AANMELDEN EN DEELNEMEN DOE JE HIER

AANMELDEN EN DEELNEMEN DOE JE HIER

AANMELDEN EN DEELNEMEN DOE JE HIER

OVER VORIGE SESSIES

De expansion was weer zo’n bijzondere en fijne ervaring. Ik bleef maar gapen van de intense energie.. En ik was zwaar onder de indruk van de kristal en de Lemurian healing chamber. Ik voelde echt een twinkelende wind mijn handpalmen binnengaan. Ik kreeg ook koude rillingen toen de Pearl rain neerdaalde en nu na afloop heb ik het intens warm, om niet te zeggen heet.

Het was echt een fantastisch fijne sessie lieve Mariek! Wow de healing chambre, en de pearly dragon. Super mooi en super ontroerend!

Er gebeurde zoveel, dank je wel Marieke! Deze sessies zijn een feestje en ik kijk er elke keer weer naar uit. En het werkt de hele maand door – ik voel me écht anders.

Op 28 maart is de volgende sessie alweer – wat gaat de tijd snel! Ik ben dan op retraite om te schrijven aan mijn boek Kinderen van nu – Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel, en vanuit het klooster waar ik dan zit (een supermooi en licht en fijn hotel!) ga ik als altijd om 8 uur ‘s avonds live.

Vandaag kreeg ik van mijn team te horen waarover het zal gaan. Deze keer gaan we weer verder inzoomen op Immense Gratitude, Endless Possibilities en Total Power. En op wat er voor veel mensen nog voor zit: boosheid. Het is wel logisch eigenlijk ook. Want altijd als je een grote nieuwe keuze maakt komt alles los wat niet mee kan. En boosheid gaat niet samen met Immense Gratitude, al ‘ie wel heeeeeel erg te begrijpen. Immense Dankbaarheid om alles wat er is?? De groeten! 

Maar toch. Vanuit een bepaald perspectief is dat zekersteweten niet alleen mogelijk maar ook logisch. Mijn team hamerde vorig jaar op ‘In order to be able to receive everything you have to let go of everything’. Ook die component wordt volgende week meegenomen. Want wat betekent dat nou écht, en dan vooral: voor jou, nu.

Materie waarover je misschien vast wel eerder hebt gehoord – ik ook! – maar toch denk ik dat het enorm interessant en verruimend gaat zijn. Gericht op de dagelijkse praktijk en het werkelijk consolideren van de nieuwe keuzes. Uiteindelijk blijft dat voor mij althans het aller-interessantst. De manier om het allemaal ook werkelijk te doen en te ervaren in Fysical Plane Reality.

Ook deze keer heb ik weer verhelderende voorbeelden en deel ik mijn persoonlijke proces, en ook deze keer werkt mijn team samen met het jouwe om een maximale impact te hebben.

Aanmelden doe je via de knoppen hieronder, en voor uitleg over hoe het werkt scroll je even verder naar beneden.

Tot gauw!

AANMELDEN VOOR DE SESSIES DOE JE HIER

OVER MIJ

Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team van Light Beings, wat gaandeweg meeshift in samenstelling. Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’.

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Being Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde.

WAT HOUDEN DEZE SESSIES IN?

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Daarmee is het ook duurzaam. Kan er ook echt iets veranderen. En ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, kan het een diepgaande en werkelijke transformatie zijn. The real deal.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou.

Altijd weer meer, en meer, en meer, van jou.

BESCHIKBAARHEID VAN HET MATERIAAL

Na elke sessie krijg je een automatische mail met replay-link. Met deze link kun je een maand lang – tot aan de volgende sessie – zo vaak luisteren als je wilt. Om 20 uur, als de volgende maand de nieuwe sessie begint, vervalt de link.

HOE LAAT BEGINT HET EN HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een sessie van de Energetic Updates and Expansion met Marieke Zwinkels & Team duurt tussen de 50 en 70 minuten. Ik begin altijd om 20 uur.

WAT KOST HET?

Elke deelname aan een sessie kost 18 euro inclusief btw. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Je betaalt per persoon, dus als je met meerdere mensen luistert, bestel je gewoon toegang voor elke luisteraar. Dat betekent dat elke luisteraar zelf even moet inschrijven.

Vanaf 2023 lopen de betalingen rechtstreeks via Webinargeek en Mollie! Superhandig en snel.

HOE SCHRIJF IK ME IN?

> Je gebruikt een van de knoppen op deze pagina

> Je schrijft elke deelnemer apart in

> Je krijgt een mailtje ter bevestiging van jouw inschrijving, en met daarin ook alle info die je nodig hebt

> Een half uur voor de volgende sessie krijg je via mail een link waarmee je de sessie binnen kunt komen

> Vlak na de sessie krijg je een mail met de Replay-link en met een link om meteen voor de volgende sessie in te schrijven

Supermakkelijk dus! En als er iets niet helemaal soepel loopt, hoor ik graag van je, dan kan ik het aanpassen. Ik wil vooral dat dit heel relaxed en stressloos voor je gaat.

> Je kunt je inschrijven voor meerdere sessies, maar op dit moment moet je die nog wel allemaal apart betalen. Ik ben hard aan het werk samen met Webinar Geek om een abonnement mogelijk te maken!

DE DATA VAN DIT JAAR

Dinsdag 7 maart| Dinsdag 28 maart | Dinsdag 25 april | Dinsdag 23 mei | Dinsdag 27 juni | Dinsdag 25 juli | Dinsdag 29 augustus | Dinsdag 26 september | Dinsdag 24 oktober | Dinsdag 28 november | Dinsdag 29 december

AANMELDEN VOOR DE SESSIES DOE JE HIER

EEN FEEST!

Elke Energetic Update is weer een feest, een feest van herkenning. Bij die van juni kregen we een energetisch pakketje, wat open zou gaan als we er klaar voor zouden zijn. Op een nacht had ik hele intense dromen en bij het wakker worden mooie diepgaande inzichten.

Sinds die tijd ervaar ik een diepe rust, voel ik dat ik echt in mijn onvoorwaardelijke ZIJN ben gezakt. Ik kan sinds die tijd echt zijn met wat is. Positief of negatief. Alles is oké. En ben ik nog dieper gaan voelen, wat ik meteen merk in mijn werk als spiegelcoach, mijn werk heeft ook een enorme verdieping gekregen. 

Ik kijk elke maand weer uit naar de maandelijkse update, wat brengt het me deze keer?
In elk geval dat feestje, dat is duidelijk.

De energetic updates van Marieke zijn fijn! Het is de sfeer, het verhaal, de energetische cadeautjes. Ik weet dat het iets met me doet. Wat dat concreet is, kan ik niet beschrijven. Dat doet er ook niet toe. Het weten is voldoende.  

dikke knuffel!

De Energetic Updates van Marieke en Team hebben veel impact op mij.

Ze helpen me om weer bij mezelf te komen en/of te blijven.
Fijn om ze vaker te luisteren in drukke tijden of op moeilijke momenten.

Ik geniet er elke keer weer van, Super fijn, Dank je wel!

ER SOEPEL DOORHEEN ZWEMMEN

De laatste update heeft me enorm geholpen me weer snel bij mezelf te brengen. Ongeveer een week lang was ik weer vergeten mezelf op de eerste plaats te zetten. Kinderen thuis en mezelf weer heerlijk weggecijferd. Dit had ik echt nodig om weer in te zien wat in de afgelopen jaren heb gedaan. Gelijk de keuze gemaakt een paar dagen voor mezelf vrij te maken en daarin gebeurd zoveel. Ook herken ik dit nu veel sneller. Tijdens het eten was ik weer met iedereen bezig en zag het gebeuren. Gelijk begonnen te praten over een onderwerp wat ik zelf leuk vond en de hele sfeer veranderde. Fijn om zo soepel hier doorheen te zwemmen. 

NIEUW FUNDAMENT

De laatste update heeft mij zoveel gebracht. Ik heb mij gerealiseerd dat ik iets nieuws kon bouwen en dat ik dat kon doen door mijzelf serieus te nemen, door het antwoord in mijzelf te zoeken, op basis daarvan een keus te maken en als laatste ernaar te handelen. Voor de update voelde ik mijzelf als een soort los van mijn fundament, voelde ik veel onrust en chaos niet weten wat ik moest doen. Ik realiseerde mij ineens na de update, dat de info uit de update de manier was om mijn nieuwe fundament te creëren.

EERSTE KEER

Ik heb de eerste keer meegedaan met de updates. Ik was erg nieuwsgierig wat het me ging brengen. 

Na al de webinars en e-books gaf dit me ook weer het gevoel dat er meer is dan hoe ik mijn leven leef.

Ik voel de grootsheid van wat er allemaal mogelijk kan zijn, dat geeft me een gevoel waar ik geen woorden aan kan geven. 

Elke keer als ik iets volg van jou ben ik weer benieuwd wat er weer wordt aangeraakt in mij wat me een breder perspectief geeft op het leven.

Bedankt lieve Marieke voor wat je doet 

SLUIT ALTIJD AAN

Ik heb vanaf vanmiddag 5 weken vakantie en heb tijd voor bezinning, rust en diep in mijn gevoel ankeren nodig. Daar gaat je energetic update mij bij helpen. Het sluit altijd aan bij de thema’s die bij mij spelen. Ik voel zoveel herkenning en aarding tijdens de sessies. En aan de andere kant een gevoel van zweven en ongekende mogelijkheden.

Jouw werk en energie updates brengen mij met name veel helderheid, licht, liefde en verbinding in soms lastige proces(stukken)
Door de weg die jij loopt met je eerlijkheid en positiviteit ben je een groot voorbeeld voor mij.

LIEVE MARIEKE

Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende Energetic update was het vanavond, zeg!! Dank je wel!  En wat zag je er goed uit: je straalde zoveel rust en balans uit, prachtig om te zien, een mooierd ben je!! Bij deze nog Van Harte Gefeliciteerd met je (Heilig) Huwelijk! Zo mooi hoe je daarover vertelde, het raakte en ontroerde me enorm!

Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expension was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel! 

WHOOH WAT EEN NACHT!

Ik werd wakker, ik was heel helder en kon niet meer slapen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lijf en vroeg is het nu tijd? Ja! Het pakketje in mijn hart opende zich..
Poeh hee wat een power. Uren lang kreeg ik download na download.

Mijn lichaam werd doorzichtig/kristallijn en er was geen fysiek lichaam meer. Mijn hart straalde helder wit licht en pulseerde continu, er kwamen lichtflarden en sterren uit.
Op n gegeven moment was het groen, paarlemoer, blauw en paars afwisselend met /in een grote galaxy en kreeg ik Aurora door als naam van mijn hogere zelf.

Ik communiceerde niet meer dmv woorden alleen nog maar door frequentie en energie. Dat was zo enorm krachtig en fijn.
Mijn energieveld was enorm groot en met mijn hart straalde ik helend licht en boodschappen de wereld in. Boodschappen vanuit de galaxy en het prachtige Aurora licht.

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ik al ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!