Een nieuwe Language of Light, een nieuw pad

Gesprekken met mijn team, Mijn waarheid en licht

Precies het juiste moment. Zo voelde het gisteren. Na een paar weken waarin het leek alsof ik in een geboortekanaal zat – krap, klem, ineengedrukt, ben ik herboren. Het begon dinsdag en gisteren is het afgerond – wat een bevalling 😅

Dit heeft grote gevolgen. Mijn bedrijf, wat ik doe, mijn missie, het is allemaal geshift.

Ik ben op een nieuw pad gestapt. Een nieuw avontuur. Naar een andere toekomst dan voorheen en ik heb deze taak, dit werk, volmondig geaccepteerd en ben klaar het te ontvangen.

En een aantal dingen die tot nu toe perfect recht deden aan alles wat ik was, zijn nu niet meer relevant.

Wat is er veranderd?
Om dat uit te leggen begin ik met de grote verandering in de Language of Light. Mijn Language of Light was altijd goud. En helemaal gelinked met AnRa (mijn Cosmic Being Self) – alhoewel ik dat pas wist in de loop van de tijd dat ik het gebruikte. Je zou ook kunnen zeggen: Divine Female.

Tijdens werken met Elohim – wat begon op de laatste dag van Unveiling the Goddess within (Nee, geen toeval natuurlijk! Tijdens dat traject is AnRa volledig door, in en om de aarde heen gekomen) integreerde ook het Divine Male aspect steeds meer in mijn systeem.

En ja, ik weet, Divine Male en Divine Female, het zijn woorden die uitdrukking proberen te geven aan iets wat haast niet uitgedrukt kan worden. Maar het zijn woorden, en dus gebruik ik ze.

Afgelopen dinsdagavond voelde het zó krap dat ik na een tijdje heel onrustig te hebben geslapen/waken/slapen/waken rechtop ben gaan zitten en tegen mijn team heb gezegd: Ok. That’s it. Er moet NU iets veranderen.

Ik ben gaan clearen – en dacht eerst dat ik me daarom zo onrustig voelde Er zat zo veel in mijn space, de kamers van de kinderen en hun space, de rest van het huis, Aster, mijn slaapkamer, bed, alles werd helemaal squeaky clean. Achteraf zie ik dat het een reinigingsritueel was.

Maar ik voelde me nog steeds zo ‘benauwd’. 
Ik stelde me open voor mijn team en zei: What’s next? Want ik ga pas weer slapen als er iets veranderd is. Ik voelde me super vastbesloten. En ik voelde ook, dat dat op de een of andere manier heel erg belangrijk was. Ik wist het HEEL zeker.

Alles bij elkaar duurde het zeker een uur, en toen begon er iets te gebeuren. Ik keek om me heen en zag dat alles om me heen naast het goud, wat ik altijd zie, ook blauw werd. Ik keek verder, en zag het overal. Ik checkte met mijn team: Klopt dit? Ja, kreeg ik terug. Ik keek verder en verder en de space om me heen was enorm. Blauw. Goud. Blauw. Goud. Als een gigantische bal. Ik werd me bewust van een soort trechter van heel helder blauw-witlicht en het werd via mijn 7e chakra naar binnen geduwd. Ik neem nooit zomaar iets aan dus ik checkte weer met mijn team en zag…. alleen maar wit. Zoveel licht. Zo intens. Zo fel. Ik ontspande en liet het gebeuren.

Ik zag, hoe mijn hele systeem van goud naar goud + blauw (ik noem het blauw, maar het is als de hemel zo wit/blauw!) verschoof. En hoe dat goud en blauw niet zozeer mengde, en ook niet over elkaar heen lag, maar hoe het tegelijk bestond. Helemaal gelijkwaardig.

Ik begon, vanzelf, te zingen in de Language of Light. En ik zweer, zo zing ik niet!😄 Ik kan niet zo zingen.

Ergens in mijn achterhoofd dacht ik, ik zou dit misschien moeten opnemen… Maar ik wilde niets doen om het te stoppen.

Het duurde zo’n 10 minuten. En toen zag ik het: mijn Language of Light was veranderd. Ook dat was nu goud én blauw. En de krullen en slieren licht die ik altijd uit mijn hart zag komen zag ik niet meer. Het was nu gewoon ‘overal’. Goud en blauw, overal. Als een soort deeltjes in de lucht.

Dit alles had een paar dagen nodig om te landen. Het werd al snel duidelijk dat het nog niet echt klaar was. Nog steeds benauwd, nog steeds krap. En ik begon in de loop van de dagen dingen te zien. Ik zag mijn timeline en hoe er eentje rechts daarvan was ontstaan.

Ik zag dat er iets ging veranderen, voelde dat bepaalde keuzes waarin ik mij zelf had uitgedrukt niet meer resoneerden. En het begon me te dagen dat ik ergens naar toe aan het bewegen was. Maar dus ook ergens van af.

Ik zag mijn pad en hoe het niet meer paste met de nieuwe werkelijkheid van goud en blauw.

Ik was me achteraf enorm bewust van alle weerstand die ik tegen was gekomen, voor ik het doorhad. Dat ongemak. Dat knijpende. Hoe gewend ik eigenlijk was aan ‘hoe het nu gaat’. Maar ik besefte ook: het kost dus een beetje tijd. En je hoeft niks te forceren. Het kantelpunt komt vanzelf. Die verhullende bril gaat vanzelf af.

Gisterochtend (zaterdag) begonnen de beelden al meer ‘sense’ te maken. Langzaam aan sijpelde besef door. Ik werd me meer en meer bewust van mijn team wat bijna stond te roepen. Ik checkte wat vragen met hen en ze reageerden zó enorm van ‘Hè hè, ze hoort het! Ja! Ja!’ dat het grappig was. Gisteravond had ik een afspraak met Tracy, en ze bevestigde alles wat ik had gezien, moest lachen om mijn team en zei: Are you ready?

En ik kwam uit dat geboortekanaal en werd geboren als de nieuwe ik. Zonder stress, zonder drama, het gebeurde gewoon. ‘Ooooooo’ riep Tracy, ‘Look at all the light! It’s amazing!’ En dat was het.

Ik kan nog steeds mijn oude pad zien, dat prachtige, comfortabele pad waar ik zo heerlijk op liep en die me naar die fijne toekomst leidde. Het vervaagt, langzaam. Ik heb er afscheid van genomen als van een oude vriend. En ik zie het verschil zo duidelijk met het pad waar ik nu op sta: zo veel meer licht!

Wat komt, wat blijft en wat laat ik los?
Dit alles is al in gang gezet tijdens de reis naar Frankrijk en de mega mooie avond en ochtend in Chartres (lees hier meer). Nu, met deze geboorte, waar deze nieuwe Language of Light deel van maakt, kan ik alles wat toen is gebeurd voortzetten en de keuzes die daar al zijn gemaakt verder neerzetten.

Mijn team zei daar: Take the stage.
Ze bedoelden dat in de meest letterlijke zin maar ook meer algemeen. Op 8-9 tijdens het Happy Life Festival sprak ik de eerste keer de Language of Light in het openbaar. Op 22-11 zat dat weer gebeuren nu de nieuwe!😃), tijdens het I AM EVENT. En ik ga meer delen over wat ik doe met de Language of Light, welke werkelijk grootse veranderingen er plaats vinden en hoeveel impact de sessies hebben.

Mijn volgende boek zal dan ook niet gaan over kind-puber-jong volwassene, iets waarvan ik al een heel tijd zeg: dit is nodig, dit is belangrijk, dit moet er komen. Ik heb het losgelaten. Liefdevol en in de wetenschap dat er inmiddels in elk geval 16 mensen (en er komen er meer!) met groot bereik rondlopen die de impact zelf hebben ervaren, en deze kennis kunnen delen en verspreiden en recht kunnen doen aan de enorm belangrijke sleutel die het is. En ik zal er altijd over blijven praten, en het in al mijn werk verwerken, natuurlijk. In The Freedom To Fly is alle info aanwezig, zeker als het aangevuld is met The Good Girl, de Rebel en de Ivory Tower

Yep, daarover komen nieuwe webinars voor de Freedom-to-Flyers! Want deze info is zo helend en transformerend, en zo nodig ook, die wil ik graag beschikbaar maken.

Maar mijn volgende boeken gaan over Homegoing Lifetimers en alles wat dat inhoud. Over de Language of Light. De rol van zelfliefde in dit alles. Over werken met je team en over alles wat er nog meer komt. En dan zullen ze verder gaan over het ontsluieren van de Divine Female in jezelf, het ontsluiten van de Divine Male in jezelf. Over leven als Powerful Reality Creator.

Ik zal meer gaan delen van alles wat ik zie en doe, ook al is het groots, ook al lijkt het niet te bevatten, zoals we binnen de Elohim groep zo vaak tegen elkaar zeggen. En zoals we binnen de Unveiling the Goddes within groep zo vaak gezegd hebben. En zoals mijn klanten zo vaak zeggen. Maar het is wél te bevatten. En het moet een stem krijgen. Het is tijd.

Zo veel meer nu dan Homegoing Lifetimer Coach: Spiritual teacher, healer, leader. Eng? Nou, eerlijk gezegd: nu niet meer. Maar vroeg het me eergisteren, en ik had gezegd: Jaaaaaaa! En I know, right? Kun je jezelf een ‘leader’ noemen?? Of moet je dat aan anderen overlaten? Het maakt niet uit. Dit is de bedoeling. Wat ik er ook van maak in mijn hoofd of in mijn verhaal. Dit is de bedoeling. So be it.

Van ‘Live your true, free and happy life’ (wat nog steeds precies is, wat The Freedom To Fly geeft!) naar ‘Live life as the Powerful Reality Creator that you are’ – wat ik, zelf, geef. Ook dat is de bedoeling. Het is groter, ruimer. En krachtiger. Het eerste zit in het tweede, sowieso. Maar meer.

De The Freedom To Fly | Gratis Webinars gaan natuurlijk door! Alle onderwerpen zijn al alligned met deze nieuwe situatie, zowel in vorm als in inhoud. Sterker nog: ik verwacht alleen maar meer.

De Triple Deal gaat waarschijnlijk stoppen, ik wil nog even tijd om te voelen voor ik die beslissing definitief neem. Kennismaken met de Language of Light kan inmiddels op meer manieren, en dat zal alleen nog meer worden. Als de Triple Deal niet meer te boeken is, laat ik het weten, tot die tijd staat het je vrij, natuurlijk!💛

De Intensve LightWork Guidance gaat ab-so-luut door en wordt zelfs groter: 6 ipv 4 mensen per ronde. De Intensives zijn de leiders van deze tijd. De koplopers, de way-finders, de vrijmakers. 

Verder ga ik een vorm vinden voor Unveiling the Goddess within en Elohim | 7 Keys to Unlock your Divinity. Want dat dit de weg is naar een leven als Powerful reality Creator, dat is zeker. Divine Female, Divine Male, in balans. Een opleiding? Een jaarprogramma? Inclusief reizen, exclusief reizen? Ik ga het allemaal zien.

The Womb of the Goddess | Engeland
Waarschijnlijk als onderdeel van wat hierboven staat. Maar misschien ook los, in de toekomst!

Stepping into your Diviniy | Frankrijk
Waarschijnlijk als onderdeel van wat hierboven staat. Maar misschien ook los, in de toekomst!

Serie Meer vrijheid, minder gedoe
Daarvan maak een nieuwe vorm: veel meer structuur en korter (max. 4 minuten) en meer gericht op de ondersteuning van jouw Physical Body hier op aarde. De onderwerpen zijn nog steeds relevant, want ze gaan eigenlijk allemaal over jouw Physical Body en hoe je ermee kunt communiceren en samenwerken. Aan dat onderwerp wil ik sowieso meer aandacht geven, want voor veel mensen zoals jij en ik (en als je nu nog steeds niet bent afgehaakt, hoor je zeker bij de Homegoing Lifetimers ;-) is een lichaam nou niet echt een eitje.

De afleveringen van de serie die dan ook een andere titel krijgt én waarvan ik de eerste aflevering over Intermittent Fasting gewoon lekker opnieuw opneem, ga ik verspreiden vanuit Light and Love TV. Daarnaast kun je via Light and Love Audio podcasts gaan verwachten. Twee kanalen waarmee ik dat beruchte podium inderdaad ga pakken. En ik je verder, dieper en praktischer kan gaan helpen jouw leven te leiden als Powerful Reality Creator. Want dat is, wie je werkelijk bent 💛✨💫

Dit is een enorm lang bericht geworden. So sorry! Maar dit soort berichten geven richting en vorm en zijn nodig.

Een hele mooie zondag en tot gauw!