Money Mastery

Opleidingsdagen 16 en 17 september

€123,00 (vrijgesteld van btw)
Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Online, Zoom-link volgt na inschrijving

Als je wilt deelnemen, voeg deze dagen dan toe aan de winkelwagen en reken af. Je komt dan op een maillijst zodat ik je de informatie kan sturen die je nodig hebt. De lijst wordt verwijderd nadat de dagen hebben plaatsgevonden.

Wil je inschrijven op mijn Nieuwtjes?
Dat is superleuk! Ik mail alleen als ik echt iets te zeggen of weg te geven heb, dus heel onregelmatig.

Schrijf je hier in.

Je krijgt dan meteen de eerste module van The Money Program kado: Veiligheid en Vertrouwen.

Ik durf te wedden dat je er al je hele leven mee bezig bent. Wat doe ik hier? Waarom? En hoe maak ik van dit leven MIJN leven? Bij veel mensen leeft er een besef diep van binnen: ik creëer het eigenlijk allemaal zelf, ik bepaal het allemaal. Dit alles, dit ben ik. Maar dat besef wil nog helemaal niet zeggen dat je ook weet wat dat precies betekent. En dat je dan ook weet waarom je dat doet hier op aarde. En ook niet hoe, en zeker niet in deze Nieuwe Wereld. Het wil niet zeggen dat je nu dan ook in staat bent een vrij en gelukkig leven te ervaren wat totaal recht doet aan jou. In alle opzichten – relaties, werk, familie, geld, liefde, in alles – helemaal vrij en jezelf.

Ik durf ook te wedden, dat je al allerlei antwoorden hebt gevonden. En dat ook jij afgelopen drie jaar gigantisch bent gegroeid. Dat je nooit had kunnen dromen misschien wie je nu bent, vergeleken met een aantal jaar geleden. Jouw reality heeft je gedwongen keuzes te maken, je bent voor het blok gezet, je bent tot het uiterste gestreched, hoe dan ook, op welke manier dan ook, via welke weg dan ook. Niet zozeer leuk, of makkelijk, maar hey, het was precies, wat je wilde. Expansion to the max. Hier kwam je voor.

En nu is het – misschien ook voor jou – tijd voor dat grotere plaatje. Voor totale helderheid. Want in deze nieuwe wereld is er meer mogelijk dan ooit te voren. En hoe meer overzicht en inzicht je erin hebt, hoe makkelijker je kunt kiezen. Voor wat voor jou, uniek en alleen jij, geldt. En, wanneer je weet wat je aan het doen bent en vanuit het grotere plaatje kiest, is het is ook makkelijker bij je keuze blijven.

 

En wordt het makkelijk dit leven in Fysical Plane Reality te navigeren:
Mastery of the Fysical Plane

Lees hier precies

wat het allemaal inhoudt

Let's walk with clarity upon this earth