ik heb patronen en overtuigingen los gelaten waardoor er ruimte kwam om mezelf te zijn. Ik wil graag andere mensen ook helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn.

Dit doe ik tijdens mijn coaching met mijn nuchtere blik, mijn fijngevoeligheid en mijn humor. Mijn Language of Light zet ik in tijdens een coaching traject, zodat je makkelijker dingen kunt loslaten.

Gitthy Thielen – www.gitthythielen.nl
Je echte ik kunnen en durven zijn’, dat is mijn missie die ik uitdraag in mijn leven. Ik ben jarenlang werkzaam in de zorg en heb me verder gespecialiseerd als energetisch therapeut.

Door eigen ervaringen van aanpassen, pleasen, me schuldig voelen in het leven en er altijd alleen voor de ander zijn heb ik middels The Freedom To Fly uiteindelijk geleerd deze sluiers weg te halen.

Mijn kracht als coach, gespecialiseerd bij zorgmedewerkers, zit in het energetisch down to earth begeleiden van jou bij je weg naar binnen om jezelf te kunnen en durven zijn.

Ellen Louter – www.ellenlouter.com
Mijn leven is een reis vol met avonturen. Het is een reis van het donker naar het licht. Ik weet nu als geen ander dit onderscheid te benoemen, ook al is de lijn soms maar heel dun.
Van “er is maar één weg mogelijk” naar “alles is mogelijk als ik luister naar mijn innerlijke stem”.

Nu omarm ik de magie en de flow in mijn leven die hier als vanzelf bij ontstaat. Ik geniet voluit.
Ik ben een healer (opgeleid door de Asthorbeings, een healerras) en ik ben coach. Tijdens mijn werk zet ik ook mijn Language of Light in en werk ik altijd samen met jouw team en mijn team.

Achter de schermen werken we hard aan mijn nieuwe website maar tot die tijd kan je een kijkje nemen op mijn facebookpagina en bestaande website.

Corina Zwaan – www.corinazwaan.com
Niet meer naar buiten kijken voor oplossingen, maar eigenzinnig eigen keuzes maken.
Je bent niet gek, je weet wat je doet! Dat vertrouwen hebben, dat is voor mij vrijheid.

Door het doen van The Freedom To Fly leerde ik echt mezelf kennen, zonder alle labels die ik ooit op mij had laten plakken en die ik zelf had geplakt.

Om als The Freedom To Fly Coach een stuk met je mee te mogen lopen vind ik een eer. Jou laten ontdekken hoe mega powerful je bent! Want écht, dat ben je!

Nicole Boeijink – www.nicoleboeijink.com
Mijn levensreis is een uitdaging, net als die van iedereen. Een eindeloze zoektocht naar wie ik ben en wat ik hier kom doen. Alle uitdagingen op mijn pad en de vele trajecten die ik heb gevolgd leidden mij uiteindelijk van eenzaamheid naar verbondenheid, van wantrouwen naar vertrouwen, van isolement naar liefde voor mezelf.

Nu, na 44 jaar, kan ik volwaardig mijn plek innemen en JA zeggen tegen het leven.

Met alle tools die zitten in mijn rugzak van kennis en ervaring help ik anderen om:
Vol vertrouwen midden in het leven te staan, in verbinding met Je Natuurlijke Zelf zodat jij de plek in kunt nemen die voor jou bestemd is.

Kirsten de Vries – https://www.facebook.com/kirsten.devries.568 [website in de maak]
Mijn naam is Kirsten de Vries en ik woon met mijn gezin in Hoogkarspel. Het volgen van The Freedom to Fly heeft mijn leven 3 jaar geleden op zijn kop gezet. Ik had al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar dit bracht alles samen.

Ik kan nu mijn volledige verantwoordelijkheid nemen over alle aspecten van mijn leven.
Ik heb ontdekt wat mijn patronen zijn, waar mijn grenzen zitten en waarom ik mijn macht vaak weggaf.

Het heeft me zoveel rust, Vrijheid en balans gegeven! En ik herinner me weer wie ik ben. En als Freedom to Fly Coach kan ik jou ook helpen te herinneren wie je bent!

Esther van Eersel – www.esthervaneersel.nl
Ik heb me vaak eenzaam en onveilig gevoeld. Overspoeld door prikkels uit mijn omgeving…. en door prikkels uit mijn binnenwereld, met veel gedachten, intense gevoelens en een overgevoelig lichaam.

Mijn naam is Esther van Eersel. Met de Freedom to Fly heb ik patronen en sluiers opgeruimd. Ik voel me meer en meer mezelf en mijn zelfliefde groeit met de dag. Het geeft me het vertrouwen dat alles wat ik zie, weet en voel er helemaal mag zijn.

Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil. Ik ben licht en liefde. Ik wil leven vanuit mijn hart. En ik begeleid je graag wanneer jij dit ook wil.

EN WAT GA IK ZELF NU DOEN?

* Opleiding tot The Freedom To Fly Coach *
Nououou, kijk. We zijn inmiddels bezig met de tweede groep, en ook deze machtig mooie mensen verwonderen en verwarmen me elke keer weer. Prachtig. En in September start de Engelstalige groep, want ja, we gaan internationaal, dat heb je vast al meegekregen.

* The Freedom To Fly – Met Persoonlijke Begeleiding *
Ik draag de tak van The Freedom To Fly – Met Persoonlijke Begeleiding vol vertrouwen en dankbaarheid over aan de The Freedom To Fly Coaches. Ik richt me op Ondernemers en mensen binnen Onderwijs en Organisatie. Ehmmm nee het staat nog niet goed op de website 😃 Maar dat komt allemaal snel! 😉

* Remembering The Plan *
Verder draai ik nu een Pilot met Nina Zech en Astrid Davidzon en dat gaat zó lekker en fijn, en hierin voel ik me echt (weer 😉 een vis in het water! Het wordt heel erg mooi en heel erg impactvol. Als het is uit-ontwikkeld hoor je van me!

* Re-Merging back into One-ness*
En natuurlijk, na The Giant Arises en Foundation Day, bewegen we heeeeeel snel naar 12-12-21 toe, en daarover geef ik donderdag as een live. Want dat proces versnelt als een malle en kans is groot dat je keihard meeresoneert.

THE BIGGER PICTURE
Donderdag 19 augustus, 20.00 uur
Live via https://www.facebook.com/marieke.zwinkels

TEN SLOTTE
Nou, dat was het weer voor deze keer! Wat gebeurt er veel hè. Ik denk dat ik voor velen spreek wanneer ik zeg: PFFFFFFFF……..

Ik wens je alle liefde en alle licht. Een diep weten wie je ook weer bent en wat je ook weer komt doen. En Love, Freedom, Safety en Power, to the max.
……….
O, EN ALS JE INGESCHREVEN STAAT OP MIJN NIEUWTJES, check dan je mail voor een verrassing😊😘

#thefreedomtoflycoach
#thefreedomtofly

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth