Daar gaan we dan. Dit wordt een enorm lange post, want ik ga je de informatie geven die er nu is.

Er is nog heel weinig bekend over The Wave of the Whales. En toch…

Voor het eerst – met welk traject dan ook, welke opleiding dan ook en welk programma dan ook – kun je inschrijven vóór ik het ebook geschreven heb.

Omdat er al zoveel zijn die zonder enige twijfel de ‘ja’ voelen.

Omdat er al zoveel zijn die zonder enige twijfel deel uitmaken van – en meeresoneren op – en bijdragen aan Remerging back into Oneness

Omdat 2 februari 2022 een hele bijzondere en magische dag is, en de keuzes die je maakt soms gewoon op dat soort bijzondere dagen gemaakt moeten worden.

Omdat mijn team – en dat is uiteindelijk voor mij de doorslaggevende reden, to be honest – héél duidelijk was: vandaag begint het al, echt.

Vandaag hoort erbij.

Vandaag is zelfs cruciaal.

WEET JE HET AL ZEKER?
Weet jij al zeker dat je je wil inschrijven voor deelname – en wil je dat precies vandaag? Dat snap ik – op 02-02-2022!

Ga dan direct naar https://mariekezwinkels.com/the-wave-of-the-whales/ voor alle info en deelnemen.

Weet je het nog niet helemaal zeker?

No problemo. Er is tijd genoeg. En er is ruimte genoeg. Kijk de webinars. Lees het ebook. Snuffel rond in Love and Light op mijn site. Lees de reviews. Je hebt tot en met vlak voóór 26 februari en ik kondig op tijd aan wanneer de inschrijving sluit.

WAT WEET IK AL WEL?
Nou, in elk geval weet ik de data. En dus hoe lang het duurt. Ik weet dat het een opleiding wordt. En dat je dus geen btw hoeft te betalen. Ik weet hoe het in elkaar zit en ik weet precies wat we gaan doen. Ik weet ook dat er zowel Live als Online bijeenkomsten zijn.

WAT WEET IK NOG NIET?
Geen idee wat het moet gaan kosten – mijn team bepaalt dat en ik heb het nog niet helder. Ik weet nog niet hoe ik het precies ga aanpakken. Ik vertrouw erop dat alles duidelijk wordt tijdens het schrijven van het ebook – zoals altijd.

WAT ER IS GEBEURD…
In het ebook wat eraan komt lees je er straks alles over: wat er is gebeurd en wat er gaat gebeuren. Ik geef ook drie webinars over het hele verhaal. Dat verhaal loopt ongeveer van The Giant Arises tot aan nu, The Wave of the Whales. Strakjes komen zowel de webinars als het ebook hier te staan, dan kun je alles bij elkaar vinden op één pagina. Ik stuur de link dan ook nog via email en ik post erover, dus not to worry – alle uitgebreide info komt naar je toe.

Maar voor nu even dit, als voorlopige kort samengevatte tijdlijn tot hier naar toe:

>> Op vrijdag 30 juli worden The Diamond Codes ge-upgraded en zijn daarmee klaar voor de volgende fase. Dit wordt uitermate zichtbaar over de hele planeet: de Diamond Codes regenbogen gingen van 5 naar 7 kleuren. Social Media ontploft met foto’s van gigantische regenbogen.

>> Op maandag 2 augustus krijgen Doug en ik ‘The Blessing of the Whales’. We zijn op een boottocht wanneer ik voor het eerst contact maak met het werkelijk ENORME hart van de Whales.

>> Op 21 september is het ‘One Heart’ niet meer van Doug en mij, maar wordt het door mij en de Whales samen vastgehouden, naar 12-12-2021 toe. Het is nu van Humanity en we hebben niet langer samen één hart maar elk ons eigen. Vanaf deze dag zijn de Whales enorm voelbaar aanwezig en komen regelmatig langs om (energetisch) werk te doen – zowel met mij als met anderen. De One-Within Stone wordt gegeven – en door mij gevonden op het strand. Vandaag begint ook ‘The End of the Cycle of the Serving Mother’.

>> Op 22 september ontmoet ik Peter, die Divine Male en Divine Female volledig in balans in zich draagt, en wiens hart verbonden is met de Whales.

>> Op 28 september is The End of the Cycle of the Serving Mother: een structuur in Human Consciousness die als het ware ‘klaar’ is.

>> Op vrijdag 8 oktober komt Liquid Crystal op aarde – een technologie die bijdraagt aan Remerging back into Oneness – net als daarvoor Liquid Sound tijdens Foundation Day op 12 juli – een direct gevolg van het proces met The Giant Arises, en Liquid Light. Mijn team geeft aan: alles wordt Liquid nu, het is een fase in ontwikkeling – van Solid naar Liquid naar Energetic.

>> Op 10 oktober krijgt Peter de One-Within Stone. Er vindt een grote shift plaats die door veel mensen voelbaar is.

>> Op zaterdag 30 oktober komt er een enorme Energy Download binnen, een volgend stapje naar 12-12 is genomen. De energie van The Giants en de Upgraded Diamond Codes zijn door-verankerd in de aarde. The Diamond Buddy (met alle Diamond Codes en het hele proces van Belief, Play, Truth, Hope en Forgiveness erin verankerd) neemt meer en meer zijn plek in in het centrum van Human Consciousness en de aarde.

>> Peter neemt (letterlijk) het stokje over van The Whales: wij dragen nu samen het One-Within hart, via een gouden staafje aan weerszijden verbonden in elk van ons hart. Het blijkt dat de Whales het alleen vasthielden als tussenfase en dat ‘humanity’ dit te doen heeft, naar 12-12 toe.

>> Op 8 december wordt verteld dat op 12-12-2021, als gevolg van dat Divine Male back into Full Power komt, nadat al eerder Divine Female back into Full Power kwam (op 12-12-2020), en het dus beide back into Full Power zijn van zowel Male als Female, het Human Consciousness Field zal shiften van Third-Chakra Based naar Heart Based. Dielle en ik krijgen een bal van Whale Energy in ons hart. Zowel helpend om de Divine Male en Divine Female in Full Power te verankeren in Human Consciousness, als om de shift van 3e naar 4e Chakre ervan te faciliteren.

>> Op 12-12-2021 vindt de Massive Shift plaats. Divine Male is back into Full Power, net als Divine Female. Het One-Within Heart is beschikbaar in Human Consciousness. Human Consciousness shift van 3rd naar 4th Chakra-Based

>> Op 26 december neemt de Diamond Buddy zijn plek in het centrum van Human Consciousness in, op de plek waar de download van 30 oktober binnenkwam, in Het Bewaarde Land in Dorst.

>> Op 19 januari komt de Wave of the Whales Nederland binnen. Deze wordt verankerd in de Diamond Buddy

.. EN WAT ER NU GEBEURT …
De Whales vertelden me dat we nu even niks kunnen doen, behalve wachten en ‘erbij blijven’. De Wave die Nederland is binnengekomen in Egmond, en die is verankerd in Human Counsciousness (in de Diamond Buddy) in Het Bewaarde Land (in Dorst) zou zo’n week of 6 nodig hebben om te settelen, en Human Consciousness om te callibreren, voordat het proces The Wave of The Whales zou kunnen plaatsvinden.

Tijdens dit proces is er een sluier getrokken van ‘het Recht op je plek’. Een hele nieuwe dimensie die ‘je space claimen’, ‘je waarheid spreken’ of bijvoorbeeld ‘je plek innemen’ ver voorbij gaat. En ik ben eerlijk gezegd stikbenieuwd wat er nog meer gaat gebeuren in dat proces naar de start van de Wave of the Whales toe!

… EN WAT ER GAAT GEBEUREN

Drie webinars
——————-
Er komen drie webinars over The Wave of the Whales, waarin ik het hele verhaal – maar dan mét details en hoe en wat – vertel. Je kunt dan ook al jouw vragen stellen.

– 12 februari van 11 tot 12 uur
– 15 februari van 20 tot 21 uur
– 18 februari van 20.30 tot 21.30 uur

The Wave of the Whales – opleiding met Certificaat
———————————————————
Er komen veel meer bijeenkomstem dan ik had verwacht (ik zat ‘gewoon’ in het straatje van The Diamond Codes en The Giant Arises te denken. Ze zeiden daarover dit:

Wanneer je meedoet, ‘krijg’ je jouw eigen Whale Buddy, als het ware. En jouw centrum van jouw hart wordt een soort van ge-merged met het centrum van zijn hart (ik zeg even ‘zijn’ alhoewel het voor mij een beetje genderless voelt allemaal). En hij houdt dan de space met zijn gigantisch grote hart voor jouw hart om in te kunnen expanden. En als het in één keer zou gebeuren, zou je een hartaanval krijgen – zo zeiden ze. Ik vond het allemaal heel logisch klinken. Het moest druppelsgewijs. Maar er moesten ook voorbereidingen zijn.

Bij deze opleiding horen heel praktische en zowel in jouw dagelijks leven als in jouw eventuele praktijk – met jouw klanten – te behalen doelen in het vergroten van jouw vaardigheden, kennis en handvatten om energetisch werk te doen. maar als je geen ervaring hebt betekent dat niet, dat je niet mee kan doen. Voel gewoon goed of je meeresoneert en of deze opleiding ook voor jou is.

HOE ZIET HET ER PRECIES UIT?
Dat vind je hier: https://mariekezwinkels.com/the-wave-of-the-whales/. daar staat trouwens ook dit alles, om nog eens na te lezen. En de webinars en het ebook komen daar ook te staat.

VOORBEREIDEN
Zoals ik al zei: de weg naar de 26e zal misschien wat hobbelig zijn. Tijdens de webinars vallen altijd tonnen kwartjes – al ken je het hele verhaal, toch weer fijn en leuk om te kijken!

Maar wil je vast wat dieper en meer in jezelf doen, heb ik hier de volgende webinars. Ze zijn eigenlijk alleen voor deelnemers aan The Freedom To Fly, maar speciaal ter voorbereiding op The Wave of the Whales geef ik tot en met 26 februari toegang.

Zoals ik al zei: de weg naar de 26e zal misschien wat hobbelig zijn. Tijdens de webinars vallen altijd tonnen kwartjes – al ken je het hele verhaal, toch weer fijn en leuk om te kijken!

Maar wil je vast wat dieper en meer in jezelf doen, heb ik hier de volgende webinars. Ze zijn eigenlijk alleen voor deelnemers aan The Freedom To Fly, maar speciaal ter voorbereiding op The Wave of the Whales geef ik tot en met 26 februari toegang.

– OVER HET FYSIEKE LICHAAM
https://vimeo.com/527438038

– OVER DE AARDE EN NATUUR
https://vimeo.com/528800002

En in Love and Light staan ook twee webinars die waarschijnlijk behulpzaam zijn, ik zet ze hier even bij elkaar voor je. Overigens is denk ik bijna alles in Love and Light behulpzaam op enige manier in deze, maar dat terzijde

– LOS VAN ALLE VERHALEN
https://vimeo.com/527438038

– WERKEN MET JE TEAM
https://vimeo.com/527421238

MEER WETEN?

Jee joh, er is echt veel informatie inmiddels! Hier lees je alle eboeken over het hele proces van Remerging back into Oneness, van 2017 naar 2021: https://mariekezwinkels.com/boeken/

In Love and Light vind je dezelfde serie, met afleveringen van webinars en lives die erover gaan (zowel video als Podcast)
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

In Love and Light vind je ook de serie The Bigger Picture – ook heeeeel verhelderend!

Nou ja, ik zou zeggen, browse, lees, luister, geniet. Dit is – heel heel heel waarschijnlijk, gezien je dit leest – ook jouw verhaal.

Tot gauw met meer nieuws, inschrijven op mijn ‘Nieuwtjes‘ is ook fijn als je op de hoogte gehouden wilt worden.

O, en deel, deel, deel! Als je denkt, ja, die hoort er ook bij
Hoe meer mensen mee kunnen genieten van de Whales en alles eromheen, hoe beter!

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vind antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#lovefreedomsafetypower

Let’s Walk with Clarity upon this Earth