De tracks waarover mijn leven loopt

Gesprekken met mijn team, Mijn waarheid en licht

Nog steeds praat ik elke ochtend met mijn team, nog steeds bouw ik elke dag aan mijn foundation met bekken bodem oefeningen, met schrijven en voelen over waar ik heen wil met mijn onderneming, met mijn leven.

Ik kom amper tot schrijven naar buiten, Deel 3+4 van Struikelen over een haar staan al weken op mijn ‘dit wil ik doen’ en verhuizen elke dag mee naar de volgende. Mijn schrijven is naar binnen gericht, mijn plannen, keuzes, alles gaat effe om mij en mijn gezin en mijn bedrijf en mijn eigen leven. Al moet ik zeggen: ik begin de draai te voelen, begin te merken dat ik ergens mijn spark en passie weer voel na al die keuzes en weer zin krijg te delen.

Want de tijd waarin we leven – man o man. Het is echt bijzonder. Een totaal nieuwe game – geen next level of nieuw doosje, nee. Een nieuwe game zijn we begonnen, op 12-12-2021. En de gevolgen daarvan beginnen langzaamaan duidelijk te worden, en ook de gevolgen van die gevolgen, als je me nog kan volgen😉

En vanmorgen realiseerde ik me: de Ease&Grace die ik zo lang heb gehad als tracks waarover mijn leven liep, ik ga ze loslaten. Ik heb twee andere tracks gekozen. Ease&Grace, zo geïntegreerd in mijn leven, zo wat ik verwacht, of nog niet eens, het IS. Dat ken ik. Weet ik. Ben ik. Tijd voor iets nieuws, ook hierin – kiezen is immers waar alles nu om draait!

En vanmorgen koos ik Together en Content.

Ik heb er nooit behoefte aan gehad, dat ‘samen’-gevoel. Ik deed het liever alleen, alles op mijn eigen manier, alles vanuit mijn flow. En ‘tevreden’ zou me ‘vroeger’ saai in de oren hebben geklonken.

Maar nu. Het voelt lekker. Het voelt goed. Het voelt weldadig en warm en fijn en gezellig en liefdevol.

Maar nu.
Ik heb een gezin waar ik zo ongelofelijk trots ben – ik, die het slechtste voorbeeld kreeg en die alles alleen heeft moeten uitvogelen – ja je snapt ‘m, alleen! want dat wilde ik ook, dat was mijn plan 😄💛!

En nu, we zitten in een totaal nieuwe game. Plan van vorige game: achieved.

Je kiest alles opnieuw. En daarin kies ik nu, in deze nieuwe game, voor de tracks Together en voor Content. Een nieuwe ervaring. Voelt rustig, voelt mooi.

Voelt als het Grote Genieten😊💛✨

#lovefreedomsafetypower
#hetgrotegenieten

Photo by Bruno Kelzer on Unsplash

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this Earth