Gelukkig zijn en van jezelf houden gaan hand in hand en het zijn geen zaken die zomaar even ontstaan. Er wordt soms wat vanzelfsprekend over gedaan. ‘Geluk is een keuze!’ wordt dan gezegd. Of: ‘Natuurlijk hou ik van mezelf!’ Maar in de praktijk is liefde voor jezelf het moeilijkste wat er is. (Zelf-)oordeel, schaamte en schuldgevoel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken die we eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden wat we zouden willen.

Bestel hier jouw exemplaar van 40 DAGEN LIEFDE VOOR JEZELF

Het boek 40 DAGEN LIEFDE VOOR JEZELF helpt je om ongeacht alle zelfkritiek te kiezen voor jou. Het geeft je de handvatten, inzichten en inspiratie om liefde voor jezelf een vanzelfsprekend deel van wie je bent te maken. Doordat het zo praktisch van opzet is, houdt niets je nog tegen de allerlaatste slag te slaan en je ‘gewoon’ elke dag gelukkig te voelen.

• Een praktische route om te volgen, maar wel helemaal op jouw manier
• 40 dagen lang van dag tot dag uitgewerkt in handvatten, inzichten en inspiratie
• Het eerste werkboek om te werken aan zelfcompassie

Log hier in

Heb jij het boek en wil jij ook toegang tot het extra materiaal? Schrijf je dan in via het formulier op deze pagina.

Mijn 40 dagen

Sjonge jonge, die 40 dagen vielen soms niet mee. Maar ze gaven prachtige inzichten en inspiratie, en maakten dat mijn leven drastisch veranderde. Ben je benieuwd naar hoe dat ging? Lees dan hier wat ik schreef tijdens mijn 40 dagen liefde voor mezelf.

Blog

Jouw downloads

Je kunt de posters openen door erop te klikken. Vervolgens kun je ze downloaden en printen.

Je kunt de soundfiles afspelen door op play te klikken. Wil je ze downloaden? Gebruik de download-knop in de rechter bovenhoek van het Soundcloud venster. (Zie je geen soundfile? Refresh dan je pagina.)

Poster

Poster

Soundfile

Wil jij iets extra’s?

Heb jij het boek en wil jij helemaal gratis extra oefeningen en alles wat er nog meer voor leuks bij-ontwikkeld en bedacht wordt om nóg meer van jezelf te houden? Schrijf je in via dit formulier. Je ontvangt dan een inlogcode en je kunt meteen aan de slag.

Wil jij nóg meer extra’s?

Wanneer je dit formulier gebruikt word je ingeschreven op Nieuwtjes van Marieke. Dan krijg je er meteen de eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen – bij en blijf je op de hoogte. Ik mail alleen als ik echt iets te zeggen, delen of weggeven heb, dus heel onregelmatig.

Heb je na een half uur nog niks ontvangen?

Jikes! Controleer dan eerst even je spamfolder. Zit daar ook niks in? Dan kun je ervan uitgaan dat je niet ingeschreven staat. Dat gebeurt soms met bijvoorbeeld hotmail-adressen. Mail me dan meteen, dan lossen we het even op.

Natuurlijk ben jij beschermd volgens de wetgeving rondom jouw persoonsgegevens (AVG). Lees hier mijn Privacy Verklaring vóór je je inschrijft.

Over Marieke

Marieke Zwinkels schreef het boek 40 DAGEN LIEFDE VOOR JEZELF nadat ze zelf 40 dagen lang elke dag aandacht besteedde aan zelfliefde en haar leven daardoor veranderde. Marieke gelooft dat iedereen écht vrij en gelukkig kan leven en is inspirator, deelt inzichten en kennis en biedt de praktische handvatten om dat te doen, bijvoorbeeld met haar programma THE FREEDOM TO FLY.

Lees hier meer over Marieke