Eindelijk – het is zover!

Gesprekken met mijn team, Mijn waarheid en licht

Jaaaa joh. Het gaat er dan toch echt van komen. Dit jaar start ik, zelfs heel snel al. Het heeft even wat voeten in de aarde gehad hoor.

DE NAAM

Zo wist ik bijvoorbeeld niet zeker hoe ik de sessies zou noemen. ‘The Bigger Picture’? Nah, want dat is meer hoe mijn Podcast in elkaar zit: overzicht geven, een groter plaatje beschikbaar maken. En ook: die serie bestaat al. ‘Love and Light Updates’ dan? Nee, want alles in Love and Light is gewoon gratis en dat wil ik ook zo houden. ‘The Light Side Updates’? Neeeejjjj. Dat was de serie die in 2020 en 2021 veel inzicht en overzicht gaf, maar alweer voorbij, zeg maar. Een gepasseeerd station, another lifetime. ‘Energywork with Marieke’? Nope. Want het is zo, zo veel meer dan dat. En mijn team, die moesten er ook bij, dat wist ik zeker.

Toen ik ging voelen wist ik nog iets zeker: mijn volledige naam. Die allesomvattende naam. Beter dan mijn naam kan ik niet noemen wie ik ben. Daar zit alles in. Dat ben ik – helemaal.

En toen dacht ik: okay. Terug naar de basis. Ik praat bij en verhelder, geef inzicht en een groter plaatje, laat zien hoe wat gebeurt in het moment in het grotere geheel past. Ik geef letterlijk een update. Over wat er energetisch gebeurt. Dus dat wordt dan maar de naam ook. Ontsluierd en gewoon, precies wat het is. Geen ruis en geen gedoe en geen verstoppen en geen mysterie.

Die drie zaken samen: Energetic Updates met Marieke Zwinkels en Team. Maar dan wel zo’n krulletje. Want dat teken, dat vind ik mooi, en lief, vriendelijk als het ware. En toen kwam ik bij de inhoud…

DE INHOUD

Want wat ga ik precies doen dan? Ga ik bespreken wat er in die maand is gebeurd, energetisch? Maar wat neem ik dan mee? Humanity? De Aarde? Remerging back into Oneness? Allemaal voelde het als te beperkt.

Allemaal voelde het alsof ik er uiteindelijk mee in de knoop zou komen omdat ik in het moment wilde kunnen schakelen en doen wat in die flow van mij en mijn team klopt. Past. En precies goed is, als altijd eigenlijk.

Ik dacht aan The Wave of The Whales. Hoe ik steeds vaker zeg: O die zag ik even niet aankomen. Hoe we waanzinnige shifts meemaken, hoe dat elke keer weer groter en verder gaat dan ik zelf had kunnen bedenken. Hoe de datum altijd, maar dan ook echt altijd zo idioot passend en perfect is. Hoe ik in totale verbinding met alles en iedereen het overzicht heb en precies kan zien wat er gebeurt en wat de volgende stap is. Voor iedereen los maar ook in een grote groep. Hoe ik daarin inmiddels even zoveel kan helpen, bijdragen, shiften – mijn Language of Light krachtiger en vloeiender en gemakkelijker dan ooit, multi dimensionaal, in het kleinste detail en tegelijk in alles tegelijk. En hoe er altijd, maar dan ook echt altijd, de perfect passende beings komen om te helpen, mee te werken, assisteren. Van Whales tot en met Dragons tot en met Sarafines tot en met The Tree People tot en met Diamond Buddies tot en met Lord Ashtar tot en met Merlin, en nog veel, veel meer. Te veel om op te noemen, te genuanceerd om op één hoop te gooien.

Dus ik dacht: nee. Ik ga er geen kader aan geven en ik ga het niet beperken. De mensen met wie ik al werk weten, en van daaruit zal het gestaag groeien. Ik heb de tijd. Ik heb geen haast. En ik heb sowieso geen doelgroep te bereiken, geen drang of dwang erachter. Ik heb baat bij vrijheid en ruimte. Anders hou ik ik het nooit vol. Ik heb baat bij Expansion. Dus dat wil ik ook geven.

Dus hey! Dat moest erbij! Want het is niet alleen een update. We gaan expanden. Altijd, de endless being, shiften naar méér. Meer zelfliefde. Meer van jou. Meer ontvangen, meer liefde, meer power, meer veiligheid, meer vrijheid. Het laatste puzzelstukje, en daarmee was de naam compleet: geeft het precies weer wat ik doe, tijdens deze momenten, en wat je van me kan verwachten.

DE TIMING

Ik wilde natuuuuurlijk in januari meteen beginnen. Nou, fat chance. Dan in maart. Ook dat liep voor geen meter. Inmiddels, ook weer door The Wave of The Whales, is het meer dan duidelijk dat het niet voor niets was, dat wachten. Want deze Energetic Updates and Expansion passen in ‘de nieuwe werkelijkheid’ die ik daar aan het dromen ben. Past bij de Love, Freedom, Safety en Power waarvan die werkelijkheid geweven wordt. Waar ze zo zo zo zoveel meer beschikbaar zijn, tastbaar, aan de oppervlakte liggen. Toegankelijk. Klaar voor het oprapen. Zondag sluiten we The Wave of The Whales af en daarmee is de timing perfect.

PRAKTISCH

Alle praktische info vind je inmiddels op
https://mariekezwinkels.com/energetic-updates-and-expansion

ZIE IK JE DAAR?

Nou, ik heb geloof ik wel zo’n beetje alles verteld wat ik je nu kan vertellen. Ik ga de komende tijd verder met de voorbereidingen: alles klaar zetten, regelen qua inschrijven en betalen en goed beeld en geluid, nou ja, alles eromheen. Waarvan deze post, deze mail, de allereerste stap is!

Ik hoop dat ik je ga zien, tijdens de updates.
Hoe dan ook, mooie reis, lieve Marieke, in deze wonderlijke tijden.

Alle liefs, en tot gauw,

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth