De Mastery Serie

Direct boeken?
Dat kan hier, via de agenda

Waarom deze dagen

Je hebt het misschien nog niet helemaal door, weet misschien nog niet helemaal wat het allemaal betekent en welke gevolgen het heeft, maar, ja. We zitten ECHT in een Nieuwe Wereld. Veel letterlijker dan je misschien denkt. It\’s a whole new game. Niet een nieuw level, niet een nieuw doosje om uit te breken. Nee. Een helemaal nieuw spel. En daarbij komt van alles en nog wat kijken.

 

Het is onvermijdelijk.
Het kan bewust, of onbewust, maar het gebeurt, nu:
Weaving your Reality anew

Al je hele leven mee bezig

Ik durf te wedden dat je er al je hele leven mee bezig bent. Wat doe ik hier? Waarom? En hoe maak ik van dit leven MIJN leven? Bij veel mensen leeft er een besef diep van binnen: ik creëer het eigenlijk allemaal zelf, ik bepaal het allemaal. Dit alles, dit ben ik. Maar dat besef wil nog helemaal niet zeggen dat je ook weet wat dat precies betekent. En dat je dan ook weet waarom je dat doet hier op aarde. En ook niet hoe, en zeker niet in deze Nieuwe Wereld. Het wil niet zeggen dat je nu dan ook in staat bent een vrij en gelukkig leven te ervaren wat totaal recht doet aan jou. In alle opzichten – relaties, werk, familie, geld, liefde, in alles – helemaal vrij en jezelf.

Ik durf ook te wedden, dat je al allerlei antwoorden hebt gevonden. En dat ook jij afgelopen drie jaar gigantisch bent gegroeid. Dat je nooit had kunnen dromen misschien wie je nu bent, vergeleken met een aantal jaar geleden. Jouw reality heeft je gedwongen keuzes te maken, je bent voor het blok gezet, je bent tot het uiterste gestreched, hoe dan ook, op welke manier dan ook, via welke weg dan ook. Niet zozeer leuk, of makkelijk, maar hey, het was precies, wat je wilde. Expansion to the max. Hier kwam je voor.

En nu is het – misschien ook voor jou – tijd voor dat grotere plaatje. Voor totale helderheid. Want in deze nieuwe wereld is er meer mogelijk dan ooit te voren. En hoe meer overzicht en inzicht je erin hebt, hoe makkelijker je kunt kiezen. Voor wat voor jou, uniek en alleen jij, geldt. En, wanneer je weet wat je aan het doen bent en vanuit het grotere plaatje kiest, is het is ook makkelijker bij je keuze blijven.

 

Dan wordt het makkelijk dit leven in Fysical Plane Reality te navigeren:
Mastery of the Fysical Plane

Misschien gefrustreerd, heel erg moe of boos

Misschien ben je gefrustreerd, omdat je niet begrijpt waarom je – nog steeds of weer – geen overvloed ervaart. Of ben je boos omdat je – nog steeds of weer – tegen dezelfde dingen aanloopt als eerder terwijl je er zo hard voor hebt gewerkt. Of baal je als een stekker omdat je lichaam je – nog steeds of weer – belemmert. Of heb je gewoon geen zin meer omdat je super gevoelig bent, en – nog steeds of weer – heel erg moe van alles om je heen. Misschien denk je nog steeds wel eens, bekijk het maar. Ik stop ermee.

En daarom geef ik deze weekeinden: ik wil je uitleggen hoe, en waarom, en hoe dat zich verhoudt tot nu, en tot jou. Deze weekeinden geven je de inzichten en tools om door dit prachtige, magische, unieke en werkelijk awe-inspiring leven hier op aarde te navigeren. De principes zijn zoveel makkelijker dan je denkt. Het is zoveel beter dan je denkt. En het kan zoveel leuker dan je denkt.

 

In deze Nieuwe Wereld. In deze whole new game.

Praktisch

De Mastery Serie is een serie van drie tweedaagsen waarin ik je de basis leer, de superpraktische, hands-on bouwstenen geef en waarvan je naar huis gaat met een heleboel kennis, echt een WETEN – hoe het werkt.

Energy Mastery | 2 en 3 september

Time Mastery | 9 en 10 september

Money Mastery | 16 en 17 september

 

En dat kun je dan ook nog allemaal toepassen. Ja joh. De drie gebieden die het meeste impact hebben op jouw leven op aarde. Denk er maar eens over na. Wat als je deze gebieden zou snappen, kennen, masteren?

Boek hier jouw deelname via de agenda
Je kunt de tweedaagsen los boeken

Globale indeling van de dagen

De eerste dag is vooral gericht op het vergaren van informatie, inzichten, overzicht, kennis en ideeën. En op het krijgen van de antwoorden op al jouw vragen binnen een gebdied. De tweede dag breng je dat alles in de praktijk in verwerkings- en integratie oefeningen. Dat kan samen, alleen en in groepjes. Je kunt de dagen dus heel erg goed later zelf doen, mocht je er (onverwacht of van te voren duidelijk) niet live bij kunnen zijn. Er is ook aandacht voor het vinden van samenwerk-buddy’s. We maken vrijdag groepjes voor de zaterdag. Die groepjes kunnen ook later samenkomen (online of live), want je krijgt ook nog optionele verwerkings- en interatie oefeningen en opdrachten voor na het weekeind. En binnen de Facebook groep kun je ook mensen vinden om mee samen te werken. 

Ebook

Ik schrijf aan de hand van deze dagen een ebook (per onderdeel) en die krijg je als ze af zijn er helemaal gratis bij – gewoon omdat ik het zo gaaf vind en om te vieren dat je bij de allereerste keer was.

Ik gebruik casussen uit het weekeind en korte interviewtjes enzo met de deelnemers in het boek – hoe meer voorbeelden hoe beter! – alleen met toestemming uiteraard.

En ik ga er een hele stevige, mooie, goed onderbouwde en uitgewerkte basis mee neerzetten. Een fundament. In deze eboeken wordt het voor iedereen duidelijk WAAROM Mastery over deze gebieden zo een geweldig gaaf leven oplevert, hoe je het \’moet\’ doen (je moet niks!) en waarom het (eventueel) eerder nog niet lukte. En waarom het echt, echt echt nu de tijd is dit alles toe te passen en eigen te maken – een nieuwe game, weet je nog? (Wist je dat nog niet? Lees dan hier hoe dat zit:

 

The bigger picture

En jaaaaaaa ik heb deze gebieden inderdaad gemastered. Ik wil het echt altijd eerst zelf doen. Pas als ik het kan, weet, doorzie en doorleefd heb deel ik het – en dan niet wat * alleen voor mij * werkt hè. Maar de universele door iedereen toepasbare gang van zaken. Daarom studeer ik er altijd eerst zo hard op – maak ik lange vele uren met mijn team. Want ik wil geen quick fake fix maar echte impact. En ik leg precies en transparant uit waarom, en waarom niet op een andere manier. Mooie is: de manier is tegelijk helemaal en totaal uniek voor jou, dus nee, geen knellende methode of precies-zo-moet-je-het-doen. Kom nou.

Daarmee zou ik jou alleen maar tekort doen.

Als altijd krijg je het grotere plaatje. Want alleen zo kan het op JOUW manier.

Ik geef je de sleutels. Offeh… hoe zal ik het noemen. De manier, maar niet de manier. Argh! Snap je me? Ik geef je de WHY, en de How (de specifieke flavour) en What (in welke vorm je het wilt gieten) vul je lekker zelf in.

Op jouw unieke, mooie, verworven prachtige manier.

En ja, daarvoor hebben we tijdens elke tweedaagse alle aandacht!

Nazorg

En er zit nazorg-fase aan vast: Zooms waarin je al jouw vragen kunt stellen en waarin we delen, dieper ingaan op jouw dagelijkse praktijk en waarmee we zeker maken dat je er ook écht iets aan hebt in de zin van: je kunt je leven ermee veranderen. Nee serieus. Echt veranderen. Duurzaam veranderen. Voor altijd, bedoel ik daarmee.

We bespreken dan ook de verwerkings- en integratie oefeningen die je voor na de dagen hebt gekregen, voor zover van toepassing.

Zo zit het in elkaar

 

Tijd en studiebelasting

Elke dag ben je van 10 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s avonds online bezig met de opleiding. Dat kan zijn in de groeps-zoom, of het kan zijn in kleine samenwerk groepjes (je gaat heel veel oefenen ook!) of het is individueel, voor jezelf. na elke driedaagse ben je minstens 2 – 4 uur kwijt aan reflectie, samenkomen met intervisiegroepjes en het uitvoeren van verwerkingsopdrachten.

Pauzes

Tijdens deze dagen hebben we in elk geval een uur middagpauze. Mensne hebben ruimte nodig even naar buiten te gaan, even iets anders te doen, even een dutje soms zelfs! Eten en drinken kun je natuurlijk doen wanneer je zin hebt. Handig wel, online, je kunt gewoon je geluid en\\of camera uitzetten! verder is het een beetje afhankelijk van de groep of er tussendoor koffie- en thee breaks nodig zijn. De ervaring is: alles verloopt super soepel en iedereen kan eigen keuzes maken dus iedereen is blij :)

Werkvormen en informatieverwerking

Het programma is erg afwisselend en je zult je dan ook zeker niet vervelen. En het is op maat, dat wil zeggen: als jij een bepaalde opdracht niet kunt of wilt uitvoeren, dan krijg je gewoon een andere vorm waardoor je de inhoud toch eigen kan maken. Ik ben tijdens mijn docentenopleiding afgestudeerd op de verschillende leerstijlen van oa Gardner en weet dus heel goed, dat wat voor de één werkt, de ander immens kan tegenstaan. Geen zorgen dus! Samen maken we de weekeinden impactvol en energie-gevend, in plaats van -nemend.

Samen – Live

Soms kiezen mensen ervoor elkaar op te zoeken en samen de dagen te volgen: dat is hartstikke leuk! Zorg er dan voor je dat je beiden ofwel je eigen laptop of tablet hebt mét koptelefoon, ofwel hard genoeg geluid om samen deel te nemen. Dat eerste is overigens wel het fijnst gebleken, maar de keuze is natuurlijk aan jezelf.

Nazorg-Zooms

De nazorg-zooms zijn in de avond, van 19-20 uur, op dinsdagen. Ze beginnen pas na de vakantie. In totaal zijn er twee – maar ik ken mezelf. Dus als er behoefte is aan nog eens samenkomen, ben ik er altijd voor in! Organisatie daarvoor ligt dan bij de deelnemers.

Toegankelijkheid materiaal

Al het materiaal wordt overzichtelijk opgenomen en in een Showcase in Vimeo geplaatst. daarvan krijg jij de link. En daarmee heb je dus altijd toegang tot al het materiaal. Dat geldt ook voor de Nazorg-Zooms. Let wel op: niets van het materiaal mag worden gedeeld of verspreid. Je leest er alles over in mijn Algemene Voorwaarden maar vooral ook in de Privacy Verklaring: iedereen is veilig binnen de groep.

Aan te schaffen materiaal

Deze opleiding is inclusief al het materiaal en je hoeft dus verder niks aan te schaffen.

Facebookgroep

Er is een mogelijkheid om te verbinden en delen, te inspireren en te helpen, samen te groeien en te ontdekken, in de besloten Facebookgroep die ik per onderdeel maak. Deze groepen worden altijd als heel fijn ervaren, maar het is er meestal niet druk. Iedereen houdt er toch van zijn of haar eigen proces te kunnen hebben zonder al te veel input van anderen. Maar de back-up is er, als je dat fijn vindt!

Ben ik iets vergeten?

Dat denk ik wel. Maar dan komt het later, of app of mail me even met dringende vragen. Je vindt me onder contact.

De belangrijkste vragen beantwoord

>>
Nee, je hoeft niet aan alle drie de tweedaagsen mee te doen, ze zijn apart en los van elkaar te boeken.

>>
Ja, het is een opleiding en uitermate geschikt voor opleiders, coaches, therapeuten, iedereen die met mensen werkt eigenlijk. Je krijgt een certificaat.

>>
Nee, er zijn geen vooropleidingseisen. Deze opleiding is voor iedereen die geïnteresseerd is in de gebieden die ze bestrijken.

>>
Ja, je kunt het praktisch toepassen in jouw eigen praktijk. Ja, ook in jouw gezin! Of op je werk. Ook daarvoor zal allemaal uitgebreid aandacht zijn – ook tijdens de \’nazorg-fase.

>>
Ja, ze komen terug, dus je kunt er steeds een doen en later een andere (wanneer weet ik uiteraard nog niet!).

>>
Ja, er komt een vervolg op maar daarover heb ik al helemaal geen idee qua wanneer enzo.

>>
Tenslotte, ja! Het zijn superrrr intensieve dagen waarin je superrrrrrhard werkt en shift en leert en herinnert!

Perfecte voorbereiding

Perfecte voorbereiding

De onderwerpen

De onderwerpen

Homegoing Lifetimers, Consensus Reality en de Nieuwe Wereld

Weet je niet wat deze termen inhouden? Dan is het extra fijn dit webinar te zien. Ik leg er namelijk alles over uit, en de kans dat jij je erin herkent is groot (anders zou je nooit hier terechtgekomen zijn!).

Ben je er al wel mee bekend omdat je de vorige serie Alles in een nieuw licht hebt gezien, of met mij werkt? Dan kan ik je echt aanraden dit webinar te bekijken! Want eh… ook deze termen, ze komen in een nieuw licht te staan! ;) En het is mischien wel heel erg fijn het (weer) effe helder te hebben.

Dit webinar legt de bodem voor de volgende webinars in deze serie en het is dus heel fijn als je bekend bent met de termen.

 

Echt, vrij en gelukkig zijn in jouw Nieuwe Wereld

Het is niet makkelijk om je eigen unieke pad te bewandelen. En tegelijk… als je eenmaal het grotere plaatje ziet, is het dat toch ook weer wél. Ik ontsluier in dit webinar die Bigger Picture voor je – omdat het zooooo veel makkelijker is om bij jou passende keuzes te maken als je weet, wat je aan het doen bent. Met de inzichten en de handvatten die je in dit webinar krijgt, kun je weer verder – jouw eigen wonderschone expressie van jezelf in alle aspecten van je leven op jouw eigen wonderschone manier.

 

Je shit opruimen – jij aan het stuur

In dit webinar deel ik met je waarom jouw innerlijke shit opruimen zo belangrijk is en hoe je dat doet. Ik geef je de inzichten en handvatten om als volwassene aan het stuur van jouw leven te staan. Niet meer weggeblazen door de mening van een ander, niet meer wankel vanwege (zelf-) twijfel en onzekerheid, niet meer uit balans door de gewone dagelijkse dingen waar je geen invloed op hebt.

Als een boom met stevige wortels diep in de grond, in plaats van een blaadje wat heen en weer wordt geslingerd in de wind.

In dit webinar ga je zien hoe je jouw positie heel bewust en zorgvuldg gekozen kan innemen ten aanzien van jouw realiteit: de omstandigheden, de situaties, eigenlijk alles wat jouw leven behelst. Want de positie die je inneemt bepaalt de ervaring die je hebt. En jij wil een krachtige, mooie, magische ervaring!

 

Self Love – The Key of all Keys

En bij zo\’n krachtige, mooie magische ervaring hoort een leven vol warme, weldadige liefde. Om te beginnen voor jezelf. Ook hierin ontsluier ik voor je waarom nu juist dit zo belangrijk is en waarom zelfliefde de sleutel is voor nu ja, eigenlijk alles. Alles wat je ooit hebt gedroomd, gewenst en waarnaar je hebt verlangd. Het is veel dichterbij dan je denkt want zelfliefde is iets, wat zich al lang in je systeem bevindt. Het is je natuur. En ik leg uit hoe je het (weer) kunt ervaren, meer en meer. Hoe je alles wat je ervan weerhoudt kunt loslaten, meer en meer. En hoe je jouw Zelf als één, als alles-inclusief, als alles-mag-er-zijn, als jezelf geheel omhelzend kunt ervaren.

 

Schaamteloos ontvangen – en dat ook blijven doen

Dit is een universum van Abundance: dat betekent dat ALLES er is. En ontvangen en abundance hebben niets te maken met veel geld of met alleen maar leuke en mooie dingen. Het heeft te maken met jouw Light Being Self die een keuze maakte met het hierheen komen. Die een plan had. Nog steeds heeft! Samen met je team. En die aan het ontdekken is hoe je binnen alles wat er is – The Full Range of Possibilities – kiest voor wat je werkelijk wilt en toestaat dat het vervolgens door jou ervaren wordt. Ontvangen heeft te maken met alleen maar jou – en niemand anders. Met eerlijkheid tot op het bot en alle gene voorbij.  In dit webinar leg ik precies uit hoe dit proces werkt.

Deze gratis webinarserie
Alles in een nieuw licht
bekijk je hier

Let's walk with clarity upon this earth