FOUNDATION DAY
Je hebt me de afgelopen tijd misschien al een paar keer horen praten over Foundation Day. Het kost me even wat tijd je uit te leggen waarover het precies gaat en alle lijntjes duidelijk te maken.
.
.
✨HOE HET BEGON✨
Na het traject The Giant Arises (als je daar meer over wilt weten verwijs ik je even naar het ebook daarover op https://mariekezwinkels.com/boeken) werd duidelijk dat alles vooral draaide om verantwoordelijklheid nemen: helemaal, totaal, voor jezelf, maar óók daarmee de verantwoordelijkheid voor de ander loslaten. En in dat proces liep ik zelf, persoonlijk, tegen een enorme pijn aan. Zoals altijd bleek dat dit de opmaat was naar inzichten en een perspectief wat ik daarvoor niet voor mogelijk had gezien. The Giant Perspective, zal ik maar zeggen.
In het begin dacht ik nog dat alles wat het voortbracht alleen voor de mensen was bedoeld die the Giant Arises hadden gedaan, maar al snel bleek – via een sessie met een klant die dat dus juist NIET had gedaan – hoe handig! – dat het gewoon voor iedereen zou zijn.
.
In de volgende video vertel ik je over het proces. Onder de video staat de post die ik erbij had geplaatst met belangrijke info – lees dus even door als je geïnteresseerd bent:
.
THE FOUNDATION OF UNCONDITIONAL LOVE
https://vimeo.com/571212486/c5ec1cf364
.
.
✨DIT SCHREEF IK ERBIJ✨
NIEUWS
Over The Great Wound of Soul in combinatie met het gemis aan compensatie ervan (doordat je moeder/vader dat niet heeft kunnen compenseren met onvoorwaardelijke liefde door eigen issues – denk aan narcisme, verslaving, postnatale depressie, etc).
.
Over het ‘gebrek aan fundering’ daardoor, wat leidt tot een intens gevoel van eenzaamheid, ik-ben-helemaal-alleen en er-is-niemand-voor-mij, desolaat voelen en voelen dat je er helemaal niet toe doet – ookal geloof je er niet in, toch steeds terugkerend).
.
Over wat dat nu aan deze kant van The Membrane doet, en hoe het de eerste en de laatste ‘wond’ is, hoe het naar de voorgrond komt om af te leggen voor je ‘verder wandelt’ als Giant.
.
.
✨AANVULLING✨
Aanvulling nav van vragen/opmerkingen op de Live van gisteren:
.
Elke Human Being heeft die Great Wound of Soul. Maar in feite, in het hele ‘wakker wordt proces’, in alles wat je doet als Home Going Lifetimer, heel je die ook wel. Mensen met in elk geval een moeder, en evt. ook vader, die daarvoor geen compensatie kunnen geven, lijken een bepaalde fundering te missen. En die gemiste fundering komt nu naar voren aan deze kant van The Membrane omdat dat de eerste fase van ‘Giant – zijn’ is, in zo’n geval: die fundering als het ware alsnog bouwen om daarop verder te lopen.
.
Overigens hoor ik van anderen die wél hun fundering hebben dat ook zij hun levensthemas, zeg maar, enorm aan het oplossen zijn op een heel diep, fundamenteel niveau.
.
Wie weet is dit fundament dus voor alle Giants – en zelfs voor misschien wel iedereen nu, op ieder ‘niveau’, enorm aan de orde.
.
Tot later met meer ❤️
.
.
✨EN TOEN KWAM DIT✨
Na deze LIVE in de groep van The Giant Arises hoorde ik steeds van mijn team: nog niet. Ik checkte af en toe omdat er best wat mensen waren die wilden weten wanneer nou EINDELIJK die dag zou plaatsvinden, omdat ze heel sterk voelden met hun eigen Fundamentele Thema bezig te zijn. En als dat eenmaal ontsluierd is, tja. dan komt er veeeeel omhoog!
.
*Maandag 28 juni*
Maandag de 28e vond er een enorme shift plaats in ieders Reality. Ik heb nog eens gecheckt met mijn team: echt iedereen? Ja, zeiden ze. Echt doorheen heel Human Consciousness, of je er nu van bewust was of niet. ‘Iets’ is er, echt voor iedereen, verschoven. Dit is overigens niet hetzelfde als de verschuiving van The Full Range of Possibilities in 2020 (als je daar meer over wilt weten, dit staat in het ebook van The Giant Arises, onder tabblad ‘Boeken’ op deze site), maar een hele persoonlijke shift in ieders eigen reality-Bubble, om het zo maar even te noemen.
.
Op donderdag 1 juli gaf ik hierover een Facebook Live waarin ik het heel duidelijk uitleg, die je hier kunt beluisteren.
.
DURF JE TE ONTVANGEN
https://vimeo.com/570260982
.

.
✨Dit schreef ik erbij:✨
Er is een mega-grote shift aan de hand die maandag is ingezet. Ik praat je hier bij en geef je alle ins en outs om hier maximaal op mee te liften.
.
Nou weet je allang van me: je hebt jouw plan, en jouw mijlpalen, en dat alles voer je uit no matter what.
.
De Powerful Reality Creator die je bent, je hebt jouw hele plan gemaakt voor je hier kwam en alles perrrrrrfect voor jezelf opgelijnd, samen met je team. Jouw kado aan jezelf, zeg maar. Een avontuur! Een gigantisch gave reis waarin je data verzamelt die je nergens anders zo snel zo diep zo veel kunt krijgen.
.
Hier op aarde ben je dus niet om te creëren- dat kun je ALLANG!
.
Je bent hier om te ONTVANGEN. Jouw eigen plan te ontvangen en alles wat het inhoudt.
En alles kan.
.
Want hier op aarde bestaat iets wat ‘The Full Range of Possibilities’ heet, dus alles is mogelijk. Daarom heet ons universum ook ‘The Abundant Universe’. Dat is wat overvloed betekent: ALLES is beschikbaar.
.
En dat kan op vele manieren, en daarin heb je KEUZE.
.
Dus jouw plan is al gemaakt, maar hoe je het ervaart, wat jouw Earth Plane Experience is, dat is CHOICE. Jij kiest hoe je jouw ervaring van jouw plan ontvangt, vanuit welke positie en welk kader en welk deel en op welke manier. Free choice.
.
Dus het draait hier niet om keihard werken om het allemaal ‘goed’ te krijgen, het gaat hier op aarde om jezelf te ontsluieren zodat je meer en meer vanuit je ware zelf kan achterover leunen om je plan te ontvangen, vanuit liefde voor jezelf GUN je jezelf de mooite fijnste liefste leukste lekkerste ervaring daarin. Kijk, dat je een mega gaaf plan hebt – no doubt. Maar hoe wil je, dat de ervaring daarvan is?
.
Dit alles en meer is nu van enorm belang. Omdat er een shift plaatsvindt als gevolg van de keuzes die je hebt gemaakt. En nu heb je weer een nieuwe keuze: ga ik mijn nieuwe reality ontvangen, op een manier die vanuit liefde voor mezelf komt, of niet? Mijn nieuwe positie innemen vanuit liefde voor mezelf, of niet?
.
Wil ik gelijk?
En vasthouden aan alle verhalen? Of durf ik los te laten?
Dat vraagt moed.
Durf ik los te laten en die keuze die ik gemaakt heb vanuit mijn ware zelf te ONTVANGEN?
.
Whoohoo! We zitten in zoooo’n gaaf moment in zoooo’n gave tijd!!
.
Deel rustig met mensen of op je tijdlijn! For those that wish to be free
.
LET’S WALK WITH CLARITY UPON THIS EARTH

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World