Vrijdag zou ik alle info krijgen. Nou, dat heb ik geweten. De puzzelstukjes vielen weer naadloos aan elkaar en het beneemt me bijna de adem (in a good way 😄) hoe het van een onwaarschijnlijke schoonheid is, wat zich afspeelt. Ja, je kunt het nakijken. Ja, ik ga er de komende dagen aandacht aan besteden.
.
…………
.
Op 12-12 om 21 uur vindt er een Massive Clearing plaats. In het proces van Re-merging back into One-ness staat Divine Female Energy klaar om vrij en onbezorgd schaamteloos te gaan ontvangen.
.
Divine Female Power of Sensuality – alles wat met genieten en waarnemen van het fysieke lichaam te maken heeft. Lekker eten, lekker drinken, lekker sex, lekker warm douchen, lekker buiten in de zon met je blote voeten in het gras, lekker met een dekentje op de bank en een kop geurige thee. Alles wat lekker voelt en genot brengt.
.
Divine Female Power of Wisdom – which is Truth. De vol in het licht staande waarheid. Ontsluierd, onthuld, de pleister eraf. Onbuigzaam, waarlijk en daarmee ook liefdevol. Geen sub-reality, geen water bij de wijn. Dat wat is, is. Dat wat is, mag er helemaal zijn. Dat wat verborgen zit, kan niet heen. Dat wat aan het licht komt, kan niet anders.
.
Divine Female Power of Creation – een niet tegen te houden ontvouwen. Blad na blad als een bloem, vanuit het hart, almaar groeiend, almaar bloeiend. A Force of Nature. Expansion. Onbegrensd en ongetemd en onverschrokken.
.
Een Massive Clearing van dat wat deze drie ‘naar beneden drukt’. Een hernieuwd ontvouwen van deze drie, als langgerekte bladeren van een bloem, als een langgerekte kroon, in het baarmoedergebied. En een grid, wat daaruit voortkomt, in je hele systeem.
.
Dit is the next step in The New Era of Re-Merging back into One-ness. Een waar feest. Een Celebration of the Divine Female coming back into Power. We did it.
.
En als je er bij wilt zijn kan dat – helemaal gratis. Dit is echt van ons allemaal. Hiervoor hebben we het afgelopen jaar kei- en keihard gewerkt.
.

Klik hier voor Love and Light Podcast+TV+Blog
https://mariekezwinkels.com/podcast-tv-blog/

Schrijf je in voor de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen
https://mariekezwinkels.com/inschrijven/

Klik hier voor Webinars waaraan je gratis kunt deelnemen
https://mariekezwinkels.com/mijn-webinars/

Klik hier voor Facebook posts over uiteenlopende onderwerpen, acties en kadootjes
https://www.facebook.com/MariekeZwinkels.Pagina

Of kijk gewoon op de website en vindt antwoord op al jouw vragen:
https://mariekezwinkels.com

#love
#freedom
#safety
#power
#thefreedomtofly

Let’s Walk with Clarity upon this World