fbpx

Jouw downloads

Je kunt de posters openen door erop te klikken. Vervolgens kun je ze downloaden en printen.

Je kunt de soundfiles afspelen door op play te klikken. Wil je ze downloaden? Gebruik de download-knop in de rechter bovenhoek van het Soundcloud venster. (Zie je geen soundfile? Refresh dan je pagina.)

Poster

Soundfile

Poster

Soundfile

Mijn 40 dagen

Sjonge jonge, die 40 dagen vielen soms niet mee. Maar ze gaven prachtige inzichten en inspiratie, en maakten dat mijn leven drastisch veranderde. Ben je benieuwd naar hoe dat ging? Lees dan hier wat ik schreef tijdens mijn 40 dagen liefde voor mezelf.

Wil jij iets extra’s?

Wil jij helemaal gratis extra oefeningen, soundfiles en alles wat er nog meer voor leuks bij-ontwikkeld en bedacht wordt om nóg meer van jezelf te houden? Schrijf je in via dit formulier. Je ontvangt dan een inlogcode en je kunt meteen aan de slag.

40 Dagen Liefde Voor Jezelf extraatjes

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]

Wil jij nóg meer extra’s?

Wanneer je dit formulier gebruikt om je in te schrijven krijg je een inlogcode voor alle gratis extra content van 40 Dagen Liefde Voor Jezelf én je wordt meteen ingeschreven op Nieuwtjes van Marieke. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van al het leuks.

40 Dagen Liefde Voor Jezelf extraatjes+Nieuwtjes van Marieke

[et_bloom_inline optin_id=”optin_3″]

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de nieuwe wetgeving rondom jouw persoonsgegevens (AVG)!

Over Marieke

Marieke Zwinkels schreef het boek 40 DAGEN LIEFDE VOOR JEZELF nadat ze zelf 40 dagen lang elke dag aandacht besteedde aan zelfliefde en haar leven daardoor veranderde. Marieke gelooft dat iedereen écht vrij en gelukkig kan leven en is inspirator, deelt inzichten en kennis en biedt de praktische handvatten om dat te doen, bijvoorbeeld met haar programma THE FREEDOM TO FLY.