Energetic Update and Expansion

met Marieke Zwinkels & Team

METEEN AANMELDEN

OVER VORIGE SESSIES
(Onderaan deze pagina staan er nog veel meer, iets uitgebreider ook!)

Ik was vooraf angstig en onzeker maar het voelde zo samen met mijn team, ze hadden al gezegd we will be there en zo voelde het ook echt. Voel voor het eerst van mijn leven dat ik niet gefaald heb maar dat alles goed is. Kijk zoo uit en heb nu zo’n zin in de rest van mijn leven!

Het was nog gaver dan ik had verwacht! Die healing realm was als thuiskomen en ook nieuw. Zoveel zachte soothing energie. Ik kon bijna niet wegkomen en ben blij dat ik weer terug kan. 🤗💓💗

Zo heerlijk en ontspannen. Er gebeuren iedere keer mooie en magische dingen. Ik blijf het bijzonder vinden.

OVER DE KOMENDE SESSIE

In alle flow naar de opening van The Fountain op 9-9-2023 tijdens het Happy Life Festival – de hele dag feest! – komt er aanstaande dinsdag ook nog gewoon de Energetic Update and Expansion aan. En boy o boy wat kunnen we een hoop verwachten.

Ik ging even met mijn team in gesprek en vroeg, wat gaat er gebeuren? Want ik weet niet of jullie het doorhebben maar ik zit mega in flow en heb eigenijk niks nodig! En ze lieten me een plaatje zien, of eigenlijk, een filmpje.

En ze legden uit: Kijk, er is een enorme rivier, een zee van energie aan het stromen. En we weten dat je – jullie – ook wel moe zijn. Want dit is een periode waarin er van alles gebeurt en verschuift en wordt opgebouwd.

Many of you are building new foundations, zeiden ze. That takes energy. And the fabric of life, the raw matter with which to create, is flowing freely.

En ik zag een surfer op een golf, en de golf is dan de energie en jij bent de surfer en het bord waarop je staat dat is, alles wat je hebt vergaard, alles wat je kunt, al jouw wilskracht en creatiekracht en veranderkracht. En je hebt een pak om je warm te houden en een bandje om je enkel verbonden met je bord om je bodem niet kwijt te raken en je hebt de lucht en de zee en de zon.

En ze zeiden: we will strengthen your board. We will strengthen your connection to your board. We will make the sun shine warmer and we will make the sea more calm and we will make the air easier on your lungs. We will tweak and adjust and synchronize so you will stay on top more easily.

No burnout for you, dear one, zeiden ze. No exhaustion and no depletion. You will emerge gloriously on the other side of this wave of raw power that you are surfing and wielding to forge your new future, according to your new plan.

Heb jij ook zin in deze sessie met nou ja, alles wat ik hier beschrijf! Dan kun je er dinsdag aanstaande tijdens het webinar bij zijn. En als je er niet bij kunt zijn, luister je lekker na! De opnames worden automatisch nagestuurd en zijn een maand beschikbaar.

AANMELDEN VOOR DE SESSIES DOE JE HIER

Bedankt nog dat je de deelname link aan mijn e-mailadres had gekoppeld (die had ik verkeerd getypt 🙈), super fijn en snel geregeld!

OVER MIJ

Marieke is spiritual teacher, healer en leader. Ze is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk-) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid. Na een vervullende carrière in het begeleiden van kinderen, docenten, leidinggevenden en ouders vond ze haar weg naar een innerlijke wijsheid, rijkdom en verbinding met allerlei soorten Light Beings en Cosmic Information die tot dan toe verborgen was gebleven.

Nadat ze ontdekte dat ze de Language of Light sprak en hier intensief mee ging werken, was er geen weg terug: ze herinnerde zich wie ze werkelijk was en wat ze hier op aarde kwam doen. Ze werkt nauw samen met haar team van Light Beings, wat gaandeweg meeshift in samenstelling. Dit team noemt Galexis ‘the Marieke-team’.

Haar gesprekken met haar team geven veel helderheid en duidelijkheid en bevatten ontroerende en prachtige informatie over vrijheid en zelfliefde. Sommige deelt ze, die kun je vinden onder blog. Daarnaast heeft Marieke toegang tot een onmetelijke liefde, wijsheid, inzicht en ervaring vanuit haar Cosmic Being Self: AnRa.

Ze gebruikt dit alles om mensen te helpen zich te bevrijden van overtuigingen, patronen en structuren die hen belemmeren zichzelf te ervaren als wie ze werkelijk zijn: Powerful Divine Reality Creators. De weg naar die totale vrijheid is de weg van volledige zelfliefde.

WAT HOUDEN DEZE SESSIES IN?

Elke maand ben ik er. Mijn team is er ook. Daarnaast is er hulp van anderen, waar nodig, waar relevant. Mensen? Nee, van Energetic Beings, zoals ik ze al veel vaker genoemd heb. De meest prachtige, lichte, behulpzame en liefdevolle beings. Die vanuit een gigantsich perspectief alleen maar ondersteunen en bijdragen aan jouw expansie en zelfliefde.

Elke maand kom je ‘back-on-track’, als je even ‘off-track’ was. Praat ik je bij, krijg je inzicht en overzicht.

Elke maand werk ik met energie, samen met met mijn team en wie er nog meer present is, en gebruik ik The Language of Light. Maken we ruimte, ruimen we op, brengen we licht, ontsluieren we. Expansion. Om te shiften. Naar jouw eigen overzicht, jouw eigen grotere plaatje, jouw eigen plan. Jouw eigen connectie met jouw eigen team, jouw eigen multidimensionale zelf.

Daarmee is het ook duurzaam. Kan er ook echt iets veranderen. En ben je niet afhankelijk van mij, of van mijn team, maar leer je ook echt het zelf te doen, beklijft het, kan het een diepgaande en werkelijke transformatie zijn. The real deal.

Altijd dienstbaar aan jouw vrijheid – altijd weer meer zelfliefde en power en veiligheid en vrijheid voor jou.

Altijd weer meer, en meer, en meer, van jou.

BESCHIKBAARHEID VAN HET MATERIAAL

Na elke sessie krijg je een automatische mail met replay-link. Met deze link kun je een maand lang – tot aan de volgende sessie – zo vaak luisteren als je wilt. Om 20 uur, als de volgende maand de nieuwe sessie begint, vervalt de link.

HOE LAAT BEGINT HET EN HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een sessie van de Energetic Updates and Expansion met Marieke Zwinkels & Team duurt tussen de 50 en 70 minuten. Ik begin altijd om 20 uur.

WAT KOST HET?

Elke deelname aan een sessie kost 18 euro inclusief btw. Je kunt je zo vaak inschrijven als je wilt. Je betaalt per persoon, dus als je met meerdere mensen luistert, bestel je gewoon toegang voor elke luisteraar. Dat betekent dat elke luisteraar zelf even moet inschrijven.

Vanaf 2023 lopen de betalingen rechtstreeks via Webinargeek en Mollie! Superhandig en snel.

HOE SCHRIJF IK ME IN?

> Je gebruikt een van de knoppen op deze pagina

> Je schrijft elke deelnemer apart in

> Je krijgt een mailtje ter bevestiging van jouw inschrijving, en met daarin ook alle info die je nodig hebt

> Een half uur voor de volgende sessie krijg je via mail een link waarmee je de sessie binnen kunt komen

> Vlak na de sessie krijg je een mail met de Replay-link en met een link om meteen voor de volgende sessie in te schrijven

Supermakkelijk dus! En als er iets niet helemaal soepel loopt, hoor ik graag van je, dan kan ik het aanpassen. Ik wil vooral dat dit heel relaxed en stressloos voor je gaat.

> Je kunt je inschrijven voor meerdere sessies, maar op dit moment moet je die nog wel allemaal apart betalen. Ik ben hard aan het werk samen met Webinar Geek om een abonnement mogelijk te maken!

DE DATA VAN DIT JAAR

Dinsdag 7 maart| Dinsdag 28 maart | Dinsdag 25 april | Dinsdag 23 mei | Dinsdag 27 juni | Dinsdag 25 juli | Dinsdag 29 augustus | Dinsdag 26 september | Dinsdag 24 oktober | Dinsdag 28 november | Dinsdag 29 december

AANMELDEN VOOR DE SESSIES DOE JE HIER

INTENSE ENERGIE

De expansion was weer zo’n bijzondere en fijne ervaring. Ik bleef maar gapen van de intense energie.. En ik was zwaar onder de indruk van de kristal en de Lemurian healing chamber. Ik voelde echt een twinkelende wind mijn handpalmen binnengaan. Ik kreeg ook koude rillingen toen de Pearl rain neerdaalde en nu na afloop heb ik het intens warm, om niet te zeggen heet.

EEN FEEST!

Elke Energetic Update is weer een feest, een feest van herkenning. Bij die van juni kregen we een energetisch pakketje, wat open zou gaan als we er klaar voor zouden zijn. Op een nacht had ik hele intense dromen en bij het wakker worden mooie diepgaande inzichten.

Sinds die tijd ervaar ik een diepe rust, voel ik dat ik echt in mijn onvoorwaardelijke ZIJN ben gezakt. Ik kan sinds die tijd echt zijn met wat is. Positief of negatief. Alles is oké. En ben ik nog dieper gaan voelen, wat ik meteen merk in mijn werk als spiegelcoach, mijn werk heeft ook een enorme verdieping gekregen. 

Ik kijk elke maand weer uit naar de maandelijkse update, wat brengt het me deze keer?
In elk geval dat feestje, dat is duidelijk.

ENERGETISCHE CADEAUTJES

De energetic updates van Marieke zijn fijn! Het is de sfeer, het verhaal, de energetische cadeautjes. Ik weet dat het iets met me doet. Wat dat concreet is, kan ik niet beschrijven. Dat doet er ook niet toe. Het weten is voldoende.  

dikke knuffel!

IMPACT

De Energetic Updates van Marieke en Team hebben veel impact op mij.

Ze helpen me om weer bij mezelf te komen en/of te blijven.
Fijn om ze vaker te luisteren in drukke tijden of op moeilijke momenten.

Ik geniet er elke keer weer van, Super fijn, Dank je wel!

ER SOEPEL DOORHEEN ZWEMMEN

De laatste update heeft me enorm geholpen me weer snel bij mezelf te brengen. Ongeveer een week lang was ik weer vergeten mezelf op de eerste plaats te zetten. Kinderen thuis en mezelf weer heerlijk weggecijferd. Dit had ik echt nodig om weer in te zien wat in de afgelopen jaren heb gedaan. Gelijk de keuze gemaakt een paar dagen voor mezelf vrij te maken en daarin gebeurd zoveel. Ook herken ik dit nu veel sneller. Tijdens het eten was ik weer met iedereen bezig en zag het gebeuren. Gelijk begonnen te praten over een onderwerp wat ik zelf leuk vond en de hele sfeer veranderde. Fijn om zo soepel hier doorheen te zwemmen. 

NIEUW FUNDAMENT

De laatste update heeft mij zoveel gebracht. Ik heb mij gerealiseerd dat ik iets nieuws kon bouwen en dat ik dat kon doen door mijzelf serieus te nemen, door het antwoord in mijzelf te zoeken, op basis daarvan een keus te maken en als laatste ernaar te handelen. Voor de update voelde ik mijzelf als een soort los van mijn fundament, voelde ik veel onrust en chaos niet weten wat ik moest doen. Ik realiseerde mij ineens na de update, dat de info uit de update de manier was om mijn nieuwe fundament te creëren.

EERSTE KEER

Ik heb de eerste keer meegedaan met de updates. Ik was erg nieuwsgierig wat het me ging brengen. 

Na al de webinars en e-books gaf dit me ook weer het gevoel dat er meer is dan hoe ik mijn leven leef.

Ik voel de grootsheid van wat er allemaal mogelijk kan zijn, dat geeft me een gevoel waar ik geen woorden aan kan geven. 

Elke keer als ik iets volg van jou ben ik weer benieuwd wat er weer wordt aangeraakt in mij wat me een breder perspectief geeft op het leven.

Bedankt lieve Marieke voor wat je doet 

SLUIT ALTIJD AAN

Ik heb vanaf vanmiddag 5 weken vakantie en heb tijd voor bezinning, rust en diep in mijn gevoel ankeren nodig. Daar gaat je energetic update mij bij helpen. Het sluit altijd aan bij de thema’s die bij mij spelen. Ik voel zoveel herkenning en aarding tijdens de sessies. En aan de andere kant een gevoel van zweven en ongekende mogelijkheden.

HELDERHEID, LICHT, LIEFDE EN VERBINDING

ouw werk en energie updates brengen mij met name veel helderheid, licht, liefde en verbinding in soms lastige proces(stukken)
Door de weg die jij loopt met je eerlijkheid en positiviteit ben je een groot voorbeeld voor mij.

LIEVE MARIEKE

Wat een geweldige, indrukwekkende en ontroerende Energetic update was het vanavond, zeg!! Dank je wel!  En wat zag je er goed uit: je straalde zoveel rust en balans uit, prachtig om te zien, een mooierd ben je!! Bij deze nog Van Harte Gefeliciteerd met je (Heilig) Huwelijk! Zo mooi hoe je daarover vertelde, het raakte en ontroerde me enorm!

IK KIJK UIT NAAR DE VOLGENDE!

Hoi Marieke, net de replay gekeken van gisteravond, wauw wat prachtig was het. Ik heb enorm genoten en kijk uit naar de volgende!

GENIETEN

]Ik heb hem zojuist teruggekeken. Wat was hij mooi!!! Heb zitten genieten van jouw verhalen en ook the expension was heel fijn te voelen gebeuren. Dankjewel! 

WHOOH WAT EEN NACHT!

Ik werd wakker, ik was heel helder en kon niet meer slapen. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lijf en vroeg is het nu tijd? Ja! Het pakketje in mijn hart opende zich..
Poeh hee wat een power. Uren lang kreeg ik download na download.

Mijn lichaam werd doorzichtig/kristallijn en er was geen fysiek lichaam meer. Mijn hart straalde helder wit licht en pulseerde continu, er kwamen lichtflarden en sterren uit.
Op n gegeven moment was het groen, paarlemoer, blauw en paars afwisselend met /in een grote galaxy en kreeg ik Aurora door als naam van mijn hogere zelf.

Ik communiceerde niet meer dmv woorden alleen nog maar door frequentie en energie. Dat was zo enorm krachtig en fijn.
Mijn energieveld was enorm groot en met mijn hart straalde ik helend licht en boodschappen de wereld in. Boodschappen vanuit de galaxy en het prachtige Aurora licht.

DE HELE WEEK GEVOELD

Ik heb de hele week gevoeld dat er veel en veel meer licht in mijn systeem zit. Ik kan nu ook heel makkelijk contact maken met de Walvissen en hun steun en liefde voelen. Magisch! Liefs, Cora

JEETJE MARIEKE…

Ik dacht dat ik wel wist wat ik kon verwachten maar dit gaat zo veel verder dan wat ik al ken. Dit gaat zo diep en ik merk gewoon dat er echt iets veranderd is. Dankjewel!

LIEVE MARIEKE,

Dank je wel voor deze prachtige sessie. Ik kon niet live aanwezig zijn maar ook nu werkt het flink door in mijn systeem. Het voelt weldadig en liefdevol. Veel dank voor je enthousiasme en prachtige doorgave. Ik voel de Whale Energy nog in elke cel vibreren! Ik kan de volg keer wederom niet live aanwezig zijn vanwege een voorstelling maar ik neem heel graag deel. Hartegroet, Lydia

HEERLIJK WAS HET!

Ik heb er echt heel erg van genoten. Het was een verrassing te merken wat het met me deed – op een hele positieve manier!

DANKJEWEL

Ik ken jou verder niet maar ben heel blij dat ik door een vriendin werd verwezen. Doe zeker weer mee!