fbpx

METEEN AANMELDEN VOOR DE KOMENDE SESSIE VAN 20 JUNI DOE JE DOOR HIER TE KLIKKEN
Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na de sessie een link om terug te kijken!

METEEN AANMELDEN VOOR DE KOMENDE SESSIE VAN 20 JUNI
DOE JE DOOR HIER TE KLIKKEN
Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na de sessie een link om terug te kijken!

METEEN AANMELDEN VOOR DE KOMENDE SESSIE VAN 20 JUNI
DOE JE DOOR HIER TE KLIKKEN
Kun je er niet Live bij zijn? Geen probleem, je krijgt na de sessie een link om terug te kijken!

OVER DE KOMENDE SESSIE

De sessie van 23 mei was echt een feestje. Alles wat er nu beschikbaar is in The Womb of the Goddess is als een pakketje in het hart van de deelnemers gebracht, en iedereen weet precies het moment waarop dat pakketje ‘moet’ worden uitgepakt! 

Vanuit een positie van selflove, jouw power erkennend, met begrip van jouw vrijheid en een weten dat je helemaal veilig bent je nieuwe wereld weven: ik ga er later meer over schrijven. En zodra ik meer weet over de sessie van 20 juni hoor je ook weer van me!

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ikal ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!

OVER MIJ

Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team van Light Beings, wat gaandeweg meeshift in samenstelling. Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’.

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Being Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde.

WAT HOUDEN DEZE SESSIES IN?

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Elke maand ‘helen’ we. Verhogen we je trilling, mét het verkrijgen van het grotere plaatje. Daarmee is het ook duurzaam. Verandert er echt iets. En daarmee ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, is het een diepgaande en werkelijke transformatie. The real deal.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou.

Altijd weer meer en meer en meer van jou.

BESCHIKBAARHEID VAN HET MATERIAAL

Na elke sessie krijg je een automatische mail met replay-link. Met deze link kun je een maand lang – tot aan de volgende sessie – zo vaak luisteren als je wilt. Om 20 uur, als de volgende maand de nieuwe sessie begint, vervalt de link.

HOE LAAT BEGINT HET EN HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een sessie van de Energetic Updates and Expansion met Marieke Zwinkels & Team duurt tussen de 50 en 70 minuten. Ik begin altijd om 20 uur.

WAT KOST HET?

Elke deelname aan een sessie kost 18 euro inclusief btw. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Je betaalt per persoon, dus als je met meerdere mensen luistert, bestel je gewoon toegang voor elke luisteraar. Dat gaat heel makkelijk via de bestelknop, je kunt het aantal opgeven in je winkelwagentje.

HOE SCHRIJF IK ME IN?

Je schrijft je steeds in voor de komende sessie. Dit is hoe het gaat:

– Je gebruikt de knop hieronder of bovenaan de pagina
– Je rekent deelname af voor de aanwezige personen
– Je krijgt een mailtje ter bevestiging van jouw inschrijving, en met daarin ook alle info die je nodig hebt
– Een half uur voor de volgende sessie krijg je via mail een link waarmee je de sessie binnen kunt komen
– Vlak na de sessie krijg je een mail met de Replay-link en met een link om meteen voor de volgende sessie in te schrijven

Supermakkelijk dus! En als er iets niet helemaal soepel loopt, hoor ik graag van je, dan kan ik het aanpassen. Ik wil vooral dat dit supermakkelijk voor je is :-)

AANMELDEN VOOR DE KOMENDE SESSIE DOE JE HIER

DE DATA VAN DIT JAAR

Maandag 25 april | Maandag 23 mei | Maandag 20 juni

Maandag 25 juli | Maandag 22 augustus | Maandag 26 september

Maandag 24 oktober | Maandag 21 november | Maandag 19 december